Aktív témák
-
X@b3e
addikt
válasz
jozef72 #28313 üzenetére
Én is ilyesmi megoldáson gondolkodtam, csak a 2 HDD-t és a pumpát nem tudom, hogy hova raknám (a képen sem látom, hogy ezek merre vannak
) ..
A másik, hogy a meglévő Innova DualRadim sem tudom már, hogy jelenleg milyen erőt képvisel, szal azt megéri-e lecserélni egy másik dual radira + egy hasonlót bepattintani alulra, vagy a meglévő dual mellé még tenni egy mora-t kintre...
Ahogy Shteer írta, elvileg a mora mellé nem jó az Eheim 1048, szal akkor pumpát is kéne cserélni..
Nem tudom, hogy tudnék a legolcsóbban a legjobb megoldásra jutni, de sajna a mostani rendszerem már kevésnek bizonyul i7-hez. Sztem a hőleadó kevés, nem tudom, hűt-e még vki egy dual radival i7-et egyáltalán
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elfelejtettem a film címét
- Sorozatok
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Antec C3 Black ARGB (akvarium)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest