Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Igazából ez kéne, de bármit szenvedek, ssl problémára futok.
.\ESXi-Customizer-PS-v2.6.0.ps1 -v65 -vft -load net-igb,net-e1000e,net55-r8168,net51-drivers,net-r8101,esx-tools-for-esxi,esx-ui,fw-ntpd,cpu-microcode -NoSignatureCheck
Azért raknék fel ennyi NIC-et, mert van egy usb 3.0-rj45 kábel is, ami elv jó, míg az integrált elv nem, vagyis nem tudták éeltre kelteni. Én még nem próbáltam linux alatt, de nekem mindegy melyik műxik. előző gajdáza azt mondta, hogy proxmox alatt jó volt. Ha már nem, megyek oda vissza, pedig nagyon nem akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest