Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Jó irányban gondolkodsz
Én is már túl egy sörön, szóval..
"anélkül, hogy tudnám, hogy milyen frameworkben"
.NET 5.0Találtam a neten egy ötletadó samplet:
public void ChangeTheme(ColorScheme scheme, Control.ControlCollection container){foreach (Control component in container){if (component is Panel){ChangeTheme(scheme, component.Controls);component.BackColor = scheme.PanelBG;component.ForeColor = scheme.PanelFG;}else if (component is Button){component.BackColor = scheme.ButtonBG;component.ForeColor = scheme.ButtonFG;}else if (component is TextBox){component.BackColor = scheme.TextBoxBG;component.ForeColor = scheme.TextBoxFG;}...}}Ami pont jól jönne ahhoz, amit csinálok: a Windows 10 light/dark módjának implementálására.
Ahogy ezt a kódot néztem, igazából elég lenne egyszer a light színeket felvinni, aztán abból örököltetni a darkot (hisz a light a default), és nem hasalna el a motyó akkor se, ha közben bekerülne a light-ba egy új szín, de még a darkba nem (hisz akkor csak az eredeti maradna).De ott agyalok, hogy a ColorScheme osztályt egyelőre nem tudom implementálni, mert nem tudom neki megmondani hogy az light és dark is lehet igazából.
Aztán arra gondoltam, hogy legyen egy static class, de az meg azért nem jó, mert az nem lehet metódus paramétere.
Ez a ColorScheme egy olyan osztály lehet, amiben benne van a dark és a light is, és ezeknek csak propertyjei vannak.Lehet innom kéne még egy sört és ezen csak holnap agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest