Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
ArchElf #1664 üzenetére
A probléma megoldását, meg úgy képzeltem el, hogy ugye van ez az eddig kész kockák amik kattintásra reagálnak, egyenlőre csak nullákat tartalmaz. Azt szeretném elérni, hogy az egyes (véletlenszerűen) kikevert kockák közül valamelyikbe ilyen logóféleségek lennének hajóképpen, amiket ha eltalálok eltünik.
A másik gondom az az, hogy torpedószerűen, azt hogyan tudom megadni, mint a tipikus torpedós játékokba, hogy akörül számok vannak ahol van torpedó, és ahol meg nincs ott nullákat adjon ki cellaértéknek, ha rákattintok egy kockára.
Én valahogy így "lebutítva" képzeltem el, de sztem ez is jó lehet. Ötletek, tippek?
Bár lehet a második rész felesleges is, cska egyenlőre jeleket kreáljon, amiket véletlenszerűen keverjen meg, és nyomásra megjelenjennek (a hajók)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bestbuy játékok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 1 / 2
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest