Új hozzászólás Aktív témák

• orbano

félisten

válasz Lortech #538 üzenetére

Én értem, csak (nem feltétlenül miattad) kezdett kicsit a féleértések irányába kimozdulni a téma, gondoltam akkor tisztázok egy sort (nem csak a Te kedvedért).
    Egyébként egyetértek, tákolás. Persze onnantól nem tákolás, hogy írsz egy saját maskedTextboxot. Régesrég megtanultam, hogy nagy programot akkor tudsz írni .NET alatt, ha minden controlt megírsz sajátra. Jelenleg saját ADO-nk van (utólag rájöttünk hogy olyasmi mint a Java-s Entity vagy mi a szösz), saját controlok vannak saját databindeléssel és validációval. Kb. fél éve dolgozunk rajta ketten :)
    De sajnos így is olyan hibákba ütközünk... Most pl. a Visual Studio szerializációjával nem tudunk mit kezdeni. Írtunk a VS-es propertygridnek typeditorokat meg mident amit kell, hogy pár property-be lekérjünk objektumokról megfelelő attribútumokkal rendelkező proeprty listát, de a VS folyton beszopat vele... sőt még a CLR-t is meghülyíti valahogy a VS Editor... rettenet az egész :)
    Ezen a Select-es dolgon meg msdn fórumban is kiakadtak, hogy se a doksi nem tesz említést, se a frameworkben nem javítják ki...

Ja izé. Nálam is eleinte működött. Aztán nem űködött. Függött attól, hogy milyen események milyen sorrendben és hogyan futnak, nyitok e dialógus ablakokat, stb. Tehát érezhető hogy a dolog ki van téve az események lezajlásának a hülye sorrend miatt... Emlékszem mikor először találkoztam ezzel a buggal, aszittem hülyét kapok...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák