-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
Hétfőn megjött az Alphacool NexXxos D5/UT készlet, de csak ma sikerült beüzemelni.
Szerencsére eddig nyoma sincs csöpögésnek és minden szépen a helyére került.A papírtőrlőt csak a kép erejéig vettem ki, de ment is vissza rögtön.
Zárt házban még szép is.A radi alján a saját ventije van, ami a házhoz van fogatva és szerencsére megtartja az egész radiátort. A tetején viszont a venti topikban ajánlott be quiet silent wings 3.
Mindegyik venti alacsony fordulaton megy (amin éppen elindulnak) és a pumpa is majdnem a legalacsonyabb fordulaton megy. Mehetne gyorsabban, de max 1-2 hőfokot nyernék, de cserébe sokkal hangosabb.Ami pozitívum, hogy szép halk lett az egész gép, viszont csak 6 fokot tudtam nyerni.
Noctua NH-D14-gyel (emelt fesszel, 4,3 ghz-n 67 fok volt az átlag 1 óra után. Itt meg 61 ugyanazon a beállításon.Valaki itt ajánlotta a kupaktalanítást. Mennyi az esélye, hogy utána is kb ez a hőfok maradna?
[ Szerkesztve ]
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest