Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én még most is írok sql query-t kódba, mondjuk egy WebService-t, ami semmi mást nem csinál, mint adott paraméterekkel meghív egy postgresql tárolt eljárást, másképp nem is nagyon lehetne elérni.
Mondjuk mostanra stabilan megvannak az sql injection, XSS támadás kiszűrő módszereim.MSSQL háttérre valóban EF kiváló, bár ott is, ha csak egy WS-ben meghívott adott adatbázis művelet (select, insert, update, delete) a cél, elég felesleges EF-el bohóckodni.
-
Esetleg az EF mellett vagy helyett az NHibernate is érdekes lehet. Én azt használom és kiváló.

Akkor az az oldal elég rossz lehet. Nekem ugyan a form bejött, de nem töltöttem ki. Egyelőre nem érdekel a dolog. Ha nagyon weblapot akarok csinálni, akkor inkább DotNetNuke vagy saját MVC és valahol host.

j0k3r!:
A LinQ-s könyvet - meg még egy rakás anyagot mindentől függetlenül is érdemes elolvasni, mert nem csak adatbázisra jó. -
j0k3r!
őstag
koszonom a valaszt, akkor rakeresek ezekre, de ha tudsz (vagy barki tud) valami jo tutorialt, azt megkoszonnem.
itt regisztraltam, jobboldalt a box fl_right divben van egy silverlight modul, ami vegzi a regisztraciot. (lehet nalad tiltva van, vagy nincs felrakva silverlight)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,3" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest