- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
trisztan94 #5128 üzenetére
ezt kb sehogy. grid-ekkel érdemes dolgozni xaml-ben, de ha ennyire képhez kell igazítani a pozíciót, akkor megszívtad és marad a dupla meló..
-
DS39
nagyúr
válasz
trisztan94 #5061 üzenetére
típuskényszerítés?
-
DS39
nagyúr
üdv.
a Webclient karakterkódolását hogy lehet beállítani hogy "multikulti" legyen?
DownloadString-et használva weboldalból szedek ki szöveget, ha a böngészőben nézem utf-8-cal minden frankó, de itt (WP7 app) a magyar ékezetes karakterek helyett <?> jelek vannak. ha átállítom iso-8859-1-re, akkor jók lesznek, viszont más nyelveknél pl német lesz rossz. -
DS39
nagyúr
Üdv!
Lenne egy Windows Phone fejlesztéssel kapcsolatos kérdésem (külön topikja nincs ezért írom ide).
ez alapján a minta progi alapján csináltam meg a drag and drop funkciót, működik is rendesen, de olyat szerettem volna csinálni hogy gomb nyomásra (vagy akár más esemény bekövetkeztekor) visszaálljanak az alaphelyzetükbe. ehhez lekérdeztem és eltároltam az abszolút pozíciókat (X,Y), de akárhogy próbálkozom nem sikerül megoldani. próbáltam Canvas-hoz, Grid-hez viszonyítva is, de biztos vmit elszúrhattam, mert nem lehet ez olyan nehéz szerintem. (nem rég kezdtem érdeklődni a platform iránt)remélem vki tud mondani egy-két ötletet, aki foglalkozott már WP-vel hogy hogy is lehetne ilyet. köszi előre is.
-
DS39
nagyúr
ahogy az előttem szóló is írja, kétdimenziós tömb kell:
például:
int[,] sor = new int[15, 50];
for (int i = 0; i < 15; i++)
{
for (int j = 0; j < 50; j++)
{
sor[i,j] = 1;
Console.SetCursorPosition(j, i);
Console.Write("*");
}
}és ennyi, kiegészíted if else ággal a tartalmat ahogy csináltad eredetileg, kiveheted a 0 és 14-es esetet ami más mint a többi, de lényegesen leegyszerűsödne a tömbfeltöltés és a kód is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest