Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CMST2015

tag

válasz Dobrika #58868 üzenetére

Ebbe nincs semmi meglepő nálam is pár fok difi van max évek óta már. vízhőfok és hardver kőzt :D zsőmi is tud valamit :D

[ Szerkesztve ]

• TESCO-Zsömle

félisten

válasz Dobrika #58868 üzenetére

Pedig tök logikus. Terhelt állapotában a rendszerbe belepumpált hőnek kb a 10% adja a proci, vagy még annyit se. :DDD

sz: Ül a monoblokk alatt a 65W-os Ryzen 1700 és tipikusan játékok alatt alig pörög 50%-on se. Mellette meg ott a szájkosár nélküli Vega64 Liquid a ropogós 345W TDP-vel.

Ez a helyzet.

Emellett a rendszer is el lett cseszve, de arról már beszéltem korábban. Van egy szívott 280x45-ös radi a hát elejében, mer egy fél-passzív 420x30-as a tetőben, amire már nem fért venti, így a benti túlnyomásnak és a gravitációnak kéne szellőztetni. Ezzel csak az a baj, hogy a ház (Define R6) olyan ,mnit egy szita. Nincs benne túlnyomás... :B

Ha legközelebb szétszedem, az alapvető kötési hibákon túl (proci elé VGA) a rések tömködése lesz az egyik fő feladat, lehetőleg kulturált módon.

Anno amúgy meg is írtam a gyártónak, hogy ha már vízre terveznek házat, ugyan legyenek kedvesek a tetőt úgy megcsinálni, hogy a kapható legvékonyabb 30-as radin túl legalább még egy sor venti beférjen anélül, hogy rálóg az alaplapra, mert így ez a "watercool ready" eléggé neszesemmifogdmegjól. Kb ez az a banánhély, amin minden gyártó elhasal 80k alatt. Lehet szándékosan...

Persze tudom, én vagyok a hülye, hogy midi házba akarok komoly vizet, de na. Nem lehetetlen. Ez se rosz, teszi a dolgát és sokkal szebb látvány, mint az NH-d15 volt. De tényleg mindenhol az az 1-2 centi hiányzik, hogy igazán jól meg lehessen csinálni.

Talán majd a Define R7-ben...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák