Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
sisakos
csendes tag
Hy!
Vizhutéses táp létezik? -
fuzik
aktív tag
válasz
Játékos #8787 üzenetére
Gyárilag lakkozva van. Én megszabadítottam a lakktól, utána pedig bronzkefével feldörzsisztem. Így elég pofás, és az oxidáció miatt fellépő elszineződés sem lesz olyan csúnya.
Hogy mennyiszer kell szétszedni..... legyen tiszta a rendszered.... és akkor nem fogja összeszedni a szemetet.
Na ezt jól megaszontam
!
-
Játékos
addikt
Jól látom? ~20 fokos deltaté 4 maggal terhelve?
Az elég jó!
Mindenkinek köszönöm, aki segített, arra lennék kiváncsi, hogy nem kell sűrűn szétszedni? Nem tömíti el a gané'?
Valamint: a szóban forgó blokkon van (a tetején) egy kis karc. Nincs lakkozva? Tehát, ha szorgos vagyok, ki tudom polírozni?
Köszi! -
szacsee
nagyúr
válasz
Játékos #8782 üzenetére
^Sunrise^ és Wild Daemon-t faggasd..nekik az van, ha jól tom..
Amúgy kisebb procival itt tesztelték.
Wild amikor a vízhőt lejjebbvette egész jól hűtötte a Quadot.. -
B@bL3ve5
senior tag
az én képeimről se ír senki semmit
multkor pedig elég nagy volt az érdeklődés....
-
Játékos
addikt
Már csaknem mindenki megfordult errefelé, mondhatnátok tapasztalatot erről
Vagyem-e, ne vegyem-e... -
Nyugdíjas
nagyúr
személyeskedés rulz
-
R.Zoli
őstag
válasz
Reset Elek #8776 üzenetére
Áhh nem kell átkeresztelni köszi, mert oda sem írnék,de azért ez dúrva ,hogy kérdezni akartál mert azt gondoltam ,hogy Te mindent tudsz
Egyébként meg nincs kedvem vitatkozni egy újabb topikban mert még orvosi témában is megmondanád a frankót amekkora polihisztor és zseni vagy
Viszont majd egy mailt dobjál ha elkészül a blokkod, akkor talán benézek, bár lehet addigra PH sem lesz...
-
B@bL3ve5
senior tag
Hát Urak én még tartoztam pár képpel azt hiszem
A lényegét mindenki látja szerintem. Havernak a nem G0-ás Q6600-at terhelve 25-30fokon tartja. terheletlenül 2 fokra lemegy neki. képek : -
yakuza.tora
addikt
válasz
Delta-Laca #8754 üzenetére
Köszi!
Azért én maradnék a passzív módnál...
Pulsar: Nyugi! Nézd meg, Shteer ram blokkját! Teljesen rendben van! Bőven elég lesz neked is egy ilyen.
-
JAysrác
csendes tag
Tisztelet az uraknak,
8800GT-re milyen blokkot érdemes rakni?
Esetleg van már kedvenc szakemberünk álltal készített példány is?Kicsit elvoltam tűnve és nem vagyok képben.
Up nektek
-
Játékos
addikt
Jó napot Urak!
775-ös blokkot készülök vásárolni (akár ajánlatokat is szivesen fogadok), és van egy ilyen blokk, amit kínálnak elég jó áron. Véleményeket szeretnék kérni pro, és kontra.
Köszönettel! -
easy...rider
őstag
te ilyesmivel foglalkozol? vagy van ismerősöd?
mert ha igen akkor adhatnál te is tanácsot
nem tudtam beszélni marós "haverral" (amúgy a volt sulimban az 1ik volt tanáromszal lehet majd azt mondja h nem foglalkozik vele) és jól jönne minden hasznos infó.
Ha te is foglalkozol ilyesmivel akkor mennyiért válalnál egy ilyen munkát?
amúgy azzal megkönnyítem a marós dolgát ha megtervezem a marófely pályályát?
(ezt úgy értem ha összeírom sorban azokat a pontokat amik között a fejnek mozognia kéne. mert ennél úgyse tudok többet :$) -
shteer
titán
nem az volt a lényeg és nem biztos, hogy minden adatot jól írtam le
szakembernek én neveztem, mert mégiscsak ezzel keresi a kenyerét
minden szaki fúrja a másikat?erre szerettem volna rávilágítani:
nem értem mindet, de a lényeg, h meg lehet csinálni, a marós haverod biztosan tudni fogja hogyan kell csinálnia -
iCeAgE
tag
2mm-es szerszámmal 3500-as fordulat?
Na, ez a baj! Hogy az ilyen még szakembernek meri mondani magát.
Ezekkel a paraméterekkel 100% biztos vagyok benne, hogy eltörne a maró, főleg 8-10 mm mélyen.
Ezt így butaság lenne továbbadni, inkább kérdezze meg tőle, hogy a rajz alapján le tudja-e gyártani.PEACE
-
válasz
yakuza.tora #8753 üzenetére
"A ram nem termel annyi hőt..."
Hát én nemtom, de az én ramjaimon a hűtőbordát mérve 49 fokos. Akkor gondolom a ram még melegebb lehet. -
Laraxior
titán
Lassan én is csatlakozom
Ő már megvan. Q9450hez méretezve -
B@bL3ve5
senior tag
MO-RA-ra kell ventilátor? úgy lesz h a házba egy 3x12es s azon ventik plussz a MO-RA. elég lesz az passzívan?
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
A MAG CPU blokknak a lefogatója hogy néz ki? Mutimá' valaki!
Köszönöm szépen! -
Delta-Laca
aktív tag
válasz
yakuza.tora #8753 üzenetére
Mit láttam neked
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Petyb00 #8750 üzenetére
Légyszi töltsd ki az adataidnál a "cuccok" részt, hogy tudjuk, mit is értesz "szentem" alatt.
A ramra teljesen felesleges ilyen mikrocsatornás blokkot faragtatni. A ram nem termel annyi hőt, hogy ilyen blokkban gondolkodj. (Nekem elhiheted, én aztán szeretem túltervezni a dolgokat.) Egyébként bazinagy az ellenállása és könnyen eltömődik.
G^zC^mp€r: Tudom, csak szeretek feleselni!
Nyugdíjas: És milyen jól tetted, hogy nem mondtál semmi! -
R.Zoli
őstag
válasz
Reset Elek #8707 üzenetére
Márcsak azért sem mert ilyen hülyeség ,hogy agysebész nem létezik...Talán inkább idegsebész...
-
RockHaRD
addikt
válasz
yakuza.tora #8744 üzenetére
de kövi hsz-ben javítottam...
mingyá senior tag vok
-
Petyb00
aktív tag
válasz
yakuza.tora #8731 üzenetére
MIPS RAM Freezer 4 inkl. 4 RAM Module
Ezt néztem ki, de mit mondjak, ezen volna még mit dolgozni hogy igazán jó legyen, legalább így be kéne bordázni, ezt valahol meg lehetne csináltatni, valakivel?
Most hogy van az alumínium jól adja le a meleget de rosszabbul vezeti vagy fordítva
És a rézhez viszonyítva az alut? -
Nyugdíjas
nagyúr
Tudjátok mit mondanék most,ha mondanék valamit, ugye?
-
szacsee
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8741 üzenetére
Rosszul látod..
Az emberi butaság (böszmeség) párosul szorgalommal... -
RockHaRD
addikt
válasz
yakuza.tora #8741 üzenetére
A legveszélyes konstrukció OMG
hejesirás eggyes
-
Samanbacsii
őstag
Úgy látom "Hulladékbőr feldolgozó" topik lettünk...
-
gyurczy
őstag
válasz
Nyugdíjas #8708 üzenetére
Az semmi! Én ilyenekkel dolgozom! Jó szakembert, akinek legalább józan paraszti esze van úgy 6-8 éve nem láttam. Addig nincs is baj, amíg elhiszi, hogy az, ahogy én mondom, hogy meg kell csinálni a melót az jobb, mint ahogyan ő csinálná. A gond az, ha nem érti, és a legroszabb az az, amikor meg van győződve róla, hogy neki van igaza.
-
B@bL3ve5
senior tag
nah..ég a pofám mert el vettem a figyelmet a topik lényegéről. vegyük úgy h nem írtam semmi linket
-
P00By
nagyúr
válasz
easy...rider #8733 üzenetére
Na de kérem...az is kell!
-
Petyb00
aktív tag
Tudnátok ajánlani, egy jó hatásfokú memória hűtőt?
Sajnos nem egymás mellet van a 2 modul, így a hidrapack kilőve. -
B@bL3ve5
senior tag
kikapcsolódás a nagy hajtásban : [link]
-
Soak
veterán
Ehh!!!
Az én Enzomnak is elrepedt a teteje
... szerencse ,hogy most indulásnál ... és nem menetközben... indulásná egy nagy reccs és már folyt is a viz a blokkra... a lapra szerensére nem ment... nem hittem volna ,hogy megtörténik
-
shteer
titán
külső forrás szerint egy blokk súlya 650g
belső szerint is
Technische Daten:
Material: Elektrolyt-Kupfer, Edelstahl, POM
Abmaße (GPU-Teil): (LxBxH) 125,0 x 113,0 x 10,5mm
Gewicht (GPU-Teil): 530g
Gewicht (SW-Teil): 120g
Anschluss: G ¼ Zoll (DIN ISO 228-1)
Druckgetestet: 5 bar
Kompatibel für: Nvidia Geforce 8800GT / 8800GTS (Referenzdesign) -
Samanbacsii
őstag
válasz
easy...rider #8705 üzenetére
Nicsak! Amíg pihensz, megcsodálhatjuk a román mérnök munkáját...
Klikkoljunk a Diagrams menüre... -
OC
őstag
Attól függ, milyen szivattyú van alatta.
Én felfúrtam az enyémet.
Ott van értelme. Főleg ha a kiömlőt is megtudod kicsit bővíteni. Vagy mégegy lehetőség jutott eszembe, amit szintén magamnak is kitaláltam.shteer: A korábban linkelt HK blokkokról nincs technikai info, így nem tudom, mennyit nyom a mérlegen.
easy...rider:A tervezett blokkodnál szerintem is tök felesleges, sok bonyodalmat okozó elképzelés a víz vezetgetése. Max. ha fordulókat moshogy terveznéd meg, akkor talán.
-
tsar
aktív tag
Ha ennek a tetőnek kb. 6mm átmérőjű furatait felbővítem 10mm-re az mennyit változtat a szivattyú teljesítményén (folyadékszállítás, emelőmagasság)?
Beömlőnek a felső furatot használnám. -
Reset Elek
aktív tag
No, ez valami olyasmit jelent, hogy a talpra merőleges irányban 0,3 mm mélyen dolgozik a szerszám egy menetben, a 0,035-ös fordulatonkénti előtolás meg azt jelenti, hogy talppal párhuzamosan a szerszám egy fordulata alatt a szerszámátmérő 0,035-ével mozdul el a szerszám.
Magyarul nagyon sokáig fog tartani.
-
gardener
senior tag
Lassan lesz egy CMC-s, marós, esztergályos topic is
-
válasz
nanotechnológus van csak
Nyugdíjas: Majdnem talált.
De egyébként gondolt már valaki téglábúl vízhűtést csinálni? Csemperagasztó meg jó lenne hűvezető pasztának -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Nem,de kőműves tuti. Ismerem a gondolkodásmódot,szomszédunk kőműves,simán ilyeneket szokott tolni,és komolyan gondolja
-
Mit szenvedtek a marással... foksz egy fűrészt, oszt jóvan... a végeit meg szigszalaggal betömöd
-
shteer
titán
válasz
easy...rider #8702 üzenetére
no én beszéltem szakemberrel
tomika aszonta le lehet menni 10-ig rézben is:
kicsi fogás ami kb 0,3mm-t (!) jelent
3500-as fordulat
max 100-as tolás (0,035 ha fordulatonkénti előtolás be van kapcsolva, G95)nem értem mindet, de a lényeg, h meg lehet csinálni, a marós haverod biztosan tudni fogja hogyan kell csinálnia
-
shteer
titán
válasz
easy...rider #8702 üzenetére
egyszerre csak 2-3 mm - erről ne is álmodj
kicsit kevesebb lesz az 1 fogással... nem is azzal lenne gond, hogy többször kell átmenni az adott úton, hanem lesz-e olyan jó minőségű fej, amivel le lehet menni 10-re
-
easy...rider
őstag
-
easy...rider
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest