Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thomas77

senior tag

válasz dchard #7897 üzenetére

Az anyósomnak rendszeresen előfordul, hogy ha sokáig tétlen a telefonja, akkor nem frissít neki a google helyzetmegosztás. Persze a térképek nem szerves része az iOS-nek, szóval ezt nem gondolnám hibának.
    A VoWifi viszont igényli a folyamatos kapcsolatot. Ha mégis valamilyen energiagazdálkodási megfontolásból lepihen a wifi, az elég nagy hiba lenne. Márpedig tényleg úgy néz ki.
    Egyetlen szépséghibája van a dolognak. Ha a feleségem Lebara kártyáját hívom, az mindig kicsörög, a magyar One kártyája meg szinte sose.
    Azt hinnéd, hogy ettől nem lehet már rosszabb. Hát de! :Y
    Csináltam egy gyors tesztet. Hívom a felelségem Lebara kártyáját, az csörög. Hívom a One kártyáját, az nem. Hívom a Lebarát megint, az csörög. Hívom a One-t megint, az nem. Mindezt kb 30 másodpercen belül.
    Leraktam az összes telefont. Majd kb. 15 másodperc múlva elkezd csörögni a feleségem telefonja. Látszólag én hívom, pedig én már rég leraktam a telefont és elkezdtem mást csinálni. Felveszem a feleségem telefonját, de szerencsére nem szóltam bele a túloldalon. :)) A számláló nem mozdul 0-ól. Látszólag egy félresikerült hívás van folyamatban.

1 szó mint 100, csak a One kártyával tudom reprodukálni a hibát és csak a szifonban.

Magyarországon nem emlékszem, hogy találkoztam volna ezzel a hibával. De ha hazamegyünk, akkor is az angol számunkon telefonozunk. Illetve ha egy mód van rá, akkor inkább FaceTime, mert a nemzetközi hívás hangminősége vállalhatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák