Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisztianby

    tag

    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni elmefuttatásba. Nem rég kezdtem bele a „Becoming Anonymous: The Complete Guide To Maximum Security Online” életstílusba. Semmi hátsó szándékom nincs, mögött szimplán most érdekel a téma és a privacy policy-m szeretném helyre rakni. Egyik „lépésnél” megakadtam vagy fogalmazhatjuk úgy picit össze zavarodtam. Eddig voltak közösségi média cuccaim, amiket töröltem és létrehoztam újakat úgy, hogy abba semmilyen tartalmat nem osztottam meg vagy néztem szimplán pl: beszélgetés szempontjából (pl Facebook-> Messenger), vagy (Twitter-> PUBG mobile).

    1.Na, már most lenne pár elméleti kérdésem: Mennyire eldönthető melyik az igazi „IP” cím, amiről beléptem rá?(facebook) Eredeti IP-vel hoztam létre a fiókot azóta vagy VPN-el léptem fel rá vagy nyilvános hálózaton. Szóval, ha lenne egy gonosz hacker ( aki nagyon profi :D) ki akarja deríteni az identitásomat lazán, rávágja, hogy mivel eredeti IP-vel itt regisztrált valószínű itt lehet az az ember. Vagy sok különböző IP belépés során ez nem ilyen egyszerű?

    2.Másik APP része. Androidos fórumba kérdeztem mennyire szembetűnő, ha ugyan arról a telefonról volt belépve (törölt <-> új) fiókba. Erre azt a választ kaptam, hogy a Messenger a MAC címem eléri így lazán kikövetkezhető hogy ugyan arról a személyről volt szó. Ez esetben a telefonon futatott VPN eltudja, e hitetni a Messenger-el már pedig nem én vagyok az? (+visszakanyarodva a 1. re)

    Nem tudom, hogy kérdésem jó topicba került e, de főként a VPN végett gondoltam hátha itt is megálja a helyét. Elnézést, ha nem.

    ~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.

Új hozzászólás Aktív témák