- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
válasz
Stanlee #30397 üzenetére
Sajnos nincs demo változat tudtommal.
Ios alatt nekem ez a program tetszett legjobban. Megvettem, jól beállítható, működik a BT füles/kihangosító és tudja a PUSH hívás értesítőt, vagyis nem kell a programnak futnia épp a memóriában, hogy jelezze a hívást.
Rengeteg hasznos beállítás, több profil, Stb. -
Landsmann
addikt
Ha valaki CsipSimple-t használ és olyan hibával találja szemben magát mint én, hogy csak egy bizonyos számot nem lehet felhívni, minden mást igen, akkor itt a megoldás:
Belépünk a Beállításokba, majd a jobb felső sarokban a három pöttyre
kattintunk. Az itt megjelenő menűben a Szakértői módot választjuk.
Ezután Hálózat. Itt legörgetünk a következőhöz és kipipáljuk: Use compact
SIP (Reduce SIP packets size. May not work on old SIP servers.)
Ezzel a beállítással működőképes lett az applikáció.Egyébként van beállítás a programban bluetoothos eszközre vonatkozóan is. Valaki írta, hogy bt-s eszközzel egyáltalán nem működött. Én nem próbáltam, de van rá beállítási lehetőség.
-
Stanlee
őstag
Sziasztok! Groundwire tudja kezelni a BT kihangositokat? Van valami kiprobalhato valtozata?
Most az otthoni munkavegzes miatt probalgattam jopar klienst, es a tobbseg nem jelzi a bejovo hivasokat, csipsimple pl nalam nem is tolja ki a hangot a headsetre.
-
tibor23
senior tag
válasz
whbear #30393 üzenetére
Van pár erdélyi barátom, akiknek jól jön a román szám főleg szülőkkel kapcsolatot tartani, ők nem nagyon használnak okostelefont.
A Callromania megszűnése miatt ez a lehetőség most elveszik, ráadásul bennragadnak a feltöltött összegek, amit nem nagyon telefonáltak még el.
-
whbear
senior tag
-
ggabor02
aktív tag
Most írta a Fonio:
Tisztelt Ügyfelünk! A kialakult helyzet miatt, többen dolgozunk otthonról, így akciós feltöltést biztosítunk ügyfeleink részére a következőképpen: 5.000 forintos egyenlegfeltöltéskor 10% bónusz 10.000 forintos egyenlegfeltöltéskor 20% bónusz 20.000 forint vagy annál több esetén 30% bónusz A bónusz banki utalás és bankkártyás, valamint papypal feltöltésre is vonatkozik. A bónuszokat csak kerek összegre írjuk jóvá /5.000,10.000,20.000/ A bónuszok jóváírása az egyenlegfeltöltéstől számítva 24 órán belül megtörténik. További jó munkát és egészséget kíván a Fonio
-
tibor23
senior tag
A Callromania VOIP szolgáltató befejezi a szolgáltatást:
"Kedves Vásárló!
Köszönjük, hogy eddig igénybe vette a Callromania szolgáltatást, és örülünk, hogy ügyfelünk voltál.
A technológiai fejlesztések, valamint a meglévő nemzetközi kommunikációs platformok miatt ez a szolgáltatás a jelenlegi telekommunikációs piacon már nem indokolt.
Tájékoztatjuk, hogy a Callromania szolgáltatás 2020. június 15-ig működik.
Az utolsó újratöltés 2020. március 30-ig végezhető, ha jelentős havi forgalommal rendelkezik.
Ha meg akarja tartani a számot, akkor 2020. június 15-ig lehetősége van arra, hogy Románia bármely vezetékes telefonhálózatában hordozza azt. Használhatja a vezetékes telefonszolgáltatók hasonló szolgáltatásait is.
Köszönöm
A Callromania csapat" -
zoolio
tag
válasz
peteris #30389 üzenetére
Nálam a "Hang" opció nem elérhető, gondolom azért, mert csak 1 SIM van a telefonban. De fönt a szolgáltató nevére nyomva előjön a "Nincs beállítva" lehetőség, de nekem mind1, hogy be van-e állítva valami vagy sem, nincs különbség a működésben. Nekem is csak listáról engedi a Voip hívást, új hívószámnál nem, pedig jó lenne. Köszönöm a segítséget neked is és KTU-nak is.
-
peteris
csendes tag
Beállítások > SIM kártyák és mobil hálózatok > Hang (legalul). Ha erre nyomsz, a szolgáltatód neve (dual SIM esetén két név) és a "Nincs beállítva" jelenik meg.
Egyébként ha új hívószámmal hívok, nem listából, akkor nálam sem él a dolog (ld. #30379). Ennek okát sajnos én sem tudom. -
Landsmann
addikt
Egyelőre a szolgáltató értetlenül áll a hiba előtt. Szerencsémre a műszaki segítséget nyújtó illető is a CsipSimple-t használja és kipróbálta azt a számot hívni. Neki sem ment. Felvette hibának, holnap utána néznek. RTP packet méretet keresett a beállításokban, de nem talált ilyet.
-
peteris
csendes tag
MIUI 11.0.2
Érdekes és tetszik a MIUI tárcsázóval történő SIP hívás. Ezt a figurát nem ismertem, eddig VoIP klienst (Mobile VoIP-t) használtam.
Van azonban a MIUI telefonos menüben egy furcsaság. Az "Internetes hívás használata" szakaszban az egyik opció "Minden hívásnál, amikor nincs elérhető adathálózat" nekem nem volt érthető. Megnéztem az angol menüben, ott az áll, hogy "For all calls when data network is available", ami pont az ellenkezőjét mondja.
Fő az, hogy működik. Fontos, hogy a SIM beállításoknál a "Nincs beállítva" opciót válasszuk, csak akkor ajánlja fel a SIP hívás lehetőségét. -
Landsmann
addikt
Csipsimplet használok. Két fiók van beállítva. Működik is mindkettő. De érdekes módon egyetlen egy számot nem tudok hívni egyikről sem. Más hálózatból igen. Pedig én is és a másik is az ephone-hoz tartozunk. Januárban még működött. Azóta semmit nem változtattam meg. Voip adapterrel megy a hívott szám. Ugyanígy vezetékesről simán tudom hívni, csak a kliensből nem. Nem értem.
-
KTU
addikt
válasz
zoolio #30378 üzenetére
MIUI 11.02
Nem írtad milyen rom.Internetes hívás használata:
Minden hívásnál.......
képA "Beérkező hívások fogadása:"
Mindegy hogy áll.Sajnos mikor új számot ütök be a MIUI tárcsázóba, akkor nem ajánlja fel a beépített SIP fiókkal való hívást,
csak ha már listában van.
Vagy csak nem jöttem rá.A duál SIM beállításoknál a hívás beállítás a "kérdezzen rá"-ra van állítva.
-
zoolio
tag
Üdv,
Valaki meg tudná mondani, hogyan kell Androidos telefonról (Xiaomi Redmi 4A) a saját telefonalkalmazásával VOIP hívást indítani? Az internetes hívásoknál beregisztráltam a fiókot, de nem tudom, hogyan lehetne kiválasztani hívásindításnál.
-
peteris
csendes tag
válasz
allfinanz #30371 üzenetére
Huawei B525 routeremen lehet SIP fiókot beállítani, a beadott adatokat elfogadja és regisztráltnak mondja az előfizetést, tehát úgy tűnik, hogy minden rendben van. Sajnos hívni és hívást fogadni nem lehet, helyette tipikus foglaltsági hibajelzést ad. Elég sokat próbálkoztam a Google-al is, hogy megoldást keressek, sajnos egyelőre 0 eredménnyel. Előtte Huawei E5186S routerem volt, ott még működött a VoIP, de azzal is gyakran szenvedtem. Jelenleg Fritzbox routert használok a B525-re kötve VoIP adapterként, azzal nincs semmi probléma. Mindenesetre érdekelne, hogy mi a trükk, ha valakinek sikerült a B525-el VoIP telefonálni.
-
zeon.hu
nagyúr
Reenger:
003621... számot adnak, ezzel is kell bejelentkezni a kliensbe.
De hívni csak +3621... formában lehet.
Ez mióta ilyen?
(Lányomnak kellett új szám, mert a régivel nem engedte bejelentkezni és nem küldenek jelszót, csak a régi "rendes" számára) -
whbear
senior tag
Ha valakinek gondja van a hangminőséggel a Groundwire-ben érdemes megpróbálni a mintavételezést 48kHz-re állítani és a buffert kikapcsolni. Sony telefonok esetében jelentős javulást tapasztaltam. Samsung jó volt default-ban is.
-
allfinanz
senior tag
Huawei B525 routerrel tud valaki SIP-hívást csinálni?
-
Stanlee
őstag
válasz
Tesztelo.hu #30369 üzenetére
koszi a visszajelzest.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Rájöttem: Be kellett kapcsolni, hogy tegye a tárcsázott számok elé a 0036-ot, és most már jó. Eddig jó volt anélkül is (tehát pl. 0620-at tárcsázva), lehet, hogy a Dellmont változtatott ezen.
-
Stanlee
őstag
válasz
Tesztelo.hu #30366 üzenetére
nalam az osszes helyen jok a dellmont klonok a fritzboxokon.
-
Tesztelo.hu
senior tag
SuperVoip 480-as (Temporarily not available) hibát ad reggel óta Fritzboxon keresztül. Más is tapasztalja?
-
Terentius
őstag
Tudja valaki hogy kell az USA címet beállítani például callingcreditnél? Hiába próbálok megadni oregoni címet amikor a telefonszámot kéri mivel az magyar ezért azt írja hogy Magyarországról vagyok, így viszont majdnem 3,4 euró jön rá még.
-
-
bishop100
csendes tag
A CallingCredit díjtáblázata szerint ha EU számmal hívok akkor 0.013€ ha EU -n kívülivel akkor 0.032€.
Ha ha nem EU -s címmel töltöm fel de EU -s számmal hívok ugyanúgy 0.013 -al számláz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest