- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most jutottam oda, hogy megint foglalkozni tudjak ezzel a dologgal.
Próbáltam úgy, hogy kiszedtem inventoryból (Unregister), vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket (scsi0:2, scsi0:3, scsi0:4, scsi0:5, scsi0:6), elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, ott hozzáadtam a meglévő 3 diszket ugyanazokkal az scsi csatolókkal, amikkel korábban voltak. Ezuntán megpróbáltam bebootolni, ugyanazt a hibaüzenetet kaptam: Unable to enumerate all disks.
Próbáltam azt is, hogy kiszedtem inventoryból, vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket, elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, és fizikai diszkek nélkül próbáltam bebootolni, szintén ugyanaz a hibaüzenet.

Tüzetesen átnéztem a VM-hez tartozó vmx fájlt, nem látok benne olyan sort, ami az scsi0:2 - scsi0:6 csatolókhoz lenne köthető. scsi0:0 és scsi0:1 van, azok virtuális diszkek, az SSD-n vannak, ezeket egyáltalán nem piszkáltam, nem voltak kiszedve a VM alól.
Galopp: ez nekem is eszembe jutott, de ha tegyük fel nem kivettem volna a diszkeket, hanem elszállt volna valamelyik, akkor anélkül nem tudnám bebootolni a VM-et? Az elég nagy baj lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest