Hirdetés

  • Ilyen lesz a Zenless Zone Zero

    gp A készíők egy hosszabb gameplay videót osztottak meg velünk a hamarosan megjelenő játékból.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • baly81

    aktív tag

    válasz Fuvaros #4094 üzenetére

    A digi oldalán részletes infó van, nem teljesen értem, hogy mi nem világos! (Ezt kérlek ne vedd magadra, csak úgy általánosságban írom)...

    Szóval a rendrakás végett:
    Ingyenesen csak akkor beszélsz -a mobilcsomag típusától függetlenül-, ha VoWiFi-n indítod a hívást, és csak akkor ha digi mobil, digi vezetékes vagy invitel vonalas számot hívsz.
    Ha ebbe az opcióba nem tartozik bele a hívás, akkor a 200 perces keretet fogyasztja, illetve, ha ez már elfogyott, vagy olyan csomagban vagy amiben nincs benne a 200 perc lebeszélhetőség, akkor 4Ft/percbe kerül a hívás. Ha roamingolsz, akkor értelelemszerűen a roamingos díjszabás lesz érvényben!

    Ennyire egyszerű! Ne keverjétek bele a VoLTE-t, mert annak megléte csak a 4G hálózaton továbbított (HD) hangot jelenti. A VoLTE-s hívásindítás a fent említett díjszabással történik, nem ingyenes!

    Van még pár szolgáltatói szám, amit ingyen lehet hívni, illetve a zöldszámok sem tartoznak bele.
    A VoWiFi-nek nem feltétele, hogy ne legyen mobiltérerő, ha a WiFi minősége, illetve a hálózat megfelelő, akkor is létrejön a VoWiFi kapcsolat. Így bárhol lehetséges az ingyenes beszélgetés, természetesen megfelelő ellenoldali számmal.

    Remélem így már minden világos lesz mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

    Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!

Új hozzászólás Aktív témák