Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én még most is írok sql query-t kódba, mondjuk egy WebService-t, ami semmi mást nem csinál, mint adott paraméterekkel meghív egy postgresql tárolt eljárást, másképp nem is nagyon lehetne elérni.
Mondjuk mostanra stabilan megvannak az sql injection, XSS támadás kiszűrő módszereim.MSSQL háttérre valóban EF kiváló, bár ott is, ha csak egy WS-ben meghívott adott adatbázis művelet (select, insert, update, delete) a cél, elég felesleges EF-el bohóckodni.
-
Esetleg az EF mellett vagy helyett az NHibernate is érdekes lehet. Én azt használom és kiváló.
Akkor az az oldal elég rossz lehet. Nekem ugyan a form bejött, de nem töltöttem ki. Egyelőre nem érdekel a dolog. Ha nagyon weblapot akarok csinálni, akkor inkább DotNetNuke vagy saját MVC és valahol host.
j0k3r!:
A LinQ-s könyvet - meg még egy rakás anyagot mindentől függetlenül is érdemes elolvasni, mert nem csak adatbázisra jó. -
j0k3r!
őstag
koszonom a valaszt, akkor rakeresek ezekre, de ha tudsz (vagy barki tud) valami jo tutorialt, azt megkoszonnem.
itt regisztraltam, jobboldalt a box fl_right divben van egy silverlight modul, ami vegzi a regisztraciot. (lehet nalad tiltva van, vagy nincs felrakva silverlight)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest