Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
Ez a Phase Shift elég gizda valaminek tűnik...
És ha jól értem a Mana Flare-hez is spéci varázsló taktika - pl egy humán priest+sorceress, vagy ork spirite walker+witch doctor/shaman - kell. Összegezve periférikus egységnek tűnik a dragon...Eszembe jutott még valami, megköszönném a választ: a +5 damage-en felül mit ad/csinál az Orb of Dakrness, a Fire, és a Lightning? A Venom tisztasor, de az előbbi háromban bizonytalan vagyok.
-
Ayg0
senior tag
Üdv
Köszönöm a választ, de még nem világos, hogy Phase Shiftnek mi értelme. Mozgatható amíg eltűnik? Mert ha nem, akkor nem látom a gyakorlati hasznát a varázslatnak.
Megköszönném, ha a Mana flare-t is kifejtenéd kicsit bővebben. Annyit érteni vélek, hogy ha az ellenfél egysége varázsol, akkor dragon sebez rá valamennyit, de a hogyan, mennyit, kikre stb még sötét folt. -
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
A Faerie Dragon-ról szeretnék informálódni, ha játszik még innen valaki a TFT-vel. A varázslatai érdekelnének, hogy mi micsoda. Lefordítanám a leírását, de ez már bonyolult nekem. : )
Előre is köszönöm!

-
Ayg0
senior tag
Kani 2.0, ha találsz ellenfelet, mert inkább dotások használják, de a Londonban dolgozó haverommal rendszeresen 1vs1-ezünk ennek a segítségével.
Registryben kellett módosítani az elérési utat. Korábban bekapcsolhattam valamiért a külső hdd-t, így az oprendszer felvette a dolgokat a rendszerleíróba, a patch pedig onnan informálódott. Mostmár tökéletes.
Kösz az ihletet!
-
Ayg0
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ahogy a harmadik mondatban írtam, nincs bekapcsolva, tehát az oprendszer sem olvasta be a tartalmát. De mindegy már, mert jutott erről valami. Ki is próbálom. Kösz!

-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Hátha még olvassa valaki a topikot... Feltelepítettem a játékot, majd installálnám az 1.26-os patch-et, de magasról tesz a telepített játékra, és mindenáron a külső hdd-n (ami be sincs kapcsolva) lévő tört verziót akarja updatelni, ezért hibaüzenettel leáll. Ötlet valakinek, hogyan tudnám a helyes elérési utat megadni neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest