- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
-
carr
őstag
Összeraktam rendeses, miután tegnap éjjel far cry 5 beszippantott, azt addig toltam rámesteledett.
És hajnal 4 körül arra lettem figyelmes, hogy az ideiglenesen felrakott pumpám egyik ága szépen elengedett, és spriccelt mindenfelé a desztvizes alkohol.
Pánikra semmi ok. Táp kikapcs, pohárba víz leenged. meg az asztalra, parkettára, falra, ahova épp jutott.
no para. gyorsban visszadug. rendszer újra feltölt, azt nézem hogy valamit nagyon ráfelejtettem, visszafelé megy a víz.
jó hogy olyan szar értékeket kaptam múltkor, az out végén ment be a víz, az in-en meg outolt... :Đ
nabaz. mondom, má éjjelre így hagyom.
hadd hűljön/száradjon.
reggel 11kor összepakoltam, most már rendesen.
2 óra Far cry 5 után 29C szobahő mellett volt kb 54C a proc.
barátibb. de kedden megnézem mennyi az annyi pontosan.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
doom8311
csendes tag
Hááát
Fent Phobya G-Changer 360 V.2 2db Alphacool Susurro Fan - 120 1db Akasa Apache PWM 120mm Push üzemmódban bentről kifelé fújnak.
Hátul ami kihúzza a levegőt szintén egy Akasa Apache PWM 140mm
Szerintem így nem rossz
VGA és a CPU közzé beakartam még rakni egy EK-CoolStream SE 240, van értelme?[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Most indítom először a renszert március óta. Phenom2 X4-re telepítettem anno.
Most kicseréltem alatta mindent.
lap, vga, memók. csak a rendszer maradt ua. most jött az első nem csökkentett módos boot ideje, hála a PS/2-es billentyűzetnek.
win nyávogott előbb, hogy a cpu nem ehhez a verzióhoz van tervezhe, bla bla bla.. de most elindult rendesen.
Egyébként biosban tuti 100%on pörög a proc.
VGA hőt nem láttam biosban.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
jones965
Modder
A gép szépen kivitelezett lett, viszont ennyi radiátorral kissé túlméretezett a rendszer.
Az a tézis, amit az "okosoktól" tanultál, miszerint a :"-A víz a két fő fogyasztó között is megjár 2 radit, így egymást kevésbé befolyásolhák a hűtőközeg szempontjából...",
-gyorsan felejtsd el, mert egy ilyen kis rendszerben gyakorlatilag állandó egyensúlyi állapot van a víz hőmérsékletben bárhol is méred azt. Nem lesz szignifikáns különbség.Ettől függetlenül szép munka és amiben viszont egyet értünk az az akril és PETG cső közötti esztétikai különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest