Hirdetés
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen TV-t vegyek?
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagemu
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
Warframe slothoz hamarabb találsz alert mission-ból orokin reaktor blue printet, Szerintem nem érdemes arra költeni platinumot. Fegyvereket probálgasd mielött megálapodsz vmelyiknél.
Bratont nem húztam sokáig, igazi én rifle és shoti mániás vagyok
De tapasztalataim alapján gorgon (mivel alapból van 25% armor piercingje) nagyon hatásos greenerek ellen. Sajna xp lockos. Viszont a braton mint rifle is megállja a helyét, pontos, aránylag nagy tárral rendelkezik és igen szép sebzése van már kis szinten is.
Burston-el probálkoztam egy ideig, de aztán az idegeimre mentek a 3as sorozatok
Shotik közül (ami nem xp lokcos) Strunt tudom ajánlani. Kevésnek tünhet a 4es clip size, de később fejlesztésekből lehet növelni és ha szerencséd van mod is eshet hozzá.
Snipetron-t most kezdtem el húzni, úgyhogy sok tapasztalatom nincs belőle. Viszont ismerősöm azzal játszik, és volt már bizony 3200as criticalja is. Elég gyorsan öl vele. De soloban rémálom snipetronnal menni, a hatalmas reload time miatt.Modok ha specifikusak, pl "Braton" mod, akkor azt csak braton-ba tudod rakni, ha rifle modot találsz azt az összes riflebe (és sniper rifle-be ) is bele tudod helyezni. Ez igaz a warframes, pisztoly és melee modokra is. Érdemes azokat eladni aminek úgy látod nincs értelme. Sokat segíthet a döntésben a warframe wikis oldala. Nagyon sok hasznos infó benne van, ami könnyíthet a játékon.(google > warframe wiki > 1. link)
Elemental modok elég látványosak
Ha kiszeded a tűzet akkor látszani fog rajta vagy a shock vagy a freeze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De tapasztalataim alapján gorgon (mivel alapból van 25% armor piercingje) nagyon hatásos greenerek ellen. Sajna xp lockos. Viszont a braton mint rifle is megállja a helyét, pontos, aránylag nagy tárral rendelkezik és igen szép sebzése van már kis szinten is.