Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Jaaj Vizion
Tudom, hogy lehet rakni bele fegyót. Az összes companion + fegyvere fel van húzva nekem beleértve a beastek meg a roboticok is. (nah jó hazudok mert a Prisma Shade nincs meg, mert a Baro nem hozza
az az egy hiányzik)
Azért nincs benne nálam fegyó mert nem akartam, hogy az is vigye az XP-t amikor szintezek, meg mert zavar
Distruptiont is futottam már "pár" kört, tudom mi a dörgés. Soloban meg amúgy is nehéz szétszóródni
Azt meg ne mond nekem, hogy a lvl130as Demo-t könnyű lecsapni soloban
Csapatban se annyira egyszerű, főleg úgy, hogy úgy vettem észre egy idő után pl immunisak lesznek a tenno fortélyokra, így magus lockdownal se lehet "lekötözni" őket. Ha van egy instant kill builded rá ne tartsd magadban.
Szerintem jól eltalálták ezt a hardmode-t van kihívás benne és még a végén se vagyok. A lvl5ös lichek leölése ehhez képest gyaloggalopp volt nekem
Te hol tartasz a hard-mode-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudom, hogy lehet rakni bele fegyót. Az összes companion + fegyvere fel van húzva nekem beleértve a beastek meg a roboticok is. (nah jó hazudok mert a Prisma Shade nincs meg, mert a Baro nem hozza
az az egy hiányzik)
Csapatban se annyira egyszerű, főleg úgy, hogy úgy vettem észre egy idő után pl immunisak lesznek a tenno fortélyokra, így magus lockdownal se lehet "lekötözni" őket. Ha van egy instant kill builded rá ne tartsd magadban.