Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Tegnap kicsit felhúztam magam, sorry
Hát néha érdekesen viselkedik, tény, de itt most tegnap nekem nagyon összejöttek ezek a bugok... és később se zuhant le... be is írtam chat-be, hogy magyarázza már el nekem, hogy repült tovább sértetlenül 4-5 40mm-es találat után... és ha már grafikán látszik a találat, akkor miért nem regisztrálta be a sebzést? Érdekes, no... És több bug is volt, szerintem egy hónap alatt nem találkoztam ennyi buggal mint tegnap... és persze mindig az én káromra (mondjuk ha javamra történik valami, vagyis nem veszem észre, hogy eltaláltak, az valószínűleg nem tűnne fel ).
És ugye itt van ez a spot dolog is, amit RG4L is említett, az nekem is feltűnt, és eddig nem volt ilyen. Visszafele fejlődnek, vagy mi van? Vagy ez új fícsőr?
szerk.: ja, és nem csak ellent nem jelölte be, ott repkedett már egész nagy pöttyként (ergo 2-3 km-re lehetett) csapattárs, és őt sem jelölte ki, el is indultam felé, és akkor kijelölte, de csap a nyúlfarknyi kék háromszöget rakta ki akkor is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest