Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdés hogy egy VM-ről készűlt snapshot-ot be lehet-e állítani úgy hogy egy másik diskre kerüljenek? ESXI-t használok.
Előre is köszi a választ?
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy vmcenterben hol tudom megnézni hogy egy virtuális gép miért állt le vagy indul újra? Nem találok infót vagy logot vagy ilyesmit.
Előre is köszi. -
metaldog
senior tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy vcenterben virtuális gépeket klónozok de nagyobb méretűeket munkaidő utánra akarom időzíteni. Hol találok vcenterben olyat ahol be tudom ütemezni a klónozást?
Előre is köszi.
-
metaldog
senior tag
Hali
Ha egy bérelt virtuális szerver (vmware) leáll és rdp-vel nem tudok rá csatlakozni mert kikapcsolt állapotban van akkor hogy lehet újraéleszteni? A szolgáltatónak kell szólni hogy indítsa el vagy mi?
-
metaldog
senior tag
Hali
Virtuális gépen akarom a tárhelyet csökkenteni, van rajta egy nagy nyilvántartás oracle szerver stb ez járhat adatvesztéssel? A fizikai gépbe sata vinyó van.
Előre is köszi.
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
most telepítettem fel a vmware14.0-át és amikor virtualis gépet akarok létrehozni ezt a hibaüzenetet kapom (mellékletben) mi lehet a probléma? Bios friss.
-
metaldog
senior tag
Hali
Virtual machine indításánál ezt hibaüzenetet kapom. ilyenkor mi a teendő mert még ilyennel nem találkoztam.http://kepfeltoltes.hu/view/140407/vmware_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
metaldog
senior tag
Hi
A következő problémám van a telepítést nem tudom elkezdeni mert a következő hibaüzenet jön: Unable to create new virtual machine: No permission to perform this operation.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest