Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
Szabesz #4393 üzenetére
Zsír. Erre gondoltam. Továbbá, ha jól gondolom, akkor a VS felteszi a .NET keretrendszert a fejlesztői gépemre és onnantól kezdve elérhetőek a .NET komponensek, továbbá meg kell tanulni a C# nyelvet magát is. Ennek a kettőnek a kombinációja tulajdonképpen a fejlesztés lényege. Jól gondolom továbbá, hogy a .NET azt teszi lehetővé, hogy minnél részletesebben férjek hozzá az operációs rendszerhez és azért írta meg az MS nekem ezt, hogy ha már lehet, akkor szabványosan nyúljak hozzá?
Üdv:
supesz -
supi007
csendes tag
yksz!
Akkor hogy van értelme elkezdeni? Egyszerre szeretném megtanulni a C#-ot és a .NET-et. Elsősorban webre szeretnék fejleszteni, tehát nem egy klasszikus futtatható file létrehozása a cél. Ezért is érdekelne, hogy milyen komponensekre van szükségem, egy otthoni környezet felépítéséhez. Úgy képzelem el, mint a php-t. A webszerveren telepítem a php értelmezőt, megírom a kódot php-ben, feltöltöm a kiszolgálóra és a kiszolgáló értelmezi, amit írtam. Azért, ha jól sejtem itt is erről van szó, nem?
Üdv:
supesz -
supi007
csendes tag
Hi All!
Útkeresés céllal az alábbi kérdést szeretném feltenni. Elgondolkodtam rajta, hogy megtanulom a C#-ot. A kérdés az lenne, hogy ez úgy működik, hogy fogom az IIS7-et egy server 2008-on, aláteszem a .NET 4.0-t vagy 4.5-öt, .NET modult felteszem az IIS7 alá, a kliens gépemen felteszem a Visual Studio-t, bekonfigurálom, hogy a kódom a serveren fusson, aztán leprogramozok egy számológépet és böngészőből megnyitom? Illetve ha akarom, akkor lefordítom a gépemen, készítek belőle egy executable-t? Vagy hogyan kell otthon egy fejlesztői környezetet építeni? Érdekelne, hogy webre is képes legyek c#-ban fejlesztett programokat készíteni illetve desktopra is.
Üdv:
supesz
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest