Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én még most is írok sql query-t kódba, mondjuk egy WebService-t, ami semmi mást nem csinál, mint adott paraméterekkel meghív egy postgresql tárolt eljárást, másképp nem is nagyon lehetne elérni.
Mondjuk mostanra stabilan megvannak az sql injection, XSS támadás kiszűrő módszereim.MSSQL háttérre valóban EF kiváló, bár ott is, ha csak egy WS-ben meghívott adott adatbázis művelet (select, insert, update, delete) a cél, elég felesleges EF-el bohóckodni.
-
Esetleg az EF mellett vagy helyett az NHibernate is érdekes lehet. Én azt használom és kiváló.

Akkor az az oldal elég rossz lehet. Nekem ugyan a form bejött, de nem töltöttem ki. Egyelőre nem érdekel a dolog. Ha nagyon weblapot akarok csinálni, akkor inkább DotNetNuke vagy saját MVC és valahol host.

j0k3r!:
A LinQ-s könyvet - meg még egy rakás anyagot mindentől függetlenül is érdemes elolvasni, mert nem csak adatbázisra jó. -
j0k3r!
őstag
koszonom a valaszt, akkor rakeresek ezekre, de ha tudsz (vagy barki tud) valami jo tutorialt, azt megkoszonnem.
itt regisztraltam, jobboldalt a box fl_right divben van egy silverlight modul, ami vegzi a regisztraciot. (lehet nalad tiltva van, vagy nincs felrakva silverlight)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest