Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
igen,eddig csak a ? -re mentem be,de most már egész jó kis pénzeket lehet kapni,szóval ezekért is bemegyek
hát az őrszemekről egyelőre ne beszéljünk....100.000 lenne a blue print,azt meg inkább ne mírom be,nekem mennyi van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Warframe-hez már nekem is jött ilyen pajzs,meg armory cucc,be is van rakva.
egyébként nem is baj,ha nem lehet ilyen gigantikusra felhúzni az életerőt meg a Shield méretét,az már tényleg nagyon egyszerű volt.
Most kicsit többet kell gondolkodni,hogy mit hogyan....jó ezegyébként kaptam ilyen Pangolin Sword blue printet.....ez is valami új lehet.

meg megint egy Helmet kiegészítőt,van már Volt-Loki-Ember.egyébként a WarFramemben jelenleg ezek vannak:
25% Power Duration-
15% Power Range-
50% Armory-
75% Shieldrecharge-
100% Stamina Max-
30% StaminaRecharge-
10 LotRadar-
illetve 2 Skilltermészetesen egyik MOD sincs kimaxolva,annyi kreditem nincs,nem is lesz egy jó darabig

bár a 4. skillem,a FŐ Támadásom az ki van húzva

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)