Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RTX 3070 FE – artifactok és erős coil whine három hét hibátlan működés után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Jó irányban gondolkodsz
Én is már túl egy sörön, szóval..
"anélkül, hogy tudnám, hogy milyen frameworkben"
.NET 5.0Találtam a neten egy ötletadó samplet:
public void ChangeTheme(ColorScheme scheme, Control.ControlCollection container){foreach (Control component in container){if (component is Panel){ChangeTheme(scheme, component.Controls);component.BackColor = scheme.PanelBG;component.ForeColor = scheme.PanelFG;}else if (component is Button){component.BackColor = scheme.ButtonBG;component.ForeColor = scheme.ButtonFG;}else if (component is TextBox){component.BackColor = scheme.TextBoxBG;component.ForeColor = scheme.TextBoxFG;}...}}Ami pont jól jönne ahhoz, amit csinálok: a Windows 10 light/dark módjának implementálására.
Ahogy ezt a kódot néztem, igazából elég lenne egyszer a light színeket felvinni, aztán abból örököltetni a darkot (hisz a light a default), és nem hasalna el a motyó akkor se, ha közben bekerülne a light-ba egy új szín, de még a darkba nem (hisz akkor csak az eredeti maradna).De ott agyalok, hogy a ColorScheme osztályt egyelőre nem tudom implementálni, mert nem tudom neki megmondani hogy az light és dark is lehet igazából.
Aztán arra gondoltam, hogy legyen egy static class, de az meg azért nem jó, mert az nem lehet metódus paramétere.
Ez a ColorScheme egy olyan osztály lehet, amiben benne van a dark és a light is, és ezeknek csak propertyjei vannak.Lehet innom kéne még egy sört és ezen csak holnap agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Napelem
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen házat vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő