Hirdetés
Aktív témák
-
Bigya
őstag
válasz
Boxer001 #1852 üzenetére
Nézd, ez függ a configodtól, nem akarok hüleséget mondani neked, van valahol egy power calculator oldal vagy mi a rák, azonnali kérdések topikjában sztem megmondják.
A másik szempont a zaj. Nálam 400-as zalman van. Halk.
Kérjük ki a többiek vélemyényét!
Én nem vagyok tunner, amd-sem ismerem...
[Szerkesztve] -
Bigya
őstag
válasz
Boxer001 #1847 üzenetére
HI! A komponensekre, lehet kapni más fajta lefogatókat, hogy AMD-re is menjen, meg esetleg más NB-re. A gpu elég specifikus, de ha tudod milyen kártyád van akkor ara lehet kapni álltalában.
A táp nem problémás! Ha a szivatyúd 230V-os akkor ü.bár tök mindegy, ha pl, Laing 12V-os, akkor az maz 1A vehet fel, nem annyira vészesen terhel.
Tuningra nem tudok mit mondani, én csak a zajt űztem ki a gépemből!
Hogy mennyibe kerül? Gyári, új cuccok drágák, de lehet innen is vásárolni, bontó, stb...
Ha nem teszi meg más írok linkeket is.
Az enyém olyan 40 ből jött ki. Bővebben: link -
hummerdikk
őstag
válasz
Boxer001 #1489 üzenetére
Csinalj olyan blokkot mint a HunFrost :Bővebben: link
T-shirt nah igen ebben igazad van. -
shteer
titán
válasz
Boxer001 #1485 üzenetére
mennyire szeretsz, tudsz barkácsolni?
mi mindent akarsz hűteni vízzel? CPU, NB, GPU, HDD...
a gyári cuccok elég drágák, néhány elemet meg lehet csinálni otthon is, csak precízen... sztem az ordasi blokkok valami normális pumpával (pl seltz L20) sztem elég normális - árához képest jó hatásfokkal
Bővebben: link
ha minden cucc gyári, akkor 20-25 alatt nehezen úszod meg...
itt találsz 1-2 cuccot:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Coyot
őstag
válasz
Boxer001 #1433 üzenetére
Hát az az igazság, hogy nem hajtom jobban mint eddig 3200+ 1,65V a baj az h 400as FSb-n megy, szvsz a ramok nem negedik tovább.
Egyébként a vízhűtést a zajmenets működés miatt csináltam, nem volt különösebb tuning célom, nomeg azért is, mert léghűtéssel már 60 fokot közelítette
Éccakát!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest