- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
feketedini #1793 üzenetére
Jár, ezzel már rögtön a regisztráció után letudható a 20 € "kötelező gyakorlat"is, és másnapra élni szokott a SD.
-
ACE-
addikt
Akinek van 50%-os Lidl, IKEA, Auchan annak elég megérős a Prime, mert 100€ lesz a visszatéríthető összeg, így féláron lehet felhasználni 2 hónapon keresztül a vásárlásokat Auchan-ba. Érdekes a nagybevásárlásokat most elintézni
-
feketedini
tag
Sziasztok! Most láttam, hogy a kártya szállítás nem ingyenes. Ha csak virtuális kártyát használok, akkor is jár a kezdő bónusz?
-
-
pictigjis
őstag
ez eleg off, de hatha tudja valaki: auchan ajandekkartyaval lehet fizetni a kutjaikon is?
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #1782 üzenetére
A kisujját nyújta a Vivid, te meg tőből harapnád az egész kezét. Vérszomjas tigris.
Én is megnéztem pár családtagnak:
- Anyós nov 04-ig 26% Aldi
- Fiam nov 04-ig 35% Lidl
- Feleségem nov 04-ig 30% AmazonKöszönöm, hogy szóltatok
Ezek szerint minden héten érdemes ránézni a pihenő Vivid kártyákra. -
pictigjis
őstag
na most megkérdeztem az asszonyt, és aszondja, hogy ja, hát szokott ilyeneket kapni, de nem szólt, mert azt hitte, ezeket én is kapom... hát, én meg valóban nem kérdeztem...
neki most 23 százalék auchan van tegnaptól, úgyis kell tankolni menni... de akkor miért nem 50, mint másnak? nem igazság
-
ACE-
addikt
válasz
razorbenke92 #1780 üzenetére
legyen meg a család és meglesz az
-
-
-
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Az 5000 Fontba talán beleférek
-
Fifi
őstag
válasz
razorbenke92 #1763 üzenetére
Curve miatt bekerül egy CRV string a kereskedő neve elé, ezért van olyan, hogy nem ismeri fel a Vivid és nem adja meg automatikusan a megfelelő %-ú cashbacket.
Ekkor írni kell a supportnak. Ők általában bekérik a nyugtát, az viszont nem fog passzolni időpontilag ...
Ezek jellemzően a DM, H&M, Müller vásárlásaim voltak.Viszont volt olyan is, hogy a tranzakció minden adatát megírtam és nem kérték a nyugtát.
Aldi, Lidl GBiT-tel soha nem volt gond. IKEA tapasztalatom nincs, ott ritkán vásárolunk.
-
ACE-
addikt
válasz
razorbenke92 #1763 üzenetére
Nálam eddig ez tökéletesen működött, épp a múlt héten raktam át így pár vásárlást. De a Superdeals a tapasztalataim szerint nem azonnal aktiválódik, és a meghívottadnak vásárolnia kell 20€ vagy több értékben, és annak le kell könyvelődnie, ami 2-3 munkanap. Szóval holnapra még ne számíts. Viszont az IKEA 5 nap múlva lejár, nehogy kifuss az időből, mindig figyeld az aktuális SD-ket. De nyilván még visszatérhet, akár azonnal is 5 nap múlva, de lehet csak 1 hétre rá jön vissza. Erre tökéletes a Curve.
-
Sziasztok!
Holnap lesz egy meghívottam, de ugyebár az még nem jelenti azt, hogy holnaptól már lesz SuperDeals-em.
Viszont a hétvégén lenne időm elmenni az IKEA-ba, nagyobb költést tervezek.
Az működik ilyenkor, hogy megveszem Curve-ön keresztül OTP-s kártyával, majd mikor megvan a SuperDeals, akkor GBiT-elem a Vividre? Van ennek buktatója?
-
Fifi
őstag
válasz
HoppMaster #1760 üzenetére
Ismerősöd a regisztrációt követő 90 napon belül teljesítette a 20€-s költést?
Ha igen, akkor írj a supportnak, ha nem akkor ez a gond. -
HoppMaster
aktív tag
Én már teljes mértékben nem értem ezt a rendszert. Ismerősnek akinek ajánlottam és regisztrált neki se jött a bónusz meg. Én ma vásároltam a Starbucksban onnan is csak a 0.001 cent jött a számlámra semmi több.
Gondolom én értelmezek vmit félre ezzel az egész rendszerrel kapcsolatban. -
Fifi
őstag
Valami zavar lehet az erőben, mert reggel 7:00 előtt csináltam pár GBiT-et. Az appban megjelentek a terhelések egyből, de a push üzenetek most jönnek sorban.
-
ACE-
addikt
De nem vágod, februárban regisztráltam, azóta meghívtam 5 embert, sőt volt egy félbehagyott is, amire azt mondták nem tudnak a részére számlát nyitni, de a super deals-t megkaptam érte, jelenleg április 19-ig érvényes a super deals-em, nem volt megszakítás. Akkor ez hogy lehet, ha a kettő dátum között cirka 420 nap a különbség?
-
Fifi
őstag
"Úgy gondoltam, hogy a 300 napot úgy számolja, hogy az 5 meghívott után egyhuzamban lehet 300 nap."
Nem így működik. Az mindegy, hogy kit mikor hívtál meg, mennyi idő telt el közöttük, volt-e szüneted a superdealsben, ahogy razorbenke92 meg is erősítette.
Mint fent írtam a SuperDeals-ben töltött időd lehet 300 nap összesen, én így értelmeztem. Viszont Te ezt az 5 meghívottal a képernyőmentés alapján kimerítetted, így nem értem miért ajánlja fel.
Kérdezd meg a supportot, hogy tényleg jár-e még neked a superdeals hozzáférés a képernyőkép alapján.Most nézem, hogy ezen is fejlesztettek, mert ebben a menüben már részletesen látni a meghívottak milyen állapotban vannak, megtörtént-e a költés és melyik után mit kapott az ember.
-
ACE-
addikt
Úgy gondoltam, hogy a 300 napot úgy számolja, hogy az 5 meghívott után egyhuzamban lehet 300 nap. De pl. az én első meghívottam után február 12-én kaptam 2 hónap super deals-t, azóta az őutána kapott dátumig, talán április 12-ig letelt, tehát véleményem szerint innen kell számítani a 300 napot, de már az ő utána meghívottért 04.22-én kapott super deals is letelt, és így tovább. Jelenleg is jövő április 19-ig él a super deals-em, ami már elég rendesen meghaladja a 300 napot, majdnem 400. Ugyanakkor továbbra is írja, hogy hívjak meg embert és toljam ki az időt, és kapok még 70eurót. (nekem most olyan akciót ad, hogy meghívó és meghívott összesen 125€ kap. Én 20 meghívásért és 70 Super deals, a meghívott 5 és 50.
Erre mondtam régebben hogy az én 20€-mból simán átutalok 10-et, így mindenki jól jár. Egy srác akit most hívtam meg még jobban járt mert ő szintén 70€ super deals-t kapott, és most van folyamatban és lehet ő is megkapja az 5 helyett a 20-at a meghívottságért.
-
-
Fifi
őstag
"A kérdés az, hogy ha már lejárt a 300 nap, pl. lejárt már 400 nap is, akkor kapsz-e további 60 napokat... mivel a 300 napba beleférsz"
Nem értem amit itt írsz.
Olvasatom szerint a 300 nap a superdeals hozzáféréshez a maximum idő. 1 meghívott után kapsz 60 napot, így max 5 meghívott után jár.
Ez független attól, hogy mikor regisztráltál, mikor volt az első meghívottad és azóta mennyi idő telt el. Így _szerintem_ lehet olyan állapot is, hogy nincs superdeals hozzáférésed, mert lejárt, de később meghívsz valakit, azzal újra aktiválódik.Ha volt már 5 meghívottad, aki után megkaptad a 300 nap hozzáférést és még az újabb után is kapnál, akkor az bug vagy egyedi ajánlat. Fogalmam sincs. Majd jönnek azok, akiknek erről van tapasztalata. Nekem még csak 3 meghívottam van.
-
ACE-
addikt
A kérdés az, hogy ha már lejárt a 300 nap, pl. lejárt már 400 nap is, akkor kapsz-e további 60 napokat... mivel a 300 napba beleférsz. pl. én februárban hívtam meg az első embert, de ha mostantól számítom még beleférek a 300 napba... Nálam írja is hogy hívjak meg további super deals-ért... ráadásul akcióban most 70eurót ír, plusz 20-at a meghívásért. Pedig ott van az 5 sikeres meghívásom a listában. Van erről valakinek tapasztalata?
-
Fifi
őstag
-
kalo1
csendes tag
Ha még nem járt le a Super Deals nekem és úgy hívok meg valakit, akkor hosszabbodik nekem? Vagy érdemes megvárni a meghívással, amíg lejárnak a napok?
-
pomk
őstag
Értem, köszi!
Mivel meghívások nélkül egy idő után vége a cashback időszaknak, így sajnos számomra ez nem túl csábító. Ha nem tudok folyamatosan meghívni új embereket, akkor talán akkor lenne érdemes belevágni ha tervezek egy nagyobb összegű kiadást (pl. IKEA-ban elkölteni sok százezret mert berendezem a lakást) és meghívatom magam valakivel. Így a meghívás miatt jogosult leszek a Super Deals-re és a pl. IKEA-ban elköltött pénzemért kapok cashback-et.
-
Fifi
őstag
Elírtam, bocs még a korábbi kondíciók voltak a fejemben.
A kezdeti prime időszak már csak 30 nap.
Ha meghívóval regisztrálsz és a regisztrációt követő 90 napon belül elköltesz 20€-t akkor jogosult leszel 55€ cashbackre. (Az én meghívó linkemnél ezt írja, de ez országonként, meghívónként változhat, a leírásban pl. 70€-t írnak.)A SuperDeals kedvezmények hétről-hétre változnak, egy ideje lementem őket, itt megnézheted. A Vivid Services általi kedvezmények is hétről-hétre változnak, azokat meg ide tettem fel.
Meghívó linket ha gondold privátba küldök.
Akkor már nem kell meghívó, ha van appod, ott mindent megtalálsz. -
pomk
őstag
Jogos, közben még egyszer átolvastam a standard vs. premium adta lehetőségeket. Ki kell javítsam magam, van a prémiumban is olyan ami miatt megérheti.
Ezt kérlek írd le bővebben, erre nem sok minden találtam:
"kezdeti superdeals idő alatt elérhetsz 55€ cashbacket és 90 napig van prime szolgáltatásod"
Premium megkötése esetén alapból kapsz egy SD-t adott ideig + 90 napig ingyenes prémium? Az utóbbi a Vivid oldala alapján 30 nap, az előbbire viszont nem találtam semmit.+ ha jól értem a premium leírást:
...
up to 10% cashback on popular personalised brands
3% cashback on all purchases in restaurants and cafes outside of Europe
1% cashback on absolutely all purchases outside of Europe
0.1% cashback on all other purchases
...Ha a középső 2 nem outside of EU lenne, instant get lenne szerintem mindenkinek.
-
Fifi
őstag
Nézőpont kérdése.
Ha azt érted alatta, hogy nem kapsz hosszútávon cashbacket, akkor igen, nem nyersz vele.
Ha azt nézed, hogy van ingyen egy német devizaszámlád, hozzá egy "exkluzív" bankkártyával, kezdeti superdeals idő alatt elérhetsz 55€ cashbacket és 90 napig van prime szolgáltatásod, utána a fiókba rakod, ha nem használod és nem hívsz meg másokat.
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Átfutottam a fórumot és a Vivid oldalát is, kérlek erősítsetek meg hogy jól értem, hogy csak abban az esetben tudok elérni ~10%-os visszatérítéseket ha folyamatosan új embereket szervezek be, és/vagy 9,9€-ért havi díjas csomagra váltok? Természetesen az okát értem, nem ezt kérdezem, csak hogy jól értettem-e a feltételeket?
Köszi,
Pomk -
Fifi
őstag
Új idehaza is használhatóbb SuperDeals-ek:
02 Nov - 10% - Decathlon
02 Nov - 14% - New Yorker
02 Nov - 11% - Nike
02 Nov - 11% - AldiStandard előfizetéssel elérhető új Services:
31 Oct - 1% - Burger King
31 Oct - 1% - KFC#1734 HoppMaster: support@vivid.money
-
anadroid
senior tag
Aldi november 2-ig: 11% jóváírás.
-
HoppMaster
aktív tag
Hol tudok írni a supportnak, h nem érkezett meg a bónusz még most sem.
-
anadroid
senior tag
Mostantól a virtuális kártyához is be lehet állítani PIN-t.
-
Aucor
senior tag
50% cashback Lidl-ben: [kép]
Ezt másnak is bedobta? Services, nem super deals.
-
Fifi
őstag
válasz
HoppMaster #1727 üzenetére
És megtaláltad?
Ezek szerint van Curve kártyád. Pedig pont fel akartam ajánlani pictigjis-nek, hogy ő küldjön Neked reflinket. -
Fifi
őstag
válasz
HoppMaster #1724 üzenetére
Ezt nem a vivid appban leled, hanem ez a Curve szolgáltatása.
Ez egy másik kártya, másik topikkal.Ha nincs még Curve kártyád, szívesen küldök meghívót.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
razorbenke92 #1717 üzenetére
Ezt hol találom az alkalmazáson belül?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoppMaster #1722 üzenetére
Most tennék a számlámra 100EUR-t erre folyamatosan elutasítja, ilyennel se találkoztam még.
ui: Közben meg lett a hiba 102-t már engedélyezett.
-
Fifi
őstag
válasz
HoppMaster #1720 üzenetére
A regisztrációt követő 90 napon belül történt a 20€ összértékű vásárlás? A költés már le lett könyvelve vagy még csak pending? Ha le lett könyvelve és eltelt 7 nap azóta, akkor írj a supportnak.
-
HoppMaster
aktív tag
Ezt akkor mégsem értem. referáltamnak megvolt bőven a 20EUR-fölötti vásárlás és csak a Visa utáni 1% cashback-et kapta meg. Se Ő se én a nagyobb egyforma összeget.
-
ACE-
addikt
Na én lehet jól megszívtam... Volt már elvileg 4 meghívottam, és volt egy 5. is, amire ugyan megkaptam a Super Deals Cashback-et (a Reward-ot nem) de végül valamiért azt írták neki, hogy nem tudnak vele szerződést kötni, nem indokolták. Most meghívtam még egy embert, és a 20€ megkaptam, de a Super Deals-t nem... Gondolom azért mert a rendszer úgy érzékeli hogy már 5-öt meghívtam, és annyi a max. Az üfsz. azt írja hogy még várni kell, mert néhány órán belül érkezik meg a Super deals, de emlékeim szerint mindig azonnal megjelent, amikor a reward is...
-
tomazin
veterán
válasz
HoppMaster #1716 üzenetére
Curve kartyanal van ez a funkcio, hogy atrakod egy masik kartyara a vasarlast utolag.
Kozben megvalaszoltak -
válasz
HoppMaster #1716 üzenetére
Go back in time - A Curve-ön utólag át lehet irányítani kártyákon belül a fizetéseket.
Ha például megvettél múlt héten OTP-s kártyával valamit a Lidl-ben, akkor azt tudod Gbit-elni. Így az OTP-s kártyádra visszamegy a terhelés, és megterheli a Vivid kártyádat, mintha most fizettél volna a Lidl-ben ->amire így jön a cashback.
-
tomazin
veterán
Van lidl megint a kinalatban (mehet a gbit :D )
-
anadroid
senior tag
válasz
HoppMaster #1713 üzenetére
Ahol ott van a cég logóján a kis csillag, annál csak Prime-osoknak jár az emelt visszatérítés.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoppMaster #1712 üzenetére
Már csak azt nem értem, h vásároltam KFC-ben és csak a Visa-s visszatérítést kaptam meg.
Vagy az csak akkor van ha Prime csomagom van? -
ACE-
addikt
válasz
HoppMaster #1709 üzenetére
Elsőre bármennyit enged feltölteni, utána már csak minimum 100€.
-
anadroid
senior tag
válasz
HoppMaster #1705 üzenetére
Így lett meghirdetve. 200 vagy 1000 € korlát havonta, legalább 100 € alkalmanként.
-
gg07
tag
Nem tudom OTP számlával használja-e valaki a Gbitet.
Csak az a kérdésem, hogy amikor átteszem a terhelést vivid kártyára, akkor otp számlán azonnal felszabadul az összeg..vagy majd később oldódik fel a zárolás?Mert csak minuszt látok..az OTP nèl.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoppMaster #1704 üzenetére
Most akartam feltölteni 50 Euro-val erre irja, töltsem fel 100al, 50el nem lehet bankártya instat lehetőséggel
-
pictigjis
őstag
válasz
HoppMaster #1699 üzenetére
kell vasarolni, bizony
-
Fifi
őstag
Igen, de nálam már csak 5 napig
Erről jut eszembe találkozott már valaki olyannal, hogy elutasították egy meghívottja regisztrációját?
Egyik kolléganőm "befűztem" és végigvittük a regisztrációs folyamatot. Kb. 2 perc múlva az iratai ellenőrzése után valami olyasmi üzenetet kapott, hogy a jelenlegi szabályozás és az általa adott információk apján nem nyithatnak neki számlát.
Sajnos nem csináltam képernyőmentést és a pontos szövegre nem emlékszem, mert közben jött egy hívásom, amire visszamentem meg kolléganő törölte a feltelepített vividet és az mondta, hogy ezzel ő nem foglalkozna tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 15 megvigyázott szép állapotban.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest