Hirdetés
- Fujifilm X
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
Ezeket a szolgáltatókat melyik androidos voip programmal lehet használni?
Híváskor milyen szám jelenik meg a hívott félnél? mert ha ugyan nem is tudnak visszahívni, de be tudjanak azonosítani[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
McLaca
őstag
CallPirates a pc-s alkalmazással nem küld számot. Valószínűleg SIP protokollt használ olyankor, és azzal több hete gond van (már a számküldéssel).
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
thetan
aktív tag
Nagyon köszönöm.
Mint ezelőtt írtam, korábban nem volt érdekes számomra mert jó a percdíjam. Csak most megemelkedik az alapdíj (és nagyon rühellem ha sok bőrt nyúznak le rólam) így jó ha ismerem az alternatívákat. Az előfizetésem mellé egy minimális csomagú internet hozzáférésem van, de a tablethez külön 3g előfizetést vettem. Meg sokszor vagyok wifi közelben, ezért gondoltam hogy talán a tablettel (vagy a telefonnal, bár nem tudom hogy a szolgáltató - jelen esetben a T-mobile- hogy viszonyul az internetes hívásokhoz nem-e korlátozza) is tudok olcsón telefonálniWayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
McLaca
őstag
Kapcsolási díj csak egyszer van.
CallingCreditnél viszont sehol nem látszik a kapcs. díj, csak ha telefonáltál egyet, a kimutatásban. Amúgy náluk 0,5€.
Én használom mindkettőt, egymás klónjai még dellmonton belül is. Sőt, a callpirates PC-s szoftvere simán beengedi a callingcredites accountot, jól jelzi az egyenleget is.
Számküldés csak SIP-en problémás, mobilevoip-pal nem, leszámítva a múltkori egynapos 30-as irányba indított hívásoknál, de az átmeneti elmezavar lehetett, és mivel a hívószámot módosított (saját számodra módosított) feladóval kell küldeniük, ilyen hibákra mindig lehet számítani, persze azért nem túl gyakori. Az utóbbi 2,5 hónap alatt csak egyszer találkoztam vele.Viszont nem tudom, ki hogy van vele, de én nem az oldalak táblázata szerinti bruttó árat számolom, mert ott van a kezelési költség is. Bankkártyával 10€ feltöltésből 12,31€-t vonnak le, tehát 1,231 a szorzó, így én mindig úgy számolok, hogy percdíj×1,231× utolsó feltöltésnél 1 € ára Ft-ban. Így konkrét percdíjakat kapok forintban. Csiholtam is rá egy excel táblát, hogy mindig naprakészen össze tudjam hasonlítani.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
club1
veterán
-
vasii
senior tag
A hivoszamkijelzes?
Ez a "most" alament mit jelent? Mert az nem lenne tul jo, ha befizetek x ezret, aztan egy het mulva meg 15ft a percdij..mert annyiert hivok siman is a mobilcsomagomban, csak masodperc alapon..
Engem nem zavar a voip, csak h hallottam olyanoakt h betiltjak majd a mobilszolgaltatok.
-
McLaca
őstag
És felajánlja usa cím mellett is a bankkártyás fizetést?
Mert a callingcredit és a callpirates nem ajánlotta fel, ha usa címmel regisztráltam. Vagyis felajánlotta, de amikor fizettem volna, közölte, hogy kell egy hitelesített telefonszám. Na, a hitelesítés után meg eltűnt a bankkártyás lehetőség.Üdv!
-
sumsang
aktív tag
Ha egyszer regisztrálsz, azt a rendszer megjegyzi. Ugyanazzal a felhasználó névvel nem tudsz még1x regisztrálni a betamax/dellmont cégeknél. Az email címed és a pw-d viszont lehet több regisztrációnál is ugyanaz.
Ha EU-n kívül regisztrálsz, akkor elkerülöd az adót, de nem tudsz EU-s telefonszámot hozzá adni, viszont, ha EU-n belülről regisztrálsz, akkor csak EU-s telefonszámot regisztrálhatsz.
Kérdésem, amennyiben EU-n kívüli reget csináltál, akkor milyen telefonszámot regisztráltál be a FVD-hez, amit a dellmont elfogadott és a hívott félnél kiír? -
sumsang
aktív tag
Azért kételkedtem, mert mindkét irányban megpróbáltam. Úgy is, hogy usa cimmel/telefonszámmal regisztráltam, abban az esetben 10,7€-t számolt, de utána nem engedett magyar számot regisztrálni, hiába írtam át a nevet, címet hungary-ra. Incorrect kódot közölt, amikor magyar telefonszámot próbáltam beregisztrálni. Viszont ennek a fordítottja volt, amikor az IPKall-on keresztül regisztrált usa számom szintén nem engedte a magyar accountomba (actionvoip) regisztrálni.
Lehet, hogy valahol elrontottam azért nem sikerült. Persze nem is foglakoztam ezzel tovább, mert nem ér meg nekem kb. 1,5€-t , hogy ne lehessen magyar tel.számom, amit kijelezzen a hívott félnél.(#1757)atillaahun
A 0,7€ az kezelési költség, azt mindegyikre ráteszik. Az EU- accountoknál erre jön a 15% ÁFA, s így lesz 12,31€[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
-
chinaminman
tag
Bocs a láma kérdésért, de új még nekem ez a téma.
Ha van Wifi, akkor ugye nem kell a callback és akkor nincs a dupla percdíj? (itthon is és melóban is van wifi és életem nagy részét ezen a két helyen töltöm, azért kérdezem)Vezetékesnél hogy van, ha mobilnetet használok, ott is van callback, vagy azt csak simán hívni kell?
-
sumsang
aktív tag
Amennyiben jó a hangminőség a legkisebb codekkel, akkor a havi készenléti idő + 10 óra (600 perc) beszélgetés kijön 500 Ft-ból 500Ft/600 perc = kb 1 Ft/perc? Ha ez így van/lenne, akkor kidobom a dominos sim kártyát és beteszem a mobilnet sim-et és regizek rá egy neophonex számot, vagy egy földrajzi ephone-s számot havi 99 Ft-ért.
-
ÁrPi2
senior tag
Ezt sajnos nem tudom , hogy a többi felsorolt kodeket hozzá lehet e okosítani az androidos klienshez..
Ezt a felsorolást azért tartom jónak önmagában, mert innen összeszedve valaki már kalkulálgathatja hogy mennyi adatforgalmat generál egy-egy kodek használata a voip telefonáláskor...
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Értem, köszi.
Azért érdekes csak, mert akkor úgy kalkulálok, hogyan érné meg jobban. Ugyanis ha a 100MB-os csomagot mondjuk 2 hét alatt elhasználom másra is, akkor a maradék időre már csak a callback maradna, így talán jobban megéri egy nagyobb csomagot választani.
Néztem már mindet, leginkább a Djuice reloadnet tetszene, de ez a "foglalási egység: 50 Ft (10 MB)" megfogalmazás, ahogy olvastam még nem teljesen tisztázódott.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
"Két androidos telefon között ha mindkettőn van net, akkor nem kell fvd." Erre melyik a legjobb program és mennyi adatforgalmat generál?
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Nagyon barátinak hangzik. A hangminőség mennyire romlik ennél a kodeknél? Lassított net már nem érdekes, mert eldöntöttem, hogy Telenoros reload net lesz, aztán ha nagyon elszállnék akkor a Digis, 1Gb-os előfizetés, bár utóbbira remélem nem lesz szükség.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
sumsang
aktív tag
Ez valóban így van/lehet. Viszont, ha rootolom, akkor azzal könnyen elveszthetem a 2 éves gyári garit. Tudom, hogy alkalmasint vissza lehet állítani az eredeti állapotot, de mi van akkor, ha pont úgy adja meg magát a szoftver, hogy meg sem mozdul. A szerviz, pedig azt mondja, hát kéremszépen buherálták ezt a készüléket, azért halt meg, tehát így nem érvényesíthető rá garancia.
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Több kérdésem lenne:
Felsoroltad hogy ezek tudják a 3G-t és a wifi-t (gondolom mert külön interfészek) szeparáltan kezelni.
Ha én szigorúan kontrollálni akarom a mobilnet-forgalmamat akkor ezek a tűzfal appok tudják-e például az esetleges EDGE hálózati forgalmat is szeparálni és app-onként blokkolni ill. engedni?
( olvastam közben tlac tanácsát miszerint forgalmat generál sok kis elfeledett apróság "pl. be van kapcsolva a szinkronizáció, programok frissítése, gtalk-ba be van jelentkezve az illető, stb.
ezeket mindet ki lehet kapcsolni.")A másik kérdésem az FVD ingyenes(landline és néhány mobilos irány is) irányaiban
Mennyi abban a free percek-órák-napok száma, és mi az a"Once you have exceeded your 4 hours of free calling" ... kezdetű mondat
-
tortabevono
csendes tag
a freevoipdeal 120 ingyenes napja le van írva valahol? mert én nem találtam. ellenben a 4 órás free időszakot igen:
Once you have exceeded your 4 hours of free calling you can either decide to again buy 4 hours of free calling or buy a little credit to call these destinations at low costs
http://www.freevoipdeal.com/free.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest