Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
kantinos
üzenetére
Egy ideig próbáltam én is kilövöldözést, de egyrészt szerintem sok lőszet igényel, fegyvert is lassan vált, utána reload (hogy ne üresen tegye el) és utána visszaváltani. Ráadásul néhányszor jártam úgy, hogy kerestem a kamerát vagy egy percig egy alagút belsejében, és nem láttam (és ez a nem láttam rá tényleg problémás) Ha ott virít az ember háta mögött, vagy az orra előtt, akkor persze más helyzet.
Ezért inkább elkezdtem én is egy működő de hatékony és skill/energiamentes kombót tanulni, hogy tudjam tartani a lépést a többiekkel. Így az esetek 80%-ában elsőre át tudok suhanni, csak olyankor akadok fel, amikor a gép lassabban reagál a gombnyomásaimra. Bár ez egyre jobb, néha akkor van gond, ha a nyomorult fotocellás, éppen nyíló ajtónál belerohanok a lézerbe.
Egyébként én a legritkább esetben loholok elől, ha valami gyengébbel vagyok is, akkor visszamegyek érte, meg lövöldözök neki, ha nem találja, hol kell bebújni az alagútba, vagy hol kell felmászni a teraszra. Praktikusnak tartom, ha közel vagyunk egymáshoz, könnyebb a feltámasztás és nagyobb a tűzerő...A csúszás nekem azért nem jó, mert ott tényleg számít, hogy mikor nyomja be az ember a crouch gombot a lézerek előtt (a wikianál ez benne is van a leírásában, hogy "A correctly-timed slide can be used to pass through Corpus Laser-Barriers unharmed", tehát sokkal nagyobb ügyességet kíván azzal átmenni, míg a nekifutós-pörgővágó mozdulat a tapasztalataim szerint bőven a kapu előtt megkezdve is átviszi az embert, mert hosszú az a mozgástartomány, amin belül nem okoz gondot a lézer. Csak nekem ehhez tényleg neki kell futni, közvetlenül a kapu előt indítva felakadás van ezzel is.
Én INNEN választottam,
Nekem egyébként sem árt a manőverek gyakorlása. Az a poén, hogy ezt a pörgővágó mozdulatot meg pont a harcban nem tudom rendesen használni, mert rendszerint mögévágok vele az ellenfélnek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.