Hirdetés
Aktív témák
-
krila
tag
Felhívtad őket? Mert nekem személyesen a csóka azt mondta, hogy tudnak vágni belőle.
Persze, más egy darab miatt vágni. és más feldarabolni eladásra 2 métert.
De nem hiszem, hogy ne lenne érdeklődő a hengeres plexitartályra, hiszen annyian összegyűlnek ebben a topicban. Ráadásul azt is tudom, hogy sokaknak okozott gondot a megfelelő tartály beszerzése. -
krila
tag
Ez érdekes! Már amit a menetfúróról mondtál. Én is utánanéztem, és a wittworth menetes 1/4 inch (vagy col, ahogy tetszik) átmérőjű rapid fúró, legolcsóbban 3500 ft nagyker.
Természetesen van náluk cső is. Különböző falvastagságú, és színű.
Akkor téged is vehetlek a szándéknyilatkozatot tévők közé? -
t-shirt
veterán
-
Ganger
aktív tag
Hát mondjuk az idő nem akadály a pénz se nagyon. Igazábol nem kell hozza sok minden, ha már van egy vízhűtése az embernek, meg hobbi szinten menne a dolog.
Szerintem nekiesek, de még rákeresek egy kicsit hátha csinált/probálkozott valaki ilyennel már valaha...
Érdekel a dolog, lehet hogy semmi eredménye nem lenne, de egy próbát megér.
Ugyis itt a nyár, az egész haz melegszik mint a franc... majd megnezzuk mit produkal az egesz... -
ABnormal
őstag
Bővebben: link
köszönöm a moderátorok és a fórumtársak türelmét
radiátor ügyben a linkre katt
shteer - eddig a tiéd -
asturel
őstag
aham
na elkeszult
1x raszanom hogy vegyek egy 90 fokkal elforditott csonkot is
amugy szuperul muxxik a blokk, viz nelkul kiprobaltam a vga-mon, kb 10s utan kapasbol lefagyott, aztan a kezemet meg odaegette
szemet sapphire meg a gpu mag koruli vedokeretet magasabbra csinalta mint a mag
orbano: en lereszeltem azert az oldalabol, es a mag korulotti reszt letakartam 1 papirlappal, nehogy osszezarjon valamitpara rulez
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
-
popey37
addikt
hali tényleg aluból van, a kép fenn van a popey mappában, töltsd le és akkor látod.
csinálok aluból is vga blokkot, mert sokkal könnyebb mint a réz, a teljesitményt meg összehasonlitom.Amelyik beválik az marad.mindenesetre az alu blokk nem kigyos lesz. Az NB-re is aluból csinálom, arra elég és a hurkok is elbirják.Bővebben: link
itt a link a blokkról. elvileg müxik. -
bim
veterán
mennyibe volt a marás és anyag költség?
az a blokk elég durván néz ki
nem tudom mennyire lehet hasznos az esetleges 4 további blokk megtáplálása a 4 ágrol majd egy tartályban összeszedni a 4 csövet és ujra a pumpa következne.
ide elférne egy nagy teljesitményű pumpa mert talán nem fogná le az áramlást annyira ez a kialakitás.
igaz mozdulni nem lehetne a beépitett csőtöl a házban -
Boxer001
veterán
Ahham...értem...
Hát, egyenlőre gyüjtögetek a leendő gépemre, mert a mostaninál nem tunningbarát procit fogtam ki. A legközelebbi konfigomhoz kéne majd!
Nagyon érdekel az elkészítése, kurvára csinálnám!
Csak majdan kéne a segítség...
Amúgy mindent hűtenék vele, kivéve talán a hdd-t, az nem lényeg, de végül is az is jöhet...
És a vízhűtéseknél is vannak erősebbek-gyengébbek? Mármint úgy értem, hogy pl egy athlon64 3,4es cuccot, meg pl egy 2,5ös bartont is ugyanazzal hűthetek, vagy hogy van ez? Ha esetleg valaki felvilágosítana...mert nagyon újonc vagyok ezen a téren! -
G.A.
aktív tag
nem hiszem hogy megéri...50e!!!
Várj ha annyira akarsz vízhőtéses tápot. Ha nincs konkurencia az ár is magasabb. Az is megtörténhet hogy valaki majd tervez ilyen tápot és majd hallunk róla.
Másfelől házi táp, nem jó táp, még ha csak a hűtéséról is van szó. Ide 500% kell gari mert ha ez égeti ki a PC-t akkor kötelesek mindent megvenni/megjavítani. Én inkább maradok egy síma 400-420W tápnál + örökgari. Sokkal megnyugtatóbb érzés. Ennél erősebb táp nem is igen kell (proci max 130W, VGA nem biztos 100W fölött Radeon X800
, alaplap+winyók (3db)+egyéb max 80W) ha jól számoltam.
-
-
t-shirt
veterán
Ezt a radit méretre rendeltem egy Pápai cégtől (mint sokan mások
)
Itt vannak a lehetőségek, de úgyis beszélsz velük mielőtt megrendeled és tisztázod a részleteket.
INTER-TERMO RT.
Tel./Fax: 89/324-377
mod, ha kell postáznak vagy felhozzák pestre
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest