Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Win7 Host alól futtatko VMWare playert (6.0.2 build-1744117).
Xubuntu linux fut rajta és amikor egy ideig nem foglalkozom a vendég rendszerrel, majd újra átváltok rá, akkor fekete kép fogad.
Más linux disztrókkal is csinálta, csak ott fekete kép helyett egyik-másik GUI elem tűnt el ilyenkor.
Erre van megoldás?Kössz!

-
Sziasztok!
VMWare Player-ben net nélkül futtatott kártevő tud bajt okozni a gazda gépen?
Kössz!
-
válasz
Visormail
üzenetére
Sajna, a VMWare player sem tamogatja a D3D-t W2000 alatt.

kraftxld: Fejbol nem sokat tudok, csak tippelni tudok.
Azt hiszem: Need for speed High Stakes, Duke Nukem 3D d3d-s verzioja nagy felbontasu texturakkal, Doom 1,2 Heretic1, Hexen1 d3d-s verzioja, Motoracer1, Revolt, Screamer2 / nfs2 3dfx mod, stb.
Azt tudom, hogy annak idejen vagy 20 ilyet ismertem, ebbol 5-10 tuti erdekel ma is.
Keszul egy regi gep direkt ezek futtatasara, de ha virtualisan meg tudnam oldani, akkor tudnek sporolni egy csomo helyet a szobaban. -
Sziasztok!
A VMWare oldalan latom, hogy a VMWare tools muxik win95-tol felfele, de kerdes, hogy teljes funkcionalitas mellett?
Illetve arrol sem talaltam infot, hogy a VMWare player mellett is muxik a Tools?koszi!
-
Igen, köszi, azóta sikerült, de a megkövetelt felbontás miatt nem fér ki egy monitorra a virtuális gép két monitora.
Ezért az lenne a tuti, ha egy külön ablakban jelenne meg a másik monitor képe.
A vmware ablak szélesre húzása nem ad túl szép eredményt.
Erre van valami megoldás?köszi
-
Sziasztok!
Meglévő virtuális gépeken hogy lehet beállítani több monitort?
A második monitor képét külön ablakba kellene tenni, vagy valami ilyesmi - lényeg, hogy egyszerre lehessen látni a kettőt. A gazda gépen van több monitor.
Többmonitoros alkalmazást akarunk tesztelni.Köszi!
-
Sziasztok!
felraktam több vendég OS-re (XP, Vista, w7) a legújabb vmware tools-t, ami egy új VGA drivert tartalmaz, és a driver listában egy kis sárga felkiáltó jelet rak mellé, jelezvén, hogy valami nem oké. A "Fit Guest" azóta nem műxik.
Ha "rollback driver"-rel visszaállítom a régi drivert, akkor oké, de pár gépen nincs régebbi driver fent.
Miért nem műxik az új driver? Bármi ötlet?
win7 ultimate a gazda rendszer (max update), 7.01-es a vmware workstation.
Próbáltam már a winupdate-et is a vendég gépeken, de semmi...
Köszi!
-
Sziasztok!
w7 Ultimate-en fut VMWare 6.5.3. A virtuális gépeket többféle win képezi.
Amikor másolok valamit a gazdáról a virtuális gépre, akkor 10kbyte/sec a sebesség, visszafelé pedig mint a villám.
Az internet felé teljesen jó a sebesség, csak a gazdagépről jön minden csigalassan.
Sehol nem fut semmilyen tűzfal, vagy vírusírtó. Trójai vagy egyéb kártevő nincs.
A probléma azóta jelentkezik, amióta az xp32 le lett cserélve W7-64-re, és minden újra lett húzva. Az XP-n futú régebbi VMWare nem tudom, hogy milyen verziójú volt.
Az image-ek nem változtak.
Minden OS teljesen fel van frissítve, és a legújabb VMWare Tools is telepítve van.
VMWare alapbeállításon.Bármi ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest