Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Garsza #85779 üzenetére
Mert állítólag a blokk hajlamos a fém beszívására pár hónap alatt.
Ahamm, énis láttam ezt a filmet, Terminator 2 a címe, T-1000 lesz az amire gondolsz
Annyi lesz ott jövőre is, amennyit most odatettem.
Azért a fémnek jóval jobb a hővezető képessége a legjobb pasztánál is, erre nem kell semilyen teszt. Nem véletlenül használják a CPUkat is delidelve direct die folyékony fémmel. Nem tűnik az sehova hidd el. -
Melorin
addikt
válasz
Garsza #85764 üzenetére
Én többször visszaléptem pasztára, mert jó az, biztonságos, stb, aztán amióta újra folyékony fémmel használom a CPU-t és a GPU-t is, minden a helyére állt. Nincsenek hatalmas hőmegugrások és jóval alacsonyabb a hőfok. És nem néhány fokról van csupán szó. Nagyon el kell tudni rontani a fémmel való bekenést, hogy galibát okozzon.
-
-
mpierre
veterán
válasz
Garsza #85754 üzenetére
Éppen törtem a fejem, hogy a HA-n fent lévő phobya 560 hogy muzsikálna, ha egy 280-ast kellene kiváltania. Mindössze nagyon át kellene építeni a gépet, hogy bekerülhessen a rendszerbe.
Mennyit fogott az áramláson a plusz 1 db 560-as? Bár látom szépen párhuzamosan van bekötve. Nálam csak soros lehetne, mert a 420 xt45 maradna a házban. -
3L1T3
addikt
válasz
Garsza #82361 üzenetére
Én is csak a CPU-t akarom vizezni egyelőre plusz VGA-t nagyjából évente cserélek, így azoknak a blokkjaival nem szórakoznék.
Egy Lian Li O11 Dynamic EVO XL házat tervezek beszerezni és arra gondoltam, hogy 2 480mm-es radiátorral oldanám meg a dolgokat. Kérdésem, hogy ez a radiátor mennyiség elegendő lehet-e? Egyrészt mik az ajánlott radiátorok? Másrészt én nem fix csövezést szeretnék mert nem akarok melegíteni meg hajlítgatni, nekem megfelelnek a flexibilis csövek.
-
gaben22
senior tag
válasz
Garsza #82361 üzenetére
Nekem AquaComputer D5 Next van, ez alacsony frekvencián vibrál, amiatt meg lehet egy mély morajló hangja, főleg magasabb fordulaton. Amúgy én 0%-on használom alapjáraton. Nálam ezt tetézte, hogy házban hátulra van felrögzítve és először kicsit bénán csavaroztam fel, az meg felerősítette a vibrációt. Amúgy ehhez a pumpához jár ilyen csavar, ill. AquaComputer árul még ennél "puhább" verziót is, nekem is van csak már nem kell, mert házon kívül lesz rövidesen minden
. Röviden van/lehet hangja, Aquacomputer nem véletlen ad egy nagyon puha szilikon aljat ehhez a pumpához. Nekem speciel amúgy 0%-on már nem hallani semmit, magasabb fordulatra meg akkor megy, ha a gépben a ventik is felpörögnek, akkor meg azért nem hallom.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest