Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Szerintem az nagy pozitívum ebben a játékban, hogy te magad egyedül is létrehozhatsz egy klánt, tök ingyen. Aztán felépíted az összes labot, és simán megvan minden. Persze nyilván nyersanyag kell mindenhez, de nem kell másoktól függeni. Én is így csináltam, már csak a Bio laborból kell fejleszteni a fegyvereket (rengeteg mutagen sample kell hozzá...), a többi megvan.
Amúgy meg hozzám pl be lehet csatlakozni, ketten vagyunk eddig, szóval hely az van...
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...A klánba különben bejöhet akárki, aki a fejlesztéseket akarja elérni, ilyen módon tudok segíteni annak aki igényli. Ott a sok blueprint, lehet vinni, aztán csak le kell gyártani.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...