- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Alcsi69 #9864 üzenetére
Én "hobbiból" végigcsináltam ezt a Blazor intro könyvet : Blazor in Action (manning.com) . (hobbiból mivel front end ambícióim nincsenek).
A példaprogram kifejezetten jó a könyv jól követhető, jól van felépítve. Kliens oldali (Web Assembly) konfigurációt használ a végigvezetett példa, de szerver oldali Blazorral is ugyanígy működne.
Én ha saját szórakoztatásomra Blazor projektet csinálnék elsőnek szerver oldali Blazorral indulnék el, tehát nem WebAssembly-vel. Nehézkesebb volt a debuggolás mint tradícionális .NET runtimeon futó projektek esetén.
Blazor Serverrel fog működni a debuggolás és úgy általában a tooling. Szerintem ez utóbbi magas prioritás kell legyen. ASP.NET Core Blazor hosting models | Microsoft LearnErdemes lehet a C#-ot megtanulgatni.
Érdemes. Ha a legkissebb ellenállás irányában akarsz menni, akkor valami bejáratott, nagy népszerűségnek örvendő framework körül építkeznél. Mondjuk ASP Net Core: rengeteg jó anyag, tooling és még álláshírdetésben is fogsz vele találkozni.
Persze nyilván a feladat határozza meg az eszközt és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest