Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
Ott nincs ilyen banner.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
simati
csendes tag
Szaisztok! Annak mi értelme, hogy a Vivid kártyát berakjátok a Curve mögé? Azon kvül, hogy így tudod a tranzakciókat egyik kártyáról a másikra rakni? Vagy tudod a Google Pay-t használni? Van egyéb előnye?
-
zerodot
aktív tag
GBIT-en (tranzakciómozgatás) kívül kb. annyi az előny, hogy a Curveben látni az összes költést egy helyen minden kártyádra és jó a Curve tranzakció keresője/szűrője. Illetve valamivel jobb fx árfolyamot ad a Curve bizonyos korlátok között (havi 500 GBP, hétköznap).
De a legnagyobb előny a GBIT, ugyanis azzal a régebbi vásárlásaidra is be tudod gyűjteni a Vivid cashbacket. (A Super Deals akciók az egyes boltokra ugye időszakosak.)
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
A fentieken túl még 2 érv Curve mellett:
- minden tranzakcióhoz írhatsz megjegyzést, lefényképezheted a számlát, blokkot így évek múlva is könnyű visszanézni, nem kell a papírt keresgetni
- okosórák fizetési szolgálatásánál használható, így se telefon, se bankkártya nem kell vásárláshoz -
anadroid
senior tag
Csak tájékoztatásul:
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
ACE-
addikt
Azzal van valakinek tapasztalata, ha van EUR és HUF egyenlegen is pénz, a kettő összevonva elég lenne egy vásárlásra, de külön nem, akkor összevonódik és sikerül a fizetés, vagy visszautasítja?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
run4fun
tag
Sziasztok!
1 hete tankoltam Shellen (Curve kártya mögött Vividdel), azonban ekkor még nem volt SuperDealsem. Ha most átpakolom back in time-mmal más kártyára, majd mégegyszer vissza Vividre, akkor megadja az SD-t Vivid?
(Bocs, ha hülyeséget kérdezek, nem teljesen tiszta a back in time)
Köszi! -
anadroid
senior tag
Nyugodtan rakd át, az eredeti dátum a Vivid oldaláról nem látszik.
-
Hegeduselekt
csendes tag
Sziasztok!
Egyik barátom utalni szeretett volna vividre revoluton beírta az iban számát.
Invalid iban-t írt ki neki a revolut.Vki járt már így?
-
Hegeduselekt
csendes tag
Iban checker szerint meg rendbe van minden.
Hát ezt nem értem. -
zerodot
aktív tag
Ne másik kártyára rakd át. Kérj a Vivid app-ban egy virtuális kártyát, azt szintén vedd fel a Curve-be, és arra GBIT-ezz egyenesen. Ugyanis egy tranzakció csak egyszer mozgatható, ahogy pictigjis is írta.
A későbbiekben olyan boltokban, ahol épp nincs SuperDeals, érdemes másik kártyára vásárolni Curve mögül, aztán ha a Vivid bedobja az adott helyet is SD-be, akkor GBITelni a Vividre (így mégsem annyire feltűnő, mintha két saját Vivid kártya között mozgatnád a tranzakciót )[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
válasz Hegeduselekt #970 üzenetére
Ismerősnél ugyanez. Gondolom valami új sorozatú IBAN-okat kapott a Vivid mostanában, és a Revonak nincs frissítve az adatbázisa. Én is találkoztam már ilyennel tavaly, egy másik fintech céggel kapcsolatban.
Írt a supportnak, és azt mondták neki, szükségük van a Vividtől egy igazolásra, hogy a megadott IBAN az tényleg valid, és az övé. Próbált nekik küldeni egy screenshotot a Vivid appból, de az nem volt elég. Szóval most épp próbálja kideríteni, milyen igazolás lenne jó a Revolutnak.
-
zerodot
aktív tag
válasz Hegeduselekt #974 üzenetére
Ez mit jelent? Mi a 86 meg 43?
-
anadroid
senior tag
válasz Hegeduselekt #974 üzenetére
Nekem 43 mindegyik, és működnek. Októberi és januári kártyák.
-
Eszti.kardos
friss újonc
A revolut számlámról szeretnék átutalni a vivid számlámra, de nem enged felvenni partnernek a revolutba. Azt írja folyamatosan hogy rossz az IBAN formátum. Mi lehet a baj?
-
Divinity
őstag
válasz Eszti.kardos #980 üzenetére
Hülye kérdés de ugye kiválasztottad Revon, hogy német számlára utalnál?
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
anadroid
senior tag
Credit Card Reader 1.33
-
Fifi
őstag
Köszönöm meglett. Gondolom ez volt az.
-
zerodot
aktív tag
válasz Eszti.kardos #980 üzenetére
-
Karaya
tag
Páromnak aktiválnék Vivid-et. Küldtem meghívót, végigvittem a reg folyamatot végén a selfivel is, de annyit dobott csak, hogy "Thank you for your interest in Vivid"... Ha újra próbálom a reg lépéseket, most már az adatok (nev, email, lakcim) bekérése után nem kér fotókat sem, rögtön ez az üzenet lesz.... App reistall-t próbáltam. Mi lehet a gondja?
-
nort_on
senior tag
Sziasztok!
Vividnél látszik, hogy milyen árfolyamon teljesül egy vásárlás vagy pl egy Revolut feltöltés (HUF>EUR)? Olvastam, hogy valami live exchange rate van, ECB + az ő hasznuk, de konkrétan mennyi? Az kiderül az alkalmazásból?
Esetleg lehet megadni limitárat, mint a Revolut-on? Vagy ez inkább a Curve-höz hasonló, hogy lesz, ami lesz árfolyam, ami csak utolag derül ki?
Van havi limit? Úgy láttam nincs.
Vannak a Revolut-hoz hasonló zárolások?
Bocsánat a sok kérdésért, és köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
-
zerodot
aktív tag
Ha az appon belül váltasz, akkor ott rögtön látod, vagy meg tudod nézni itt is:
https://vivid.money/en-eu/fx-calculator/?from=EUR&to=HUFFizetésnél Visa árfolyam [link] + 0.5%. Viszont a Visa csak vásárlás után másnap könyvel, szóval az akkori árfolyam lesz az érvényes (=másnap még módosulhat a levont összeg a Vivid számládon)
Feltölteni csak EUR-ral lehet, HUF-fal nem. Revoluton előbb meg kell venned az eurót, majd SEPA utalással átküldeni.
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
Olyannal találkoztatok már, hogy egy telefonon mindig lefagy a regisztráció azon lépésénél, amikor a személyi / útlevél utolsó fotóját is beküldenéd?
-
Csörsz
csendes tag
Kivették a shell-t.
-
kadaradam
csendes tag
A 20EUR feletti vásárlási promóció úgy is beváltható, hogy átkonvertálok 20 EUR-t forintba és annak megfelelő értékben vásárolok 1x? Vagy hagyjam EUR-ban és átkonvertálódik HUF-ra vásárlás esetén (Curve alatt van a Vivid kártya)?
-
anadroid
senior tag
válasz kadaradam #998 üzenetére
Hagyd €-ban, és ne centizd ki! A Curve alá tétel szerintem csak a Gbit-nél hasznos.
Csörsz: mert lejárt a meghirdetett ideje.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest