Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Tegnap kicsit felhúztam magam, sorry
Hát néha érdekesen viselkedik, tény, de itt most tegnap nekem nagyon összejöttek ezek a bugok... és később se zuhant le... be is írtam chat-be, hogy magyarázza már el nekem, hogy repült tovább sértetlenül 4-5 40mm-es találat után... és ha már grafikán látszik a találat, akkor miért nem regisztrálta be a sebzést? Érdekes, no... És több bug is volt, szerintem egy hónap alatt nem találkoztam ennyi buggal mint tegnap... és persze mindig az én káromra (mondjuk ha javamra történik valami, vagyis nem veszem észre, hogy eltaláltak, az valószínűleg nem tűnne fel
).
És ugye itt van ez a spot dolog is, amit RG4L is említett, az nekem is feltűnt, és eddig nem volt ilyen. Visszafele fejlődnek, vagy mi van?
Vagy ez új fícsőr?
szerk.: ja, és nem csak ellent nem jelölte be, ott repkedett már egész nagy pöttyként (ergo 2-3 km-re lehetett) csapattárs, és őt sem jelölte ki, el is indultam felé, és akkor kijelölte, de csap a nyúlfarknyi kék háromszöget rakta ki akkor is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest