-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prérifarkas
csendes tag
válasz
zebra_hun #72843 üzenetére
Nálam a CPU blokk egy legalább 6 éve vásárolt EK Supremacy teliréz...a hűtő részen volt egy minimális patina ami ecetes elmosás után szépen el is tűnt, a műanyag felsőrészt viszont végig bevonta ez a szürkés réteg.
Ellenben az RTX blokkja anyaghiányos és a lamellákat megkarcolgatva se látszik hogy lenne réz tartalma, illetve súlyra is erősen gyanús. A nickel-plated részt nem tudom megcáfolni se megerősíteni, de ha volt is rajta már elmúlt.
És pont a nézegetés hiánya a legfőbb gond, bányagép esetén meg pláne. Aztán egyszer csak hopp kilyukad...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- ASUS notebook topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest