Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- RAM topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Stauffenberg #634 üzenetére
Igen azt én is észre vettem, hogy a német gépek eléggé lomhák, de van 1-2 jó gép, nekem pl az m.c 200-as, pontosan még nem tudom a nevét, az is tetszett. Valamint a Bf 109-es is tetszik, az előtte lévőhöz képest sokkal mozgékonyabb.
Pontosan nem tudom, de a Bf-ből van sima vadászgép, ami ugye az 5-ös és van a 4-es vadászgép, ami egyben tud bombázni is. Mind kettő tetszik, az 5-ös az jó fürge, vagyis előzőhöz képest, a 4-es kicsit lomha viszont jó gépágyúja van. Hamar szét lehet vele szedni egy gépet, csak arra kell nagyon figyelni, hogy ne kerüljenek mögéd, mert akkor annak a gépnek annyi.Köszi az infót a rakétáról, akkor nem nagyon fogok rámenni. Bombázó gépeim vannak, tetszenek is, csak ha rád találnak, akkor nem sok esélyed van a túlélésre.
Lőszer típusokról tudnál kicsit írni, mert azokkal nem nagyon vagyok tisztában. Olvasgattam, hogy vannak összevont lőszerek, de nem nagyon értettem még. Lehet ha jobban utánanéznék, akkor megérteném
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest