- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
igen,eddig csak a ? -re mentem be,de most már egész jó kis pénzeket lehet kapni,szóval ezekért is bemegyek
hát az őrszemekről egyelőre ne beszéljünk....100.000 lenne a blue print,azt meg inkább ne mírom be,nekem mennyi van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Warframe-hez már nekem is jött ilyen pajzs,meg armory cucc,be is van rakva.
egyébként nem is baj,ha nem lehet ilyen gigantikusra felhúzni az életerőt meg a Shield méretét,az már tényleg nagyon egyszerű volt.
Most kicsit többet kell gondolkodni,hogy mit hogyan....jó ezegyébként kaptam ilyen Pangolin Sword blue printet.....ez is valami új lehet.

meg megint egy Helmet kiegészítőt,van már Volt-Loki-Ember.egyébként a WarFramemben jelenleg ezek vannak:
25% Power Duration-
15% Power Range-
50% Armory-
75% Shieldrecharge-
100% Stamina Max-
30% StaminaRecharge-
10 LotRadar-
illetve 2 Skilltermészetesen egyik MOD sincs kimaxolva,annyi kreditem nincs,nem is lesz egy jó darabig

bár a 4. skillem,a FŐ Támadásom az ki van húzva

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)