Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy egyik napról a másikra átállítódott az adott nemzethez összeválogatott szettem... Pl. Pz-IIIL, Pz-IVG, Pz-IVH, +Stuka...na ebből lett egy Tiger I, Pz-IIIL, Leopard I, Párduc összeállítás. A 230k lion-ból marad 7k... Persze a fenti tankok már ki voltak régebben fejlesztve, de nekem ez a BR 4.0 körüli vasak feküdtek, erre volt beállítva majd mindegyik nemzet... USA-GB-GER-USSR...erre most az egész ugrott, meg a pontok nagyrésze is... Lehet, hogy valaki hekkelte a profilomat? Mondjuk most beállítottam a Autenthicator-t, hátha... De bosszantó...vagy ez valami új fícsör?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- GIGABYTE AORUS GAMER LAPTOP /// i7 13700H /// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 12 GB /// 1TB NVME
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest