Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz blasko92 #49061 üzenetére

Pumpacsere (szinte rögtön), radiátorcsere (először csak "kiegészítő" volt, majd
    később megduplázva az extrém triplákat a gyárik kikerültek), "tartálymod" (HF),
    végül mikor bekerült a második tartály a körbe, ömlött a víz a légzőnyíláson...:D
    Ezen mozzanatok közt azért mindig eltelt néhány hónap.:R) Meg volt közben
    konfigváltás, ezért a WB5-ös blokkot már eladtam, lett helyette a Supreme, stb.

Anno épp úgy látszott, hogy döglődik a DDC (azóta meg köszöni, semmi baja!),
    tehát jött, hogy akkor már marad a D5 és az extrém tartály: az XT-nek viszlát!:DDD

Aztán az extrém triplák is repültek, s jött a Mo-Ra 3... (Végigzongoráztam azért
    jó pár felállást, de most már nem csereberélek: már tök fasza lett a rendszer.:D)

Csak bosszantó, hogy annyi pénz áll benne, így jött tavasszal a "racionalizálás"
    hulláma, amiből a végén a dög Phobya tartály miatt majdhogynem ráfizetés lett!
    Azóta inkább nem piszkálom a cuccot. Bár fontolóra vettem egy második 580-at
    (épp van az apróban egy rohadt jó árban vizesblokkal szerelve), de számolgatok,
    és egyszerűen nincs rá keret. Meg előbb meg kéne venni a FullHD TV-t, hogy ki
    is használjam, mert eddig (viszonylag alacsony felbontásban), másfél év alatt kb.
    semmi nem tudta megizzasztani a single 580-at sem, kivéve a Serious Sam 3...
    (Meg mondjuk a Crysis 2, de valahogy a SS3 jobban tetszik agyatlanságában...)

De nem offolok tovább, hiszen ezt az XT-s kálváriát már korábban is leírtam.:R

Aktív témák