-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Igazából ez kéne, de bármit szenvedek, ssl problémára futok.
.\ESXi-Customizer-PS-v2.6.0.ps1 -v65 -vft -load net-igb,net-e1000e,net55-r8168,net51-drivers,net-r8101,esx-tools-for-esxi,esx-ui,fw-ntpd,cpu-microcode -NoSignatureCheck
Azért raknék fel ennyi NIC-et, mert van egy usb 3.0-rj45 kábel is, ami elv jó, míg az integrált elv nem, vagyis nem tudták éeltre kelteni. Én még nem próbáltam linux alatt, de nekem mindegy melyik műxik. előző gajdáza azt mondta, hogy proxmox alatt jó volt. Ha már nem, megyek oda vissza, pedig nagyon nem akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest