- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz ViZion #35385 üzenetére
A külső radiban forgatni a vizet szerintem bőven elég lenne egy régebbi TT P500 vagy bármi ilyen olcsóbb pumpa fillérekért vesz az ember), tápellátását meg lehet oldani ugyanúgy gépről, és egy termosztátos ki be kapcsolással indítani meg még mindig a legegyszerűbb megoldás és nem kerül tízezrekbe . Én legalábbis így csinálnám .
(#35381) HollyBoni : Tudom, hogy írtad cserélni akarod a blokkot is majd nem beszólni akartam ^^ csak mint ahogy a többiek is írtál minden egyéb faragás nélkül jelenleg azzal nyernéd a legtöbbet.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
HollyBoni
veterán
válasz ViZion #35385 üzenetére
A biztonság kedvéért erősítsd már meg, hogy biztos úgy működne ez a keverőszelepes setup a gyakorlatban mint a fejemben.
Van a keverőszelep, amibe megy a kint radi és a benti radi vize (hideg meleg). A radik párhuzamosan mennek, és a szelep a bent lévő és a kint lévő radi kimenő ágán van. Beállítok rajta egy hőmérsékletet, és ő csak annyi vizet enged be kintről amennyi kell hogy a víz elérje a beállított hőmérsékletet.
Na most ide miért kéne még egy pumpa? Mikor szinte semmit kinti vizet nem engedne be a szelep olyankor akkora lenne az ellenállása hogy 1db pumpa nem tudná átpréselni rajta a vizet?
deadwing: Néma venti nincs, csak halk. Na jó viccelek. Félig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- EK Classic TBE 260
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- BeQuiet Pure Loop 280 mm processzor vízhűtő Új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest