- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
pictigjis #1899 üzenetére
Értem a matekod, de én meg épp arról írtam, hogy a 25-30% is rohadt sok.
Persze, előre beletolni a pénzt, gyk. "befektetésként" úgy, hogy 1 év alatt jön vissza 25%... az más kicsit. Invesztálni kell bele rendesen. De valljuk be, egyrészt nem is erre készült, hanem alapból arra ha el tudod költeni, másrészt meg befektetésként is baromi jól nézne ki 15-30% is.
Ezért hoztam a példám, hogy nálam még 20-30%-os sincs, pedig én kb. on the fly elköltöm - sajnos - még a kisebbekkel is pl. a 100 EUR keretet. (20%, 100EUR cachback az ugye 500EUR költés, 10%-nál már 1000 EUR.) Nem néztem, de sztem 50-100e között van Lidl havi szinten (nem csak kaja, néha más is), és nyilván nem folyamatosan, havi szinten, de 2-3 havonta van ruha (kinövik a gyerekek), H&M, Decathlon... szokott lenni Ikea, Obi 2-3 havonta, most pl. Ikeából lett egy rakás tanszer, tollal, filcek, stb... is.
Nyilván nem havi 300k, de 2 havonta kb. kijönne ennyi szerintem az eddig látott boltok alapján.
Írtam a csatlakozásom: Oké, GBIT-tel, kb. 2-2.5 hónapból, nem 1 haviból, de nekem ott is azon kellett sakkoznom, hogy az 1000 EUR topup limitet hogy tudom felfelé kijátszani, hogy a 10% alatti 100 EUR limitet kihasználjam. És még utána elment a másik számlán is az 50 EUR keret simán a köv hónapban.Na, csak ennyi volt. Mindenki a maga szintjén nyomorog. A 23%-osok az 50-est várják, én a 15-30%-nak is leborulnék oda-vissza.
-
pictigjis
őstag
itt inkább arról van szó (az én matekomban), hogy mennyi pénzt tolsz be előre olyan utalványba, ahova amúgy nem igazán jársz (auchan például ott bukott egy sajnálatosan nagyot, hogy idén nyáron külön cégbe szervezték a benzinkutakat, és az utalványok a kutakon már nem használhatók fel)
23 százaléknál 870 eurót (312 ezer forint) kell betolni vásárlási utalványba, hogy meglegyen a 200 eurós cashback maximum, míg 50 százaléknál 400-at (143 ezer forint), ami tényleg baromira nem mindegy!
ezért irigykedem nagyon az 50 százalékos szerencsésekre
korábban huszonakárhány százalékra megérte nekünk is előre venni dm utalványokat, de oda rengeteget járunk, sitty-sutty elfogyott kb. 80 ezer huf
-
sb
veterán
válasz
pictigjis #1897 üzenetére
És akkor én még 23%-ért is összetenném a két kezem.
Én az induló 3x50 EUR-t is a 6-10%-os "sima" prime kuponokkal húztam be nagyon gyorsan.Most is lenne szerintem hasonló mennyiségben a 6-10%-os kuponokkal is mennyiség, de még ezt sem tudom használni új meghívottak híján. (Többnyire Lidlbe járunk és onnan így elég sok összejön.)
Szóval a 90-180 EUR keretekre felhasználható 20-30%-ok is odavernek szerintem eléggé... az 50% meg ajándék.
Mikulát báti hotta.
szerk: Megnézem amozonon van-e vmi utalványos megoldás. Ha igen és valaki nagyon nem tud mit kezdeni vele akkor engem lehet, hogy érdekelne.
-
pictigjis
őstag
de azért mégsem mindegy a nyereségráta. én csak a 23 százalékos auchanunkkal tudok példálózni, egy ekkora kedvezménynél nem fogok nagyon sok pénzért előre ajándékkártyát venni, mert túl nagy beruházás
de akik 50 százalékot kaptak és gyakorlatilag az utalványaik féláras vásárlást jelentenek, abból már megéri felhalmozni. én még 35 százaléknál is kétszer meggondoltam volna, már csak azért is, mert annyit nem járunk lidlbe, nagyon-nagyon sokáig tartott volna elfogyasztani őket, és akkor már inkább másban álljon a pénz
szóval ez kicsit lutri akció volt, és nem mindenki járt ugyanolyan jól
de a 40 eurót azért eltettük és megköszöntük mi is
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #1893 üzenetére
Nálunk az inaktív kártyák is csak 35% Lidl-t és 26% Aldi-t kaptak. Aldinál maradt a 20€ maxolása, mert ott nehézkes az ajándékkártya, de Lidl-nél megérte a prime, mert 3évig felhasználható az ottani ajándékkártya. Most van egy kazallal a szekrényben ...
Amúgy én is úgy jártam, mint itt többen, hogy a prime előtti 20€ cashbacket utólag visszavonta, ezzel az összeggel csökkent a Rewards zsebem
- okt 27-én vásárlás 20€ cashback
- okt 29-én prime előfizetés
- nov 04-én ma reggel az október 27-i vásárlásnál eltűnt a cashback és levonta a rewards zsebbőlMost mehetek még ajándékkártyáért ...
#1892 kircsi21:
Köszi, tényleg a plans-ben nálam is látszik, hogy nov 29-én lesz a következő terhelés.Ez alapján az előfizetés nem naptári hónapra vonatkozik vajon, hanem a váltástól 1 hónap?
Ha a terhelés előtt visszamondom a prime-t, akkor a novemberben már elért 100€ cashbacket is visszavonja utólag? Nyuszi vagyok, nem fogom kipróbálni.
Ezt a 9,9€ inkább beáldozom, minthogy bukjam a 100€-t.#1894 h1mpi:
Igen, ma még tudsz vásárolni és kapod a cashbacket.
A boltot nem ismerem, így az ajándékkártyáról nem tudok nyilatkozni. -
h1mpi
félisten
Azt írja az app, hogy 11.04.-ig használhatom fel az 50%-os kupont a P&C-ban, akkor az azt jelenti, hogy ma bolt zárásig be tudok menni vásárolni? Ha igen, akkor esetleg ott vett már valaki ajándék utalványt, van Nekik?
-
kircsi21
csendes tag
Nálunk a csomagváltás napját jelöli a Plan-ben, 10/28-án váltottam és most azt írja, hogy 11/28 a következő díjterhelés.
Kivárok a lemondással, hátha lesz még valami gáláns ajánlat
. Persze eléggé valószínűtlen. Azért ez a számlánként 190 EUR eléggé odavert! Én meg pöcsöltem a Visa-s akció 10 EUR-jáért aminek még se híre, se hamva... Ha abba nem nevezek be, akkor lehet a saját számlámra is kapok ilyen megakedvezményt...
-
pictigjis
őstag
itt az a kerdes, hogy milyen gyakran lesz ilyen akcio. mert az vilagosan latszik, hogy ez egy altalanos es szeles koru aktivitasserkento az alvo kartyak szamara, de nyilvan nem korlatlan az erre fordithato osszeg. en arra tippelnek, hogy akik kimaxoljak a mostani akciot (plane a szerencses 50 szazalekosok meg prime elofizetessel is), azokat aligha kinaljak meg ujabb akcioval (mert minek). a vivid helyeben en (is) azokra az ugyfelekre fokuszalnek ezutan celzott ajanlatokkal, akik tovabbra is inaktivak maradtak
-
pictigjis
őstag
amugy en probalkoztam ezzel az auchannal, leszolitottam par idegen embert is, hogy fizetnek helyettuk kartyaval, de a legtobben amugy is kartyaval akartak fizetni. aki meg nem, annak szamla kellett, amin cegpenz
miatt kp-nek kellett szerepelnie. hamar meg is untam, es ezzel eldolt, hogy 23 szazalekos auchan cashbackkel nem valtok prime-ra -
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #1884 üzenetére
Hát tankolj másnak is, tölts fel mobilt.
-
sb
veterán
válasz
kircsi21 #1875 üzenetére
Köszi.
Már tisztáztam közben magamban is, de nagyon jól összeszedted. Én is belekeveredem, 1 hónap elég volt kiesni meg jöttek az extra csavarok. Az sem volt világos, hogy a bónuszok hova érkeztek, de így már tiszta ill. visszaolvasva látom, hogy a normál, Services részre jöttek.Hát, azért nem lenne rossz ha nem ennyire változóan osztanák.
Kicsi kiábrándító hogy én csak olyanokat kapok:
- Fektessek be: rányomok, az investment pocket ugye Maygarországon nem érvényes.
- Jött egy jó hír, hogy már 50EUR a minimum topup, nem 100. Köszi, de nincs mire elhasználnom... (Előtte amúgy is azzal trükköztem, hogy az 1000 EUR limitet át tudjam lépni felfelé.)
- Korábban kaptam egy meghívós egyedi extra deal-t... majd 1 nap múlva jött egy mail, hogy sorry, az valójában nekem nem jár, elrontották.Eddig ez a "termés".
Oké, persze a 3 meghívott +60EUR extra az járna. De kicsit egyoldalú piramisjátéknak tűnik így a dolog. Még meghívót küldeni sem annyira jó érzés. -
ACE-
addikt
válasz
Palesztin994 #1878 üzenetére
Eddig a tapasztalat az, hogy ha előfizetsz Prime-ra, akkor a 20€ visszatérítésből mindjárt 100€ lesz. Így ha meg tudod oldani, akár a Shell-nél több vásárlásból is a 200€-t, akkor 100€ visszatérítést kapsz, ebből lejön a 10€ Prime előfizetés, így nettó 90€ visszatérítésed marad.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Most egyelőre nincs super deal es prémium hozzaferesem se, igazából 6 hónap óta először nyúlok a vividhez. A sima cashbackeknel van 50% Shellem, 20 euróig. Ez így működni fog? Van azóta meghívottam, de 4-én lejár ez a shelles, és szerintem csak az elso 20 euró feletti vasarlasanak lekonyvelese után fogja megadni mindkettonknek a super deal (meg asszem a prémium) hozzáférést. Ettől még a sima caschback menni fog, nem?
Másik kérdésem: ha pl. 60 euroert tankolok, és 50%(max 20 euroig) van a caschback, akkor erre megadja majd a maximumot, akkor is, ha a tankolás fele több mint 20 eur, ugye? -
RBJ
addikt
Másnak vannak regisztrációs gondjai? Már vagy ötször próbáltam eddig mindig visszadobták.
Egyszerűen nem tudok értelmes képet csinálni.
Fényképező a vividen belül egy használhatatlan valami
Sehol nincs ilyen gondom.
Még ilyen idegalap régen voltam. Tipp.?
200m re kell tenni, hogy a kereten belul ne vágja le a képet. -
kircsi21
csendes tag
Jól érted, a Super Deals csak meghívás után elérhető és független a Prime plan-től. A Prime 100 EUR/hó kerete pedig nagyrészt "használhatatlan" ajánlatokra érvényes, de most erre a részre (Services) aktiváltak sok embernek 30-50%-os visszatérítéseket kb. 1 hétig. Így Standard plan esetén 20 EUR-t, Prime-ra előfizetve pedig 100 EUR-t lehet bezsebelni. Külön jó, hogy hónapfordulóra esett ez a hét, mert így 2x lehet aratni
.
Nálunk az inaktív számlák májusban voltak utoljára használva.
-
sb
veterán
Viszont most rájöttem, hogy nem világos a keret kérdése.
Prime vs Super Deals.Utóbbira csak meghívottakon keresztül lesz kereted, hiába vagy Prime plan-en? A Prime 100/hó kerete csak a sima ajánlatokra érvényes (amiben kb. 0 használható van)?
-
sb
veterán
Rég jártam erre és most csak kapkodom a fejem.
Hozzám semmilyen hasonló 20-30-50%-os kedvezmény nem érkezett, se nekem se a feleségemnek.(Saját és az ő meghívójából 100+50 EUR-t kb. 3 hét alatt kimaxoltam, GBIT-en volt vagy 3 havi Lidl+Aldi és nagyobb összegű Decathlon, Ikea vásárlások.
Azóta nálam 0 keret/prime még 1 hónapig, nála a prime is lejárt. Szóval van aktív és inaktív profil is, mégsem jött egyikre sem semmi.)
Pedig az amazonos elég jól jött volna 1-2 hete, amikor akció volt náluk... így max még marad a remény, hogy a köv. akcióig esetleg érkezik kupon. De persze ahhoz meghívott is kellene a keret növeléséhez.
-
kircsi21
csendes tag
Hát igen, lehet kellett szerencse is hozzá...
Bár az Amazon-t én kicsit másként látom, mert nálunk is kapott pár hete ilyet az asszony és mi tényleg nem rendeltünk még onnan semmit.
Azt viszont érdekes, hogy a "pihenő" kártyákra úgy jött kedvezmény, hogy a legrégebben használt kettőnél 50%-ot adott és a legutoljára használtnál "csak" 45%-ot. Mintha lenne benne valami rendszer, de lehet ez is olyan kézivezérelt, mint a Services kimaxolásánál a pénzvisszatérítések jóváírása.
-
kircsi21
csendes tag
Ha vásárlásként könyvelődik, akkor gondolom igen. Valós tapasztalat itt dm és Lidl estén volt eddig (ha jól figyeltem), azoknál biztosan működik. Ezek azért is jók, mert elég hosszú a lejárati idejük (Lidl pl. 3 év). Láttam sokan Auchan-ra kaptak nagy kedvezményt, biztos ott is van ajándékkártya, gondolom hasonlóan működik.
Az azért rendes volt a Vivid-től, hogy nálunk (és gondolom mindenkinél) olyan helyre biztosította a kedvezményt, ahol előzőleg a jellemző költések voltak
. Mert mondjuk egy Puma 50%-os kedvezménnyel sokkal nehezebb lett volna játszani...
-
ACE-
addikt
Valakinek van arról tapasztalata, ha refund-ot kapok a kártyára, akkor a korábban kapott visszatérítést is visszavonják? Van erről valami az ÁSZf-ben?
-
kircsi21
csendes tag
Azért rákérdeztem. Azt írta az ügyfélszolga, hogy az 50%-os cashback ajánlat csak a Standard csomag része és a Prime-os 100 EUR-t csak a Prime ajánlatokkal lehet kimaxolni... Én azt gondolom, hogy totál fogalmatlan volt ez a segítő, de ha nem... Inkább megköszöntem a közreműködést és elbúcsúztam.
Kb. úgy látom, hogy mintha kicsit átgondolatlanul szabadították volna rá az élelmes ügyfelekre ezeket az óriási visszatérítéseket és mintha nem lenne jól leprogramozva, így egyéni elbírálásban megy a cashback megadása/visszavétele. Szóval inkább nem forszírozom, mert a végén még nemcsak nálam akarnának rendet tenni...
-
kircsi21
csendes tag
Írhatnék, de nem látom sok értelmét, ez ugyanaz a helyzet, mint amit ACE írt le a 1822-es hozzászólásban, és ott van a Vivid ügyfélszolga magyarázata is. Mire ebből valami pozitív kisülhetne, addigra vége az októbernek. Így be kell ruháznom még pár Lidl ajándékkártyára
. Nem nagy gond, majd elköltjük.
-
pomk
őstag
Amatőr kérdés....
A különböző cashback akcióknál különböző jelölésekkel mutatja melyiknél mennyi jár vissza:
Pl. Amazon 30% CashbackKérdés az, hogy az Amazon nekem, mint mezei felhasználónak Standard plan-el visszajár a pl. 30% Amazon? A Spotify 10% gondolom akkor járna vissza, ha Prime tag lennék? Vagy mivel nem hívtam meg senkit és nem aktív a Super Deals-em egyik sem jár vissza? Viszont ha belelépek a Super Deals -> All menübe az iOS alkalmazáson belül, ott az Amazon nincs is listázva? Most akkor az SD vagy sem?
Szerk.:
Meg is van a válasz a Spam emailek között...
" Hey XY,
We want to thank you for being with us and give you 30% cashback at Amazon. Even without inviting friends.
Just use your Vivid card and make the most of it until 04/11.
Treat yourself! " -
kircsi21
csendes tag
válasz
Shade45 #1858 üzenetére
Nálunk is így volt, 3 Vivid account esetén is.
Annyi hiba van a rendszerben, hogy a standard 20 EUR kimaxolása után amikor Prime-ra emel az ember, akkor némileg megtévesztő módon azt jelzi, hogy még "0 EUR of 100 EUR" az elérhető visszatérítés, de ha elkezdi az ember pakolni, akkor már látszik, hogy a 20 EUR benne van a 100 EUR-ban (tehát ha kap pl. 40 EUR visszatérítést, akkor rögtön 60 EUR-t mutat). Ennyi baj legyen...
-
Shade45
senior tag
50%-os Prime-os hack: félsiker!
Prime előtt maxoltam a 20€-s keretet, viszont Prime-ra váltás után csak 80€-t engedett pluszba gyűjteni, így most azt írja, hogy maxoltam a 100-as keretet.
-
h1mpi
félisten
Ha van Super Deals ajánlatom és a Peak&Cloppenburgban vásárolok, akkor mennyi a maximum, amit vissza fizet? Most 50% van rá, ami nagyon durván soknak tűnik.
-
Krethx
aktív tag
Még egy eredmény: https://mobilarena.hu/tema/vivid_let_your_money_grow/hsz_1809-1809.html
Pont ugyan az amit én írtam. Így majd egyben 120 lesz.
-
Fifi
őstag
Ezek szerint nálad nem úgy működik, mint ahogy #1850 Csörsz írta.
Fentiek alapján nincs vesztenivaló. Ki kell használni a standard 20€-t, váltani prime-ra és kihasználni a 100€-t.
Eddig 3 kimenet ismert:
- visszaveszik a standardban megszerzett 20€-t prime-ra váltáskor: ACE- -> eredmény 90,1€
- a standardban megszerzett 20€-t beszámítják a prime 100€-ába: Csörsz -> eredmény 90,1€
- a standarban megszerzett 20€ marad és prime-re váltással további 100€: Krethx -> 110,1€ -
Fifi
őstag
Ha jól értem eseteben , akkor prime-ra váltással nem éred el a 120€ cashbacket, mert a standarban kapott visszatérítést is beleszámolja most a 100€-ba?
Vagyis felesleges a prime előtt a 20€-t kimaxolni, mert primenál akkor csak 80€ lesz az elérhető max., azaz összesen 100€-t lehet bezsebelni.
-
Csörsz
csendes tag
Módosítok:
Először igen, visszavonta, de:
A mostani vásárláskor azonnal megadta az 50%-ot, mint az SD-nél, most nézve pedig látom, hogy ehhez hozzáadta azt is amit korábban lenullázott.
Tehát most úgy látszik, hogy upgrade után csak annyi történik, hogy nem x/20, hanem x/100.Különben a zsebből nem vonta vissza, nem ment mínuszba (már beváltottam), csak a rewards-nál látszott 0/100.
-
Fifi
őstag
Ha áttértél prime-ra és költöttél megírod mi lett?
Talán Krethx is leírja erre #1837 egyértelműen, hogy hogy volt nála.#1842 pictigjis:
Édesanyámnak tegnap nem fogadta el a selfie-t. Választhattunk, hogy újrapróbáljuk a dokumentumok fényképezését és a selfiet vagy videóhívás. Újrapróbáltuk (nem tud angolul), feltöltötte, de amíg nála voltam csak crossfinger volt. Ma megyek majd este és meglátjuk mi lett az eredmény.Fél hónapja egyik kolléganőmnek kb. 5 perc alatt meglett a számla a selfievel, a másiknak előtte fél órával elutasították a számlanyitást.
Zsákbamacska. -
ACE-
addikt
válasz
pictigjis #1842 üzenetére
vagy kell vagy nem, ezt előre nem lehet tudni. Feleségemnél és Anyámnál elég volt a selfie, Apámnál mindenképpen videohívást akart, ami nyilván nem volt lehetséges. Feleségem húga szintén videohívást akart, ott ment az angol, megnyitotta sikeresen, majd másnap azt írták hogy bocsi, de nem tudják vállalni hogy vele szerződést kössenek.
-
pictigjis
őstag
ha esetleg én is vacakolnék anyósomékkal meghívás miatt, a regisztrációnál elég mostanában a személyi+szelfi? ha nekik videóhívást kéne csinálniuk idegen nyelven, akkor szóba se jöhet
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #1838 üzenetére
Kezdetek óta nem vettük ki több számlán sem, a tesla meg csak ez elmúlt napokban nagyon menetelt.
-
hard74
senior tag
A prime előizetést, hol tudom lemondani?
Illetve van megkötés, hogy hány hónapra kell minimum előfizetni? -
Fifi
őstag
Oh, eddig félreértettem, a standardban kapott cashbacket vonták vissza és a prime-ban lévő marad.
Tehát a tervezett 120€ helyett 100€ bezsebelhető a 9,9€ prime előfizetést követően.Mondjuk nálam a pendingben lévő vásárlások után is egyből megjelenik a cashback, nem kellett várni soha a lekönyvelésre ...
-
Fifi
őstag
Értem, nem tudtam, hogy melyik állapotról van a képernyőmentés.
Ez alapján a prime user is látja és élhet a standard vivid services kedvezményeivel.ACE- :
Így viszont azt kell kicsikarni a supportból, hogy ez hol van leírva, hogy ez az ajánlat csak visszatérő, standard felhasználóra vonatkozik, mert az ajánlatból nem derül ki.Masszírozod még őket ez ügyben? Jó lenne itt többünknek tudni, hogy érdemes-e az a prime október és november hónapra ...
-
Fifi
őstag
Első hozzászólásodban csak annyit írtál, hogy a "nagy visszatérítések" és nem írtad, hogy az superdealsból, meghívásból, stock árfolyamnyereségből, vivid servicesből stb. keletkezik.
Ezért kaptam a szívemhez.A képernyőmentések alapján nekem meg az jön le, hogy a rég használt kártyákra most kapott nagyobb %-ú vivid services visszatérítések csak a standard felhasználóknak járnak, így csábítják vissza őket.
Tehát az általad fentebb írt standardban 20€ majd prime-ban 100€, azaz összesen 120€ bezsebelése így nem működik, de még csak a 100€-sem, hanem csak a havi max. 20€.Kár, mert a héten én is fiam accountján megrendeltem volna a prime-ot, mert ő ezt kapta:
Mondjuk itt nincs leírva, hogyha prime-ra vált, akkor ugrik az ajánlat.A Vivid Servicesben megjelölik, hogy melyik prime és melyik standard ajánlat, az ikon jobb felső sakában. Aki prime-ban van, annak el is tűnnek a standard ajánlatok?
-
Fifi
őstag
A Vivid help center Super Deals pontjaira vonatkozó oldalról elérhető teljes leírásában még csak nem is szerepel a prime szó. (Nem olvastam most végig, csak rákerestem a kifejezésre)
-
ACE-
addikt
Úgy tűnik Vivid megint kavar, valakinek mínuszba ment a reward egyenlege mert állítólag ezek a nagy visszatérítések csak Prime user-eknek járnak...
-
Fifi
őstag
válasz
razorbenke92 #1817 üzenetére
Szuper, köszönm!
-
-
Fifi
őstag
válasz
razorbenke92 #1802 üzenetére
Arra volt kritérium, hogy meddig kell 200€-os egyenlegnek lennie?
Este jön hozzám valaki, aki lehet regisztrálna és én is úgy terveztem, hogy átutalok neki, elköltöm egy részét a maradékot meg visszautalom tőle. Ha ez nem fut le 1-2 órán belül, akkor inkább hagyom ...
-
Fifi
őstag
Én beértem a 20€-val (18€ és pár cent), nem vagyok telhetetlen.
3 ilyen csomag gyűrű jön különböző méretekben. A család hölgy tagjai már kb. 2 hónapja nyúztak vele, de persze senki nem küldött konkrét linket a rendeléshez, hogy hamar letudjam a vásárlást, nekem meg nem volt kedvem ilyeneket nézegetni ... Hát ez anyagilag nem egy jó beruházás, de ilyen kiadás is kell a boldogsághoz -
ACE-
addikt
válasz
sajti_pajti #1812 üzenetére
20€ alapban, ha előfizetsz 1 havi prime-ra (10€ havi díjért) akkor ez 100€, tehát 333€ értékű áru rendelésekor 90€-val olcsóbban kapod. Ha tudsz valami jó beruházást Amazon-ról, akkor privátban elküldhetnéd mit rendelsz.
-
sajti_pajti
tag
Hello mindenki!
Gondolom láma kérdés: Az amazonos 30% cashbacknek mennyi a plafonja?
Köszi -
ACE-
addikt
válasz
feketedini #1793 üzenetére
Nem úgy van, hogy ha feltöltesz 100€-t az egyenlegedre, akkor ingyenes?
-
-
Fifi
őstag
válasz
Mióta fizetős a kártya postázása?
Október 14-én regisztrált az utolsó meghívottam, de neki még nem volt feltételekhez kötve a postázás díjtalansága.Más:
Megnéztem a "nyugvó kártyák" tulajdonosai kaptak e-mail értesítést 22-én a meghívás nélküli magas cashbackről. Ha a szolgáltató lehetővé teszi érdemes beállítani az e-mail címüknél szabályt, hogy a vivid-től érkező leveleit továbbítsa számunkra, így nem itt a fórumból értesülünk, hogy rá kellene nézni ezen kártyákra. -
pictigjis
őstag
válasz
ilyen fokú asszisztenciát idegenek számára eszemben sincs vállalni
-
válasz
Én a pénteki meghívottamnak ingyenesen rendeltem a kártyát, annyi volt a feltétel, hogy legyen 200Eur a balance. Átküldtem neki 200-at, utána abból megcsináltam az első vásárlást, a maradékot vissza.
-
Hegeduselekt
csendes tag
válasz
Szia!
Igen virtuális kártyával tudsz vásárolni GPay alá beteszed vagy curve el😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest