- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
#49155328 #1495 üzenetére
Küld el a supportnak a nyugtát és kijavítják!
Többször jártam így, de mindig segítettek. Legutóbb szombaton Müllerben történő költés után nekem se adta meg a 14%-ot, de elküldtem a nyugtát és két napon belül megjött a cashback.Más:
Kb. 2 hete frissült az app és azóta eltűnt nálam az App settings-ben a sötét/világos téma választás lehetősége. Uninstall/Reinstall, cache törlés megvolt, de nem segített.
Jeleztem, de azóta sincs megoldás.Más is tapasztalta?
Android 10, EMUI 11.0.0.158, app jelenlegi verziója 1.54.1 (1312).
-
törölt tag
válasz
Hegeduselekt #1496 üzenetére
A sima mezei COOP abc-re gondolt.
-
törölt tag
Fressnapf-ot nem írja jóvá.
-
tomazin
veterán
Maglodi auchanban tovabbra is lehet tankolni, siman jovairja.
-
törölt tag
Segítségeteket kérném!
Van egy fizikai meg egy online kártyám.
A fizikaira hogyan tudok pénzt áttenni a virtuálisról?
Mivel feltöltésnél a virtuálisra rakta!Nem találok olyat hogy egyenleg átvezetés mint pl. a cib-nél.
Ötlet?
Átküldtem másik vividre onnan gey requestel visszakértem úgysem jó.
-
sajtos365
tag
Lehet már a Vividen ETF vagy részvényt vásárolni? Ha rányomok a vétel gombra hibát dob.
-
Krethx
aktív tag
Nem szoktam meghívót küldeni senkinek. Viszont segíteni próbálok Itt meg tudjátok osztani a meghívókat. (referral codes) invitation.codes
Pl: invitation.codes/vivid -- referral code
Ha ismeritek ne vegyétek figyelembe amit írtam. -
tomazin
veterán
válasz
Hegeduselekt #1480 üzenetére
En megkerdeznem ahol vasaroltam,h akkor ezt hogyan tervezik megoldani?
-
Hegeduselekt
csendes tag
válasz
Hegeduselekt #1479 üzenetére
-
Hegeduselekt
csendes tag
Sziasztok!
Ma vásároltam a tezenis oldalán.
De a Vivid a timeline-on a calzedonia üzletet mutatja hogy ott vásároltam így nem kaptam cashback-et.
Járt már így valaki? -
mepet
addikt
Jól értem a Vivid levelét, mostantól revolutos bonyodalom nélkül is fel lehet tölteni költség nélkül akármilyen bankkártyával a Vivid kártyát?
Itt a hirdetmény, viszont a 2.2 pontban védik magukat, ha mégis valami feet verne ránk a bankkártya kibocsátója:
https://website-static.vivid.money/static/legal-docs/en-eu/vivid-stc-top-up.pdfKonkrétabban: OTP-s mastercarddal fee nélkül fel tudom tölteni olyan árfolamon váltva az eurót, mintha vásárolnék a kártyával euróban fizetve?
-
Fifi
őstag
válasz
unicumnext #1469 üzenetére
A GBiT-es OMV-ket még nálam is masszírozza a support. Azokhoz nem tudtam nyugtát sem küldeni, de direkt csináltam Curve-n keresztül új vásárlást, ami ugyanúgy néz ki és ahhoz küldtem nyugtát.
-
törölt tag
válasz
TheStigKrisz #1470 üzenetére
-
-
anadroid
senior tag
Az OMV-kutakon levő mini Sparok a kúttal közös kasszán futnak? Mert ha igen, akkor a 11% ott is jó lehet. Meg az autópálya-matrica, meg a mobil feltöltés.
-
h1mpi
félisten
Vividről lehet felvenni ingyenesen ATM-ből pénzt külföldön?
A Revoluttal most nagyon sokat spóroltam, de a 75.000 Ft nem sok. (Sok helyen nem fogadják el a kártyát) -
Fifi
őstag
Kaptam választ, de félrebeszélt Emanuela: azt ecsetelte, hogy még csak foglalásban van a vásárlás, majd a tényleges terhelés után kapom a cashbacket. Most megírtam neki, hogy a cashback összegével van a gond.
Ma reggel megjelent nálam is a bankkártyás topup lehetőség, de még nem működik és most kaptam erre vonatkozóan e-mailt is a kondíciókkal.
Negatív változás még, hogy eltűnt az alkalmazásból a világos/sötét téma váltás lehetősége. -
KMT
addikt
Nem pozitív, bár logikus változás:
"From August 9, in order to get access to Super Deals you will need to share your referral link with friends and wait until they make their first purchases of €20 or more with Vivid. After that, you will both receive your referral bonuses and up to €50 cashback in Super Deals.
Customers that refer friends before Aug. 9 will get access under the old conditions (once their friends open an account at Vivid Money). " -
Fifi
őstag
válasz
unicumnext #1446 üzenetére
Még nem válaszoltak, csak egy automatikus levelet kaptam első körben, ahogy szokták.
-
UberMutant
őstag
-
Lopottmotor
tag
Sziasztok!
Azt valaki tudja esetleg, hogy lehet megszüntetni a számlát? Appon belül nem találom sehol.
-
Fifi
őstag
válasz
unicumnext #1438 üzenetére
Nekem sem adta meg a visszatérítést.
Nem akartam terhelni őket régebbi nyugtával meg curve emlegetésével, így csak elküldtem az OMV-s terhelésekről készült képernyőmentéseket a Vivid alkalmazásból.Szerintem amúgy nem a Curve és GBiT zavar be (nálunk minden költés a Curve-n át fut és nincs gond a CRV karakterekkel, jól azonosítják be a kereskedőt), hanem az lesz a gond, mint a DM-es azonosítással, hogy ahány bolt annyi név.
#1442 zerodot: Az azért elég jól látszik és a kategóriát is sikerült belőnie az appnak MCC alapján.
-
Fifi
őstag
válasz
unicumnext #1438 üzenetére
Ezt hogy? Az OMV-nél kapott nyugta és a Vivid kártya terhelésén el fog térni a dátum. Mivel magyarázod a dátumok közti eltérést? Megírod azt is, hogy a Curve GBiT szolgáltatását használtad?
Vagy be sem küldöd a nyugtát csak megírod, hogy az adott terhelés az OMV-nél volt és higgyék el bemondásra?
Szerk: Ahogy nézem OMV-nél ugyanaz lesz a gond, mint anno a DM-nél. A név tartalmazza az üzlet sorszámát is, így az nem egységes, hanem ahány OMV kút, DM üzlet, mind más és más.
-
anadroid
senior tag
Persze. A Champion programnál ugyanez a helyzet. Fel akartam vetetni két közelmúltbeli éttermi kajálást, oda se bagózott rá. Amikor szombaton meg ugyanott volt egy nagy családi ebéd, akkor küldött egy popup-ot (vagy nem, mert nem találtam utólag), amit az utcazajtól nem hallottam meg, hogy 10 percen belül lépjek be arról a helyről a Champion programba való felvételhez, különben eldobja. Majd egy utólagos üzenetet kaptam, hogy sajnálják, de lejárt az idő.
-
unicumnext
aktív tag
Kipróbáltam, most az OMV-t GBIT-el, nem adta meg visszatérítést, szóval írok a supportnak.
-
Fifi
őstag
-
törölt tag
Auchan benzinkúton idáig érkezett visszatérítés, tegnap pedig már nem adott rá semmit.
+ Nem is írja hogy ott vásároltam csak simán transport kategóriában van. -
Shade45
senior tag
OMV-t próbálta valaki? Érkezik rá visszatérítés?
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Kartyas feltoltesnek mennyi a max atfutasi ideje?
Parszaz eurot toltam revoluton keresztul, revorol le is vonta a penzt de a vivid pocketban nem jelent megEddig ez mindig azonnali volt
-
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400 #1424 üzenetére
Hát ez érdekes, mert a ToC-ban egyértelműen úgy írják, h ezek havi limitek...
For the Top-Up Amount the following restrictions apply:
- Minimum transaction sum is EUR 100,00;
- EUR 200,00 per month („Standard Plan“);
- EUR 1000,00 per month („Prime Plan“).
Egyénkét valahol azt is olvastam, hogy a legelső feltöltés 1000 euróig ingyenes mindenkinek, csak már nem emlékszem hol... -
zsola400
aktív tag
Nálam ma frissült 1.51.1-re a Vivid app és meg is jelent a kártyás topup. Revolutal töltve azonnal megérkezett a 100€, de feltöltés után azt írja, hogy 200 maradt a 200€ instant topupból. Úgy tűnik, hogy egyszerre max 200-at enged feltöltőlteni, mert 200-al megint engedné ingyen tölteni. Ha 300-al próbáltam akkor írja fee 2% min 1€ a díj.
-
hoffaboy
csendes tag
Én pont egy 5 perce próbáltam ki a top-upot. Revolutról töltöttem fel 100 eur-t, de még nem látszódik a Vivid zsebemben. Az emailben, amit küldtek az áll, hogy standard felhasználóként 200eur a havi top-up limit, primeként pedig 1000. Arról nem találtam infót, hogy ezen felül egyszerűen nem enged feltölteni vagy pedig plusz költséget számol fel.
Edit: Közben megjelent az összeg Vividen 12 perccel a top-up után. -
Fifi
őstag
Akinél már aktív a bankkártyás top-up, tudna az alábbiakra válaszolni?
1. Van max top-up limit is, esetleg bizonyos összeg felett költséget számol?
2. Azonnal jóváíródik a számlán vagy van valami átfutási idő?
3. Követelmény, hogy a top-up-ra használt bankkártya azonos néven legyen a Vivid számlával, vagy bárki tölthet bárkinek?Köszi!
-
h1mpi
félisten
Ami fura, hogy 100EUR a minimum top-up limit
-
h1mpi
félisten
A Vivid mennyit ad vissza, ha csak úgy simán használom, Super Deals nélküli helyeken?
-
Fifi
őstag
válasz
Palesztin994 #1407 üzenetére
A Curve topicban magyar pénzintézetnél vezetett EUR számlára a Raiffeisent ajánlották.
A linkelt lap alján az aktuális Díjjegyzék - Devizaszámla EUR . -
Palesztin994
aktív tag
válasz
#49155328 #1405 üzenetére
Német bankból menne rá, ez egy öröklés (igazából barátnőmé,de ez most lényegtelen). A mi tervünk is egy itthoni deviza számla (pl. K&H, de ha tud valaki jobbat várom az ötletet
). A lényeg az lenne, hogy ezt majd ingatlanba fektetnénk, tehát fog kelleni utalni tovább onnan is. Ez vividen tudtommal ingyen lenne, de hát valóban túl nagy összeg. OTP-vel pl. az a baj, hogyha érkezik rá deviza, akkor is levon, ha utalsz akkor is. K&H csak utalásnál von le max 114 eurot, de lehet van ennél is kedvezőbb (talán MKB-t megnézem még, bár volt vele tapasztalat és rühellem a rendszerüket).
A betétvédelem általában 100 ezer euro minden banknál úgy tudom (itthon legalábbis), de mint említettem a nagy része úgyis ingatlanba fog kerülni, tehát ez végülis nem számít.
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
-
zerodot
aktív tag
válasz
Palesztin994 #1403 üzenetére
Ilyen összegnél már szerintem megkérdezik, hogy mégis honnan, de hogy zárolják-e rögtön, míg az igazolásokat bekérik és vizsgálják, azt én se tudom... Esetleg próbálj előtte beszélni a supporttal, hogy mégis mire készülj.
Ha nem tetszene nekik, akkor valszeg majd visszautalnák oda, ahonnan jött, ezért lehet h érdemes erre is gondolni és olyan helyről küldeni, ami vissza is tudja fogadni a pénzt különösebb bonyodalom nélkül.Amúgy 100k EUR-ig van rajta betét védelem, ha ez esetleg számít:
€ 100,000 Guarantee on all your deposits
Your money is protected up to €100,000 under the German Deposit Guarantee Scheme (DGS). -
törölt tag
válasz
Ha egyszerre teszed rá, lehet megkérdezik honnan van a pénz!
10000 euró felett jelentés köteles.
Lehet zárolják is.
Passz.Honnan küldenéd rá a pénzt.
Ha crypto eladásból lenne, jobban jársz p2p kp. eladod. -
UberMutant
őstag
válasz
100 millió forintot én csak bankban tárolnék , deviza számlán.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
A Vividen szerintetek szabad nagyobb összeget tárolni? Nem sokáig, max pár hétig (bár mivel előnyös, ezért számba venném hosszútávon is). 300.000 eurós nagyságrendű összegről lenne szó, én igazság szerint nem merném rátenni, de kíváncsi vagyok, hátha valakinek van tapasztalata ilyennel. Elsősorban a revolutos történetek miatt (pedig szívesen tenném oda, de nyilván nem fogom), amik szerint zárolják a pénzt, aztán futhatsz utána. Mivel kevés tranzakcióm volt a Vividdel és nincs náluk kb. semmi jövedelemigazolási papír, félek ők is lezárolnák.
-
pictigjis
őstag
ez részemről stratégiai döntés volt, nem is akartam szórakozni ezzel
pluszokat közben is csináltam bőven, de ezekkel a papírokkal inkább ott játszom, ahol rendesen variálni is lehet a portfoliót - a vividen nagy korlát, hogy nem lehet átrakni semmiből semmibe, amibe egyszer bekerült, az végleges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 megvigyázott szép állapotban.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest