Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Úgy tudom többen vannak itt bluemobilosok... A számhordozás itt hogy működik, mert egyszer hívtam őket, de 20 perc után eluntam és letettem, főleg, hogy normál díjas hívás volt... bár mondta a gép, hogy minden munkatárs foglalt... Ha meg mobilvoip-ról hívtam, a BC-ről, akkor meg csak csörgött, de nem vette fel senki, és géphang se volt... Lidl-nél már nem is érdeklődöm, mert úgyse tudnak semmit. A bluemobil honlapján meg megint csak nem akadtam rá, hogy hogyan tudnám oda számhordozni a vodás számomat... (piszokul lehúztak, 2000Ft-os feltöltésre kaptam 18 nap hosszabbítást, ami lejár most 11.10-én. Nonszensz. Mutter is akkor töltött, ugyan úgy 2000-el, de ő megkapta a normál időt... ez meg (a bluemobil) legalább 1500 Ft-ra megadja a 180 napot... Amíg nincs okostelóm fölösleges a flottás havidíj.
-
whiskeys
őstag
A zoiper alapból kihangositón megy?
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #14184 üzenetére
(#14186) Stanlee
Ha 32 kb/s-re korlátoztak, akkor ugrott a G.711. Le van fent írva. Egyébként jó, nekem is be van amúgy jelölve.@Somatom:
Orbánt kell szidni ezért is, meg a netadóját.
Különben a Telenor nemrég közölte 2014. III. negyedéves (2014Q3) nyereségét: ≈ 40 milliárd Ft.
(Még egyszer mondom: ez negyedéves nyereség!).
Valahonnan össze kell ezt kaparni.
(A netadóból remélt összes éves bevétel minden szolgáltatótól kb. 25 milliárd Ft.) -
-
törölt tag
A Telenor vs Somatom sorozat újabb gyöngyszeme következik, ezúttal 3000Ft értékben (eddig). Stirlitz-napló stílusban írom, mert így talán átláthatóbb.
Nov.1. reggel.
Nincs kredit a kártyán, a Telenor nem tudja aktiválni a 2GB Deezert.
Nov.1. 23:00
Feltöltök három ropit. Rögtön jön az egyenlegről az SMS. Hajrá, netre fel!
Nov.3. 12:50
SMS a Telenortól. Az egyenlegem 600Ft alatt.
Hmmm....?
Nov.3. 16:10
SMS a Telenortól. Az egyenlegem 300Ft alatt.
Hmmm...???
Nov.3. 17:20
Megszűnik a net. Miii? Hívom a Telenort. Az történt, hogy amikor feltöltöttem a lóvét, akkor épp "torlódás" volt a Telenornál és ezért nem aktiválták a Deezert. Igen ám, de van vmi Startmittudoménmi Telenor szolgáltatás, ami minden kártyán alapból aktív. Ez viszont forgalom alapú. Mivel nem aktiválták a Deezert, ezért én ezzel alehúzássalszolgáltatással neteztem. Ettől lement annyira a kredit, hogy már nem volt elég a Deezer aktiválásához. Én meg két nap alatt leneteztem a három ropit. Szóval én voltam a hibás, mert "mindíg meg kell várni az SMS -t a szolgáltatás aktiválásáról". "Nem véletlen, hogy az ÁSZF szerint, erre 72 órája van a Telenornak."
Azért én panaszt tettem és kikértem a hangfelvételt. Ja, meg letiltattam ezt a Startakármi nevű ..... "szolgáltatást". Gondoltam, ezzel vége is a történetnek. De nem!
Nov.3. 18:09
Ettől még nincs netem. Újabb 3000Ft -os feltöltés bankon keresztül.
Nov.3. 18:10
SMS a Telenortól. Az egyenlegem 3006Ft.
Nov.3. 18:11
SMS a Telenortól. Az egyenlegem 210Ft. Miiiii??? Hívom a Telenort. Kiderült, hogy a Deezert aktiválták és ennek az összegét vonták le. Pontosabban ennek az időarányos részét, vagyis az elseje és harmadika közötti időszakra nem számoltak. Így maradt 200 Ft a kártyán.
-Jó, ezt értem, de nem kaptam SMS -t az aktiválásról.
-Az nem számít. Van, hogy a rendszer később küldi az igazoló SMS -t, de nyugodjon meg, uram, nem tűnt el a pénze! Különben is, ha tudja használni a netet, akkor aktív a Deezer.
Miii??? Nyugodjak meg? Most b...ták fel csak igazán az agyvizemet! Újabb panasz, újabb hangfelvétel.
Nov.5. 12:10
SMS a Telenortól. Sikeresen aktiválták a Deezert. Tényleg???
Most itt tartok. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni. De javaslom minden Telenorosnak, hogy azt a Startizé netet tiltassa le.
Azért még maradt egy övön aluli kérdésem, amit későbbre tartogatok. Ha levonják a kártyámról egy időarányosan fizetendő szolgáltatás teljes havi díját, de csak 72 óra múlva aktiválják a szolgáltatást, akkor az inaktív időszakra minek a díját vonták le előre? -
-
glaci
őstag
válasz
instantwater #14179 üzenetére
Nem, a cégnél 6/0.5 -ös ADSL van.
Ez alapban is eléggé lassú, de amikor kolléga bekapcsolva felejti a laptopján a torrentet, akkor teljesen "megdöglik".
És mivel ezen keresztül csatlakoztam volna be a NAS -on futó VPN szerverre (ami timeouttal nem sikerült), feltételezem, hogy megint így jártam. -
LámaZ
addikt
Re: AUDIÓ KODEKEK
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!
A hangminőséget a MOS-értékkel mérik 1-től 5-ig. Minél nagyobb, annál jobb. A wikis lapon közölt táblázatban a vak is láthatja, hogy három olyan kodek van, amely 4 feletti értéket ér el: G.711 (ISDN), iLBC, AMR.
Az összes többi porhintés. (Na, jó, ez csak vicc. :-)Akkor nézzünk bele a Zoiper ingyenes kodekválasztékába is!
Könnyű dolgunk van, mert nincs sok:
GSM
Speex
μ-law
A-law
iLBCA μ-law-t azonnal ki is lőhetjük, mert Észak-Amerikában és Japánban használják. Marad akkor 4 db., mindegyik veszteséges tömörítésű (egyik sem „lossless”).
Műszaki adatok:Kodek......Sebesség (kbit/s)..........Mintavételi gyakoriság (kHz)*....Késés (latencia) (ms)**
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSM........12,2 vagy dinamikus...............................8..................................25-30
Speex......2-44 (dinamikus)..............................8, 16, 32, (48)...................30-34
A-law.......
iLBC........13,33; 15,20.............................................8, 16........................25 és 40* Minél nagyobb, annál jobb a hangminőség.
** Minél kisebb a latencia, annál jobb. A cél 20 körüli érték. A G.729-nek 15-ös a latenciája, azért vannak úgy elájulva tőle.Mi következik a fenti táblázatból, így elsőre?
Az, hogy a Google által birtokolt, de amúgy szabadon felhasználható iLBC az optimális megoldás. -
-
glaci
őstag
válasz
instantwater #14176 üzenetére
Nálam a várost jól tudta. (Csak a koordináta volt szerencsére a város másik végén!)
A SurfEasy -vel meg London.
Meg akartam nézni a céges VPN -t is, hogy azt a várost is ismeri-e, de gondolom a kolléga megint tortentezik az ADSL -en, mert folyamatos timeout lett belőle. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
instantwater #14176 üzenetére
london, de a surfeasy is azt írja most.
-
válasz
zeon.hu #14173 üzenetére
Ide kuldd be az IP-det.
Ez egy friss adatbazis: MaxMind GeoIP demoAz ipaddress.com meg egyebek valoszinuleg nem a legfrissebb adatbazisbol dolgoznak...
-
Stanlee
őstag
válasz
Guszti #14078 üzenetére
Ha jol tudom, akkor az Eigene Rufnummer / Anschlusseinstellungen alatt be lehet allitani az ujabb Fritz!OS-ben hogy melyik orszagban van a router (pl. Nemetorszag 00 49) es az elofizeteshez tartozo korzetszamot (06 xxx). Ha azt hasznalod, akkor nincs szukseg kulon 06-os es 00 36-os szabalyra, mert tudja a telefon, hogy a 06 is az orszagon beluli hivasokat jelenti. De ugyanigy tudni fogja, hogy a 00 36 is az orszagon belul van, nem kulfoldi hivasrol van szo. Tehat utana a 06-os szabalyokat eleg beallitani. Amugy teljesen OK az altalad leirt osszes szabaly, csak ketszer annyi munkat jelent mindet beirogatni.
-
zichie
senior tag
válasz
Magnat #14169 üzenetére
Itt ezt írják:
"Végül a megoldás az lett, hogy a telefonban az APN-t át kellett állítani "net"-re "online"-ról. Annak ellenére, hogy mindenhol az van írva, hogy "online" legyen, a "net"-tel is működik, és így még a VPN is azonnal be tud lépni."Ezzel az a bökkenő, hogy nálam a "net" APN beállítással mobilnet sincs és kapok üzenetet, hogy csak az "online" APN használatára vagyok jogosult.
-
zichie
senior tag
válasz
#79335424 #14166 üzenetére
Én annyit tudok, hogy egy ismerősömnek Telekomos előfizetése volt és gond nélkül tudott csatlakozni az otthoni hálózatához VPN-en keresztül a mobiljával. Átment a Telenorhoz, ahol ezt nem tudja megtenni. Ha Telekomos kártyát tesz a telójába, akkor megy neki. Gondolom VPN és VPN között is van különbség, ő valószínűleg másfajta VPN-t használ.
-
glaci
őstag
válasz
zichie #14164 üzenetére
Az milyen genyóság!
Van aki munkára használja a VPN -t. (A VoIP tiltás kicselezése csak egy mellékes lehetőség.)
Én pl. mellékállásban ahol melózom, ott a NAS -ra raktam OpenVPN -t és úgy érem el a belső hálót és pl. úgy nyomtatok otthonról az ottani központi nyomtatóra.
Ha tiltva lenne sokkal többször be kellene mennem. -
FeRkE
őstag
Ezek szerint nekem szerencsém van. Én csak a Gigasettel voipozok, gyors neten (120Mbit/s), de se túlszámlázási gondom nincs eddig, se minőségi probléma. FVD-vel használom.
-
glaci
őstag
Akinek nem megy a VoIP, mert új előfizetése van és tiltja a Telekom (a rágieken és a dominón nincs ugyanis tiltva), annak 2 lehetősége van (de igaz ez a Vodásokra is):
Ha Delmont klónt használ, akkor a MobileVoip progival tudja használni, mert az titkosított kapcsolaton kommunikál a Dellmont szerverével.
Ha más a VoIP szolgáltatója, vagy másik programot szeretne használni, akkor VPN -t kell beüzemelni, ami szintén titkosítja majd a kapcsolatot.
Ez utóbbi lehet saját egy állandóan futó gépen vagy egy erősebb NAS -on, vagy lehet valami VPN szolgáltató.
Én pl. a SurfEasy -t használom.
Alapban 500 Mb havi forgalmat adnak alapban, de eut még eléggé jól feljebb lehet tornászni.
Pl. ha meghívóval regisztrálsz, akkor az mindjárt +250 Mb -ot ad.
Ha valakit érdekel, akkor itt van pl. az én meghívó linkem:
https://srfez.com/ZJPA9G3YE3
Remélem tudtam segíteni!
Jó VoIP -ozást! -
Zeki
nagyúr
válasz
Arolotifar #14152 üzenetére
Dehogynem.
Dominós neten megy a sip meg a MOBILEVOIP. -
-
controlx
újonc
válasz
Arolotifar #14152 üzenetére
és a másik szolgáltatók feltöltőkártyáinál? erről van valami infód? valahol még jó a Voip?
-
-
controlx
újonc
válasz
Arolotifar #14150 üzenetére
Wifinél nekem sincs gond, de 4G-vel csak jobb lenne a mobilitás miatt, de akkor ez csak álom marad, vagy kivárom a Telekom igéretét, mert 2015 első felében már dominó kártyával is használható lesz a 4G-s hálózat és akkor ott majd talán nem tiltják a Voip-ot. Akkor majd visszamegyek kártyásnak.
-
-
controlx
újonc
válasz
Arolotifar #14146 üzenetére
De nem akarom elhinni, hogy nincs valami kiskapu, amivel ez valahogy áthidalhatóóóó.
-
-
controlx
újonc
válasz
Arolotifar #14146 üzenetére
Szintén "zenész" csak én nem vállaltam rá hűséget, csak +1GB-t netet kértem még rá.
-
-
Siriusb
veterán
Felraktam egy főzött KitKat ROM-ot a telefonomra, s olyan kiváló minőségű hívást produkált a Zoiper+BC, hogy csak lestem...
-
controlx
újonc
válasz
lugosi #14130 üzenetére
Üdv!
Én elég kezdő vagyok a témában, ezért kérném a segítséged.
Hogy sikerült neked 4G vagyis LTE hálózaton Voip-os hívást indítani és telefonálni? Tudomásom szerint a Telekom 4G-s hálózatát jelen pillanatban még csak előfizetéssel lehet használni, de ott meg tiltják a Voip-ot.
Én is pár napja szereztem be egy 4G-s telefont és váltottam előfizetésre, de a már évek óta otthon használt fonio előfizetésem és a telefonra letöltött sipdroid programmal nem tud hívást indítani, sőőőőt, még csak fel sem jelentkezett.
Ezért is kérdezném tőled, hogy van valami más megoldás hogy tudjak Voip-on telefonálni, mert a 4G-s sebesség simán bírná, csak lehet én vagyok hozzá béna. (esetleg valami másik voip szolgáltatóra kell váltanom és másik voip app-ot kell használnom, vagy bármit is csinálok ezután, már csak wifin keresztül fogok tudni voip-os hívást indítani? )
Kiváncsian várom válaszod.
Előre is köszönöm.
Üdv. -
KurtCobain
őstag
Nekem is a tököm tele van már a dellmont-tal.
BC: Zoiper, uLaw (internetcalls sip) és MobileVoip: tünet ugyanaz, akadozva hallottam én is és a hívott is. Inkább GSM-ről hívtam...
-
válasz
instantwater #14131 üzenetére
Egy fórumtárs kérdésére azt is megnéztem hogy mekkora adatfogyasztás volt, hogy meglegyen a kollektív okosságban beírom ide is. Lte hálón 1 perc 38 mp, 760 kbyte, browsercalls és mobilevoip.
-
gelez
csendes tag
Mai tapasztalat:
Számot hívom, MV kicsörög és AZONNAL elkezdenek a másodpercek pörögni, miközben a hívott telefon néma marad. A hívás kiszámlázódik, megnéztem a listán. 2 klónnal, vonalas/mobil neten egyaránt próbáltam. -
válasz
lugosi #14130 üzenetére
Korabban valaki irta, hogy LTEn sokkal jobb.
LTE nek sokkal kisebb a kesleltetese mint a 3G nek.
Ha jol tudom gyakorlatilag a szolgaltatos 4G hivas is hasonlo a VOIPhoz, csak a telefon oprendszere (vagy talan hardveres enkoder? mert allitolag keveset fogyaszt.) konvertalja a hangot, a szerver pedig a szoltaltatoe. Ugy hivjak Voice over LTE.
Wikipedia LTE: The LTE standard supports only packet switching with its all-IP network. Voice calls in GSM, UMTS and CDMA2000 are circuit switched, so with the adoption of LTE, carriers will have to re-engineer their voice call network.
Szoval, az LTE technologianak muszaly kesleltetes nelkul tovabbitani az adatcsomagokat.
Sot mondhatni az a lenyege. -
Nemrégen lte-képes telefonom lett. Voipozni szinte kizárólag wifin szoktam. Ma viszont volt egy hívásom, aminél vezetékes számot kellett hívni, és hát fájt volna közel 40 Ft-ért percenként a 30 vagy 40 fillér helyett, úgy nézett ki hogy hosszabb lesz. Így arra gondoltam hogy megpróbálom mobilhálózaton a voip hívást még akkor is, ha ezzel korábban a lag miatt negatív tapasztalataim voltak. Kár volt tőle tartani, lte hálózaton GSM hívás minőségű volt a beszélgetés, és teljesen lagmentes volt.
Browsercalls volt a szolgáltató és mobilevoip-pal bonyolítottam le a hívást (Telekom lte háló). Ki fogom próbálni mobilszám felhívásával is, mert ez így már több mint használhatónak tűnik. -
yourname
csendes tag
Kedves LámaZ: a költség és adóelszámolásnak idehaza sem a számla az alapja, hanem a számviteli bizonylat. Kapise? Nincs adóellenőr, aki ne fogadnál el a play bizonylatát, ha a szolgáltatás (sw) vásárlása egyébként a vállalkozás érdekében merült fel, és a fizetés a céghez visszavezethető. Éppen ez utóbbi miatt javaslom, hogy te ne számold el a linkelt NFS-t, mert nem fogod tudni igazolni a bankszámláddal, hogy te fizetted.
De hogy ON is legyek: ugyanilyen okok miatt a Dellmont "fecnije" is könyvelésbe tehető, ha a cégérdek, a céges használat és a céges fizetés egyébként igazolható.
-
LámaZ
addikt
válasz
MaCS_70 #14120 üzenetére
Ugye ez is vicc volt?
Letöltöm azt a „bizonylatot” tartalmazó képet, amelyet az előbb belinkeltél, kinyomtatom, és beillesztem a könyvelésembe. Simán! Ugyanis, ha nem fontos a vevő neve, akkor akár én is fizethettem azért a szolgáltatásért.
Megsúgom neked, nincs olyan adórendszer a Földön, amely az általad belinkelt fecnit költségelszámolás alapjául elfogadná. Még egyszer: adóügyi rendszerről beszélek, nem arról, hogy egy cég költségelszámolásánál vonatjeggyel, meg ilyesmikkel operálsz. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #14122 üzenetére
Majd jön a Digi, és nem lesz érdekes a voip.
-
válasz
MaCS_70 #14120 üzenetére
Csak hogy bonyolitsam a dolgot.
2015.01.01 tol az EUn beluli Digitalis Szolgaltatasok utan B2C (azaz maganszemely vasarlo) esetben a VEVO orszaga szerinti AFAt kell felszamitani.
Es ahogy hallottam ez magaval vonzza azt is, hogy a vevo penznemeben is fel kell tuntetni az osszeget, valamit a vevo nyelven (is) kell "beszeljen" a szamla.
Ezek utan meg sem merem kerdezni, hogy az egyeb helyi jogszabalyok vonatkoznak e?
De valoszinuleg nem, mert ez csak AFA torveny modosulas.Ja, finomsag a dologban, hogy a vevo azonositasara 2 egymasnak ellent nem mondo informaciot kell MEGSZEREZNI es TAROLNI.
Ugymint:
IPcim, telefonszam, banki adatok, szallitasi cim, stb.Szoval jovore meg bonyolultabb lesz...
-
Nem ismerem az európai- nemzetközi szabályokat, de amit írtál, az a magyar számlákkal szembeni tartalmi követelményekről szól.
Egy külföldi szolgáltató nem fog a magyar szabályok szerinti bizonylatot kibocsátani, és a magyar szabályok is azt írják elő, hogy a honosság szerint szabályos bizonylatot el kell fogadni.
Külföldön sok helyen eleve nem értik, hogy mit akarsz, amikor számlát kérsz -- így egy sokat utazó üzletember könyvelése pl. tele lehet külföldi vonatjegyekkel, mert ott az az elfogadott bizonylat.
Az, hogy a vevő neve is rajta legyen, kisebb értékű ügyleteknél sok helyen egyszerűen kizárt.A Google pedig, hidd csak el, tökéletesen szabályosan adózik. Persze ügyesen, de kínosan ügyelve a szabályszerűségre.
Üdv: MaCS
-
yourname
csendes tag
A legtöbb esetben a playen nem a Google-tól vásárolsz, hanem az app fejlesztőjétől. A bizonylat is, amit a google rendszere biztosít, ezt tartalmazza.
Ez a play-es bizonylat például magyar könyvelésbe rakható (ha a beszerzett szoftver a cég alaptevékenységéhez kapcsolódik, pl NFS-hez fejleszt kiegészítőket, stb.). -
válasz
amstro555 #14116 üzenetére
Kiveve, ha az OS kilovi a bongeszot, vagy a bongeszo kiuriti az oldalt a gyorsitotarbol mikozben beszelsz, es miutan letetted, ujratolti az oldalt, nem latod, hogy meg megy a hivas, de a kedves Dellmont pedig ugy gondolja, hogy meg megy, es szamlaz mint a katonatiszt.
Egyebkent pedig ez nem megoldas, hanem "workaround" azaz barkacsolas, kerulomegoldas.
Egy normalis cegnel nem kell ilyet csinalni. -
amstro555
tag
Megvan a megoldás a túlszámlázásra. Használjátok call back-re a webes felületen a "Calling and texting directly from this website" opciót (phone-to-phone). Ott ugyanis kiírja, hogy még aktív-e a hívás, meg is lehet szakítani. Kicsit kényelmetlen, de tuti megoldás.
-
-
MobilVoip-nál frissítsétek a programot, hátha ez is segít.
Minőség: voip hívásnál előfordul hogy nem hallani az egyik felet vagy nagyon rossz a hívás minősége (már csörgéskor hallani), ilyenkor leteszem és újratárcsázok, ismerősöket hívok általában, megértik hogy olcsó telefonálás miatt vannak gondok, de neki is olcsóbb ha én hívom vissza.
Még mindig sokkal olcsóbb pl. Voip Blazer-nél az 1 eurócentes percdíj (4 forint), mint a 28 vagy 33 forintos hívások. Mobilnetre Telenor Klikk-kel 100 forintból kijövök havonta, ennél olcsóbb megoldás jelenleg nincs.
Ha elfogy a feltöltésem, akkor megnézem hol olcsó a percdíj, jelenleg: voipyo (nincs sip!) és voipblazer a legolcsóbbak, mindkettőt próbáltam már, általában jó a minőségük.
-
amstro555
tag
Klubtag lettem
02-Nov-2014 17:38:32 Mobile App callback call +363027***** +363032***** 01:27:31 $ 3.031
27-Oct-2014 11:02:46 Mobile App callback call +363021***** +363094***** 01:10:59 $ 2.169
26-Oct-2014 20:04:01 Mobile App callback call +363021***** +363020***** 00:44:57 $ 1.389
22-Oct-2014 20:49:21 SIP call +361445**** +363027***** 01:13:50 $ 1.110Mobilinternettel csinálja. Kábeles nettel nem. Lehet, hogy a mobil szolgáltatók blokkolják a hívás megszakítását elküldő csomagot? Akkor a VPN a megoldás...
-
djozsef
csendes tag
válasz
#79335424 #14099 üzenetére
Én az internetcalls használom, local accessre is.
Be tudod állítani a Bp-i számot és működik.
Hívószám kijelzés is működik.
003618088122
0 nem kell az 1-es elé!
Forum társ kérdezett névjegyzékből való hívásra, müködik.Androidban feldobja a névjegyzéket, és tudok benne keresni is. -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Be van állítva a megfelelő telefonszám, ma mégis vagy ismeretlen számként vagy valami külföldiként jelent meg a hívásom másoknál.
BC oldalán át lett állítva sip-re, lehet, hogy ez kavar be? -
LámaZ
addikt
válasz
Magnat #14100 üzenetére
Google API-knál nem tudsz adószámot megadni, és szerintem a Google Play-nél sem. Az AdSense-nél igen.
-
setom
tag
Akinek volt bc-s számlázási problémája, mennyi idő után kapta vissza a pénzét?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest