Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Oibacsi #17010 üzenetére
Szerinted mekkora házat érdemes vennem?
Biztosan érted, mire gondolok...
Az igényeidtől függ leginkább, illetve a hűtött komponensektől, meg a szoba hőmérsékletétől, stb...
Csak úgy általánosságban hasraütök, és azt mondom, hogy 8-10 fok különbség már jelentős. A szoba 30, akkor a víz ~40, azzal már nem lesznek túl hidegek az alkatrészek.
De ha neked megfelelő, akkor nem érdemes cserélni, érted?! -
Játékos
addikt
válasz
Bulitt #16990 üzenetére
Én csak poénból kérdeztem, mert már több alkalommal megkérdezték...
Egyébként kipróbáltad már másik alaplapban ezt a prockót? Vagy ebben a lapban másik CPU-t?Mert lehet, hogy csalás van a dologban...
Most nézem: 0,774 V drop??
Tehát 0,8V-on megy a prockó?
Vagy nem értek semmitse...
-
Játékos
addikt
válasz
Lucif-R #16976 üzenetére
Szegény Bali nem jó példa!
Meg is unta, mielőtt elkészült...
Viszont nekem is épül vagy 2 éve, és még soha nem tudtam rá azt mondani, hogy készen van...Bulitt
örülök a boxnak!Figyelj már! Minek kell akkora feszültség?
Én is várom már ettől az öregtől a boxot egy jó ideje...alig várom, hogy be legyen szerelve...
-
Játékos
addikt
válasz
Lucif-R #16872 üzenetére
Találhat! Ha nagyon-nagyon lassú az áramlás, vagy hatalmas a radi, vagy 100 ventivel nyomja teljes fordulaton, vagy ha a levegő, és a víz hőmérsékletkülönbsége nagyon nagy...
Ezek közül nem hiszem, hogy sok tényező lenne jelen, de egyébként megmondta a tutit: 48xx, meg quad sokkal több hőt termel, mint az én konfigom... -
Játékos
addikt
válasz
Cyberbeni #16861 üzenetére
De én is fogom tesztelni. kimenő és bemenő víz és levegő hőmérsékletét majd lemérem. (ugye minél kisebb a kimenő víz és kimenő levegő hőmérséklete közötti különbség, annál jobb illetve annál jobban túlméretezett a radiátor)
Nagyon-nagyon pontos hőmérővel próbálkozz, mert szinte nincs a ki-,és bemenő víz között különbség! Nekem is ezt mondták, de mivel elég nagy radim van, gondoltam nekem nagy különbség lesz. 1 fokon belül volt, de inkább 0,5°C...
És minél gyorsabban kering a víz, annál kisebb.
-
Játékos
addikt
válasz
WiZARD #16813 üzenetére
Nagyon OFF, bocsi!
"Minden olyan megnyugtató és csendes, hogy elkezdek tűnődni azon, vajon tényleg képes lesz-e ez a sportkocsi megenni a McLarent reggelire? […] Négyes fokozatban picit rálépek a gázpedálra. A Veyron máris kimutatja a foga fehérjét. A másodperc tört részéig úgy tűnt nekem, hogy ezekről a hegyes fogakról vér csöpög és húscafatok lógnak. […] Körülbelül két másodpercen keresztül kicsit megnyomtam a gázpedált négyes sebességfokozatban 70 km/h sebességnél. Ekkor a Veyron úgy tört ki, mint egy Porsche 911 egyes fokozatban padlógázzal. Bár már napok teltek el az esemény óta, most is pontosan emlékszem, milyen érzés volt. Akkor se tudtam teljesen elhinni, és most sem vagyok képes rá..."
Akarok egyet!
Ja, és még ez:
"Nem hivatalos információk szerint így minden egyes legyártott Veyron nagyjából 4-, más források szerint 7 millió eurójába kerül a Volkswagennek."
Bocs az OFF-ért! -
-
Játékos
addikt
Srácok-srácok!
Nem hiszem, hogy nem értitek, miről beszél Zoli! A csúcskategóriába szánt termékek mindigis aránytalanul drágák voltak! Gondoljon mindenki a legújabb GTX-ekre, vagy QX-ekre, amik ~10%-al többet tudnak, mint a teljesítménybe őket követők, és2-3-szor annyiba kerülnek...
Szerintetek egy Bugatti Weyron-t tényleg majdnem 300.000.000 (!!!) Ft-ért állítanak elő???Szebb jövőt!
-
Játékos
addikt
Mi a véleményetek erről? Van egy kolléga, aki "vizes", és állítása szerint meghalnak benne a vinyók, mert nem tesz jót a csipeknek, hogy nem kering a levegő!
Mondjatok gyorsan valami megnyugtatót! A kollégát inkább nem nevezném meg... -
Játékos
addikt
válasz
Tothgera30 #16437 üzenetére
Figyi kolléga!
Írj egy konkrét konfigot, írj egy maximálisan rákölthető összeget, és biztosan lesz pár ember, aki ajánlani fog neked konkrétumot!
Béke! -
Játékos
addikt
válasz
fsb1000 #16328 üzenetére
Kolléga!
Az XSPC-t is, meg az Aseteket is az ALJÁRA tervezték!Vagy a te vincsiden felül is vannak csavarhelyek?
A teteje azért hűvösebb, mert nem megy rá a meleg, csak annyi, amennyi a vincsi belsejében a levegő hőmérséklete, de a melegedő alkatrészeknek SEMMI köze a fedlaphoz! Az gumitömítésen fekszik, még csak hozzá se ér az oldalához!
Az aluöntvényen van az egész elektronika, illetve a motor, amik a meleget produkálják...
Béke! -
Játékos
addikt
válasz
yakuza.tora #15923 üzenetére
ha tudnád, hogy milyen sötét emberek élnek dúsgazdagon...
-
Játékos
addikt
válasz
yakuza.tora #15921 üzenetére
Nem eszed volt, hanem pénzed...
-
Játékos
addikt
Volt rá példa, hogy a hardver változatlan maradt, BIOS lett lecserélve, és 10 °C különbség lett hírtelen!
Ennyit ezekről a kütyökről!
Nekem is adott proci, adott blokkal, alaplapcserét követően szintén 10 fok különbséget mutatott! Szard le!
-
Játékos
addikt
válasz
shteer #15587 üzenetére
Miaráknak?
Annyi időm csak van, hogy mégegyszer körbetekerjem, és akkor nem is kell annyira feszíteni...
MOD: másrészt, ha vékony a cső, akkor mindegy, hogy ezzel húzod, vagy nélküle, a fej alatt maradni fog egy pici rés...(feltételezve, hogy nem szorul magától a csonkra, hanem lóg rajta!)
namégegyhajlongósszmájli... -
Játékos
addikt
válasz
pentium4 #14711 üzenetére
Nekem még nem volt ilyen cuccom, de gyak. laikus, józan paraszti ésszel gondolkodván: szted agyanazt várod el attól a kis kompitól, amire kitalálták? Ott tényleg néha-néha bekapcsol, magy egy kicsit, aztán csókolom. Gondolom, mint egy "rendes" hűtő esetén. Itt viszont a gépezet, mikor nekiáll fűteni, akkor igencsak kilehelné a lelkét a kompi rövid időn belül...
A kísérletezés sok esetben előremozdítja a tudományt, kérdés, hogy a kísérletezőnek megéri-e?!
Mé' nem leég egy sima vizes rendszer?
Laraxior
lenne-e haszna melegedésnél?
Annál nem, a hűtésnél viszont lehet.Vagy a ház melegedéséről van szó?
Kussoltam. Jóccakát! -
Játékos
addikt
válasz
varga911 #14405 üzenetére
A fényképet követően megtaláltam a többi bordát is, így jól telepakoltam vele azt a 2 mm-es alulemezt. Mevel bőven átmelegedtek, így gondolom, nem volt haszontalan...
Jobb lett volna vaskosabb lemez, és abba bordákat vágni, de így is jó ideig met. Mondjuk kb. 100 fokosak voltak a voltage regulatorok, de stabil volt, mint állat. Erről jut eszembe: a 8800GT-n egyszer kikapcsoltam a hűtést egy kicsit, majd mikor felpillantottam 124 fokos volt a feszstabilizátor... gyorsan nyomtam egy resetet... -
Játékos
addikt
válasz
varga911 #14399 üzenetére
Gratulálok hozzá, nekem is volt hasonló megoldás egy X1950Pro-n, de lássuk be, ez a felhasználók jó részének ez nem jön be túlságosan. Én szeretem a Home-made-t, de sokak szerint ez gányolás...
Másrészt ehhez illik egy kis huzat is a házb, ami pl. nekem nincs. Nem rossz megoldás, de a véleményem az, hogy sokkal jobb, ha lefedi a blokk a teljes VGA-t. Ha neked más a véleményed, azzal nincs semmi baj, de nem fogsz tudni meggyőzni!
-
Játékos
addikt
válasz
r-chee #12818 üzenetére
Vízhűtéssel elkészülni?
Azt meg hogyan lehet?
Az soha nincs kész, én is megtapasztaltam sajna!De akárhogy is nézzük, a minőségi dolgoknak ára van! Vízhűtésnél meg eleve nem főzünk hugyból!
Másrészt: mennyi csőre van szükséged? Nekem van vagy 6 méter, de csak a gépbe tettem szép Tygont, ahol meg nem látszik, oda 300Ft-os Obisat! -
Játékos
addikt
Viszont abból a ledből kellene vagy 10-20, nem?!
-
Játékos
addikt
válasz
yakuza.tora #12624 üzenetére
Másképpen: szerinted egy fehér neonnal ilyen hatást érnék el?
-
Játékos
addikt
válasz
yakuza.tora #12618 üzenetére
Akkor konkretizálhajuk azt, hogy a képen látható gép belsejébenfehér neoncső van?
-
Játékos
addikt
Urak ezen a képen milyen fényforrás van a gépben?
És Nyugdíjas mennyiért ad nekem ilyet?
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest