Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Egy ismerősömtől kaptam egy mp4 videó file -t amit telefonnal vett fel és azt mondta áttette Windows -ra és elforgatva játsza le ( nem tudta megmondani milyen lejátszó ). Forgassam már el és küldjem vissza neki. Nekem VLC -vel lejátszva normál módon, tehát nem elforgatva jelenik meg. Windows Media Player -rel szintén rendben van. Nagynehezen találtam egy PlayMemories Home nevű programot ami valóban elforgatva mutatja.
VLC -ben az Eszközök/Hatások és szűrők/Videohatások/Geometria -nál nincs beállítva elforgatás, mégis helyesen, azaz 90 fokkal jobbra forgatva mutatja a videót. A kérdésem tehát az lenne, hogy VLC -mben hol lehet az beállítva a videókat automatikusan forgassa a helyes irányba. ( Gondolom ha azt kikapcsolnám, utána már be tudnám állítani az elforgatást és le tudnám menteni a videót az Átalakítás/mentés funkcióval.)
De ha van jobb ötletetek a dolog megoldására azt is szívesen venném :-). Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest