- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
kantinos
üzenetére
Egy ideig próbáltam én is kilövöldözést, de egyrészt szerintem sok lőszet igényel, fegyvert is lassan vált, utána reload (hogy ne üresen tegye el) és utána visszaváltani. Ráadásul néhányszor jártam úgy, hogy kerestem a kamerát vagy egy percig egy alagút belsejében, és nem láttam (és ez a nem láttam rá tényleg problémás) Ha ott virít az ember háta mögött, vagy az orra előtt, akkor persze más helyzet.
Ezért inkább elkezdtem én is egy működő de hatékony és skill/energiamentes kombót tanulni, hogy tudjam tartani a lépést a többiekkel. Így az esetek 80%-ában elsőre át tudok suhanni, csak olyankor akadok fel, amikor a gép lassabban reagál a gombnyomásaimra. Bár ez egyre jobb, néha akkor van gond, ha a nyomorult fotocellás, éppen nyíló ajtónál belerohanok a lézerbe.
Egyébként én a legritkább esetben loholok elől, ha valami gyengébbel vagyok is, akkor visszamegyek érte, meg lövöldözök neki, ha nem találja, hol kell bebújni az alagútba, vagy hol kell felmászni a teraszra. Praktikusnak tartom, ha közel vagyunk egymáshoz, könnyebb a feltámasztás és nagyobb a tűzerő...A csúszás nekem azért nem jó, mert ott tényleg számít, hogy mikor nyomja be az ember a crouch gombot a lézerek előtt (a wikianál ez benne is van a leírásában, hogy "A correctly-timed slide can be used to pass through Corpus Laser-Barriers unharmed", tehát sokkal nagyobb ügyességet kíván azzal átmenni, míg a nekifutós-pörgővágó mozdulat a tapasztalataim szerint bőven a kapu előtt megkezdve is átviszi az embert, mert hosszú az a mozgástartomány, amin belül nem okoz gondot a lézer. Csak nekem ehhez tényleg neki kell futni, közvetlenül a kapu előt indítva felakadás van ezzel is.
Én INNEN választottam,
Nekem egyébként sem árt a manőverek gyakorlása. Az a poén, hogy ezt a pörgővágó mozdulatot meg pont a harcban nem tudom rendesen használni, mert rendszerint mögévágok vele az ellenfélnek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.