Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én még most is írok sql query-t kódba, mondjuk egy WebService-t, ami semmi mást nem csinál, mint adott paraméterekkel meghív egy postgresql tárolt eljárást, másképp nem is nagyon lehetne elérni.
Mondjuk mostanra stabilan megvannak az sql injection, XSS támadás kiszűrő módszereim.MSSQL háttérre valóban EF kiváló, bár ott is, ha csak egy WS-ben meghívott adott adatbázis művelet (select, insert, update, delete) a cél, elég felesleges EF-el bohóckodni.
-
Esetleg az EF mellett vagy helyett az NHibernate is érdekes lehet. Én azt használom és kiváló.
Akkor az az oldal elég rossz lehet. Nekem ugyan a form bejött, de nem töltöttem ki. Egyelőre nem érdekel a dolog. Ha nagyon weblapot akarok csinálni, akkor inkább DotNetNuke vagy saját MVC és valahol host.
j0k3r!:
A LinQ-s könyvet - meg még egy rakás anyagot mindentől függetlenül is érdemes elolvasni, mert nem csak adatbázisra jó. -
j0k3r!
őstag
koszonom a valaszt, akkor rakeresek ezekre, de ha tudsz (vagy barki tud) valami jo tutorialt, azt megkoszonnem.
itt regisztraltam, jobboldalt a box fl_right divben van egy silverlight modul, ami vegzi a regisztraciot. (lehet nalad tiltva van, vagy nincs felrakva silverlight)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest