Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most jutottam oda, hogy megint foglalkozni tudjak ezzel a dologgal.
Próbáltam úgy, hogy kiszedtem inventoryból (Unregister), vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket (scsi0:2, scsi0:3, scsi0:4, scsi0:5, scsi0:6), elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, ott hozzáadtam a meglévő 3 diszket ugyanazokkal az scsi csatolókkal, amikkel korábban voltak. Ezuntán megpróbáltam bebootolni, ugyanazt a hibaüzenetet kaptam: Unable to enumerate all disks.
Próbáltam azt is, hogy kiszedtem inventoryból, vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket, elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, és fizikai diszkek nélkül próbáltam bebootolni, szintén ugyanaz a hibaüzenet.

Tüzetesen átnéztem a VM-hez tartozó vmx fájlt, nem látok benne olyan sort, ami az scsi0:2 - scsi0:6 csatolókhoz lenne köthető. scsi0:0 és scsi0:1 van, azok virtuális diszkek, az SSD-n vannak, ezeket egyáltalán nem piszkáltam, nem voltak kiszedve a VM alól.
Galopp: ez nekem is eszembe jutott, de ha tegyük fel nem kivettem volna a diszkeket, hanem elszállt volna valamelyik, akkor anélkül nem tudnám bebootolni a VM-et? Az elég nagy baj lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Léghűtés topik
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs