Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
WPF-ben
Azt a problémát a 0 értékkel inkább átugrottam. Most nagyobb gondban vagyok azzal, hogy egy adatbázisból ugye az egyes oszlopokból szűrnék ki adatokatI(Enumerable). De a combobox-ba az összes elemét betölti, nem csak egyet-egyet. Hogy tudom törölni a duplikációt?
Próbáltam csinálni egy rendezett distinct-elt listát, és azt visszatölteni bele, de az meg hibát dobott, és szépen leállt a progi.
Szóval most itt vagyok elakadva...pvt.peter: Köszi, végül arra jutottam, hogy csak egy-egy comboboxot teszek a lekérdezésekhez, így nem kell 0 érték.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cudy routerek
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VPN topic
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest