- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Thx. a segítséget.
Ezt tudnátok értelmezni nekem: I have tested the vm, and found out that the mouse and keyboard is not working, but if I click the vm (set mouse in site the vm ) on start up phase, the problem is disapear ..
Ez a válasz egy hasonló problémával rendelkező felhasználónak jött, és hátha...Toolsra vissza térve. Amíg op-ot nem indítok, addig nem is lehet telepíteni: [link]
Ha meg már megy, akkor ezt írja ki:[link]
Itt én már kattintottam igenre, is meg nemre is, de semmi változás.

5let? Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest