Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Ha jól értem, a belső Dictionary kulcsait szeretnéd visszakapni a belső dictionary értékei alapján?
Ott hirtelen valami ilyesmi jut eszembe, bár lehet van ennél hatékonyabb megoldás is:properties.SelectMany(m => m.Value.Where(s=>s.Value.Equals("megnevezes"))).Select(k=> k.Key)
Az más kérdés, hogy itt valójában az értékeid a kulcsok, lehet célszerűbb lenne a kettőt felcserélni, és máris egyszerűbb lenne a keresés. De szerintem amit kereshettél a SelectMany, az az amivel tudsz a külső dictionary összes elemében selectelni
(#8452) tboy93 : Várakozik, de érdemes megnézni a linkelt oldalt. Ott írja, is, hogy ha már nagyobb a terhelés nem célszerű Sqliteot használni, mert nem megbízhatóak a filerendszerek lockolásai, és előfordulhat, hogy sérül az adatbázis, de szerintem esetedben nem lesz ez gond, nyilván enterprise környezetbe nem ez a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Konzol Screenshot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest