Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Melléduma sajnos. Erről persze küldtek e-mailt anno, és én is hátradőltem, hogy milyen jó, végre nem kell ezzel szórakozni, ha éppen a projekt vagy a munkáltató igényli, akkor majd megyek vizsgázni (upgradelni). Csakhogy sajnos nem így van. Ami nem jár le, az a már birtokolt cert az adott verzióra (előtte ez is lejárt, szóval teljesen el tudtad veszíteni a vcp-d). Viszont a tanfolyamkötelezettség nélküli vizsga továbbra is határidős, ha X verziójú cert-et nem újítasz meg vizsgával Y vagy Z verzióra adott időn belül, akkor egy idő után nem is engedik, csak tanfolyammal.
Én is az utolsó pillanatban szembesültem ezzel tavaly év végén, akkor is úgy úsztam meg, hogy volt egy NSX vizsgám, amit kivételként kezeltek (a vpc-mmel önmagában már csak tanfolyammal ment volna az upgrade, de az ugyanolyan verziójú VCP-NV-vel még engedték).
Amúgy asszem 6-osom volt, és azt upgradeltem DCV7-2021-re, de ez a fentiek szempontjából lényegtelen.szerk.: bocsi, látom Newman leírta ugyanezt, csak én még 8 körül kezdtem el írni, és most nyomtam rá a postra, lassan indul a nap, na

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest