- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Én értem, csak (nem feltétlenül miattad) kezdett kicsit a féleértések irányába kimozdulni a téma, gondoltam akkor tisztázok egy sort (nem csak a Te kedvedért).
Egyébként egyetértek, tákolás. Persze onnantól nem tákolás, hogy írsz egy saját maskedTextboxot. Régesrég megtanultam, hogy nagy programot akkor tudsz írni .NET alatt, ha minden controlt megírsz sajátra. Jelenleg saját ADO-nk van (utólag rájöttünk hogy olyasmi mint a Java-s Entity vagy mi a szösz), saját controlok vannak saját databindeléssel és validációval. Kb. fél éve dolgozunk rajta ketten
De sajnos így is olyan hibákba ütközünk... Most pl. a Visual Studio szerializációjával nem tudunk mit kezdeni. Írtunk a VS-es propertygridnek typeditorokat meg mident amit kell, hogy pár property-be lekérjünk objektumokról megfelelő attribútumokkal rendelkező proeprty listát, de a VS folyton beszopat vele... sőt még a CLR-t is meghülyíti valahogy a VS Editor... rettenet az egész
Ezen a Select-es dolgon meg msdn fórumban is kiakadtak, hogy se a doksi nem tesz említést, se a frameworkben nem javítják ki...
Ja izé. Nálam is eleinte működött. Aztán nem űködött. Függött attól, hogy milyen események milyen sorrendben és hogyan futnak, nyitok e dialógus ablakokat, stb. Tehát érezhető hogy a dolog ki van téve az események lezajlásának a hülye sorrend miatt... Emlékszem mikor először találkoztam ezzel a buggal, aszittem hülyét kapok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest