Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pakmara

    őstag

    válasz MaxxDamage #78229 üzenetére

    Értem, így tiszta. Az volt nekem fura, hogy a képeken a heatsinkbe menő menetes részhez volt nyilazva a M6. Amit én tennék (de majd elmondja más is a véleményét :)). A heatsinket a hozzá adott gyorscsatival összekötve csövezném be in és out is. A csövek másik oldalára menne egy fboldog által linkelt olyan fitting aminek G1/4-es csatlakozása van és egyúttal jó ehhez a vékony csöhöz is.(Azaz erre a szakaszra 2 db ilyen fitting kell)

    Mint korábban mondtam én szavattyúval egybe épített tartályt használnék, így spórolsz 2 fittinget plusz kompaktabb az egész cucc. Ami hiányzik a körből az a szívattyú/tartály és a radi összekötése. Itt szintén G1/4-es bekötés van, uh vagy maradsz a vékony csőnél és a linkelt vékony cső+G1/4-es fittingnél. Vagy áttérsz a standardnak mondható G1/4 aljzatú 10/13-as vagy 10/16-os méretre. (2 db fitting kell ide is a kiválasztott méretben+ha vastagabra térsz át akkor némi cső).
    ___________________________________________________________________________________________

    Zárójeles opció. Valahogy szerezni/gyártani egy a heatsink UNC 10/24-es aljzatába illő de 10/16-os (vagy 10/13-as) csövet fogadni képes fittiget (vagy UNC 10/24-->G1/4 adatper) és kezdettől fogva standard szabványt használva csövezni. Ez a lehet valamennyit segítene áramláson, ill. nehezebben törne meg a cső, viszont tuti drágább lenne és nem is nem egyszerűen megvalósítható.

Új hozzászólás Aktív témák