Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS
    addikt

persze.mondjuk most a 150-ből ki tudok próbálni valamit,aztán meg majd vissza kapom,és "élesben" is eldönthetem,hogy megint kell-e

Értem én hogy nagy az előny a totál kezdővel szemben,de azért a totális nullázás mégis kicsit szíven ütne

meg aztán ugye itt nem is egymás ellen kell eredményesnek lenni,szóval olyan kimondott nagy előny nem lenne,csak éppen nekik is be kellene járni azt az utat,amit már a bétások megtettek. :)

Szerintem sokkal érdekesebb, ha nincsenek "nagyok", akiknek a farvizén el lehet evezgetni, meg eljutni a legutolsó mapen legutolsó bosshoz azonnal... végre coop lesz keményen megint.
    Bár ezek a változtatások is rendesen átalakítottták a játék képét, jóval kevesebb a rusher... Lokit azóta nem is nagyon láttam baromnak lenni...

..beszélek a klánnal, hogy ők mit hámoztak ki az újabb agreementből meg az információkból. Ha nem tudnak semmi többet, ránézek a fórumra, meg megkeresem ezt az új agreementet.

szerk: meg azért így tíz milláról indulva nem volt valami nagy kihívás meg dilemma, hogy mit vegyek meg... tök nulláról teeeljesen más lesz:)! Már ha lesz... majd szólok.

Új hozzászólás Aktív témák