- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Dobrika #58868 üzenetére
Pedig tök logikus. Terhelt állapotában a rendszerbe belepumpált hőnek kb a 10% adja a proci, vagy még annyit se.
sz: Ül a monoblokk alatt a 65W-os Ryzen 1700 és tipikusan játékok alatt alig pörög 50%-on se. Mellette meg ott a szájkosár nélküli Vega64 Liquid a ropogós 345W TDP-vel.
Ez a helyzet.
Emellett a rendszer is el lett cseszve, de arról már beszéltem korábban. Van egy szívott 280x45-ös radi a hát elejében, mer egy fél-passzív 420x30-as a tetőben, amire már nem fért venti, így a benti túlnyomásnak és a gravitációnak kéne szellőztetni. Ezzel csak az a baj, hogy a ház (Define R6) olyan ,mnit egy szita. Nincs benne túlnyomás...
Ha legközelebb szétszedem, az alapvető kötési hibákon túl (proci elé VGA) a rések tömködése lesz az egyik fő feladat, lehetőleg kulturált módon.
Anno amúgy meg is írtam a gyártónak, hogy ha már vízre terveznek házat, ugyan legyenek kedvesek a tetőt úgy megcsinálni, hogy a kapható legvékonyabb 30-as radin túl legalább még egy sor venti beférjen anélül, hogy rálóg az alaplapra, mert így ez a "watercool ready" eléggé neszesemmifogdmegjól. Kb ez az a banánhély, amin minden gyártó elhasal 80k alatt. Lehet szándékosan...
Persze tudom, én vagyok a hülye, hogy midi házba akarok komoly vizet, de na. Nem lehetetlen. Ez se rosz, teszi a dolgát és sokkal szebb látvány, mint az NH-d15 volt. De tényleg mindenhol az az 1-2 centi hiányzik, hogy igazán jól meg lehessen csinálni.
Talán majd a Define R7-ben...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest